Poslovni pregled - Informacije o novim primjerima ugovora

Gotovi primjeri i šprance ugovora o potrošačkom zajmu


Ovaj primjer objavljen je u paketu primjera ugovora:
UGOVORI O ZAJMU
Link na pregled svih primjera ugovora
# Primjeri ugovora o deviznom zajmu, sa ugovaranjem u EURima # Primjeri trgovačkih ugovora o zajmu kao i posebni slučajevi zajma... # Primjeri ugovaranja kamata i uvjeta vraćanja te osiguranja # Primjeri kako na stvarima zajmoprimac stječe pravo vlasništva... # Primjeri ugovora za novac ili određenu količinu drugih zamjenljivih stvari... # Šprance ugovora kojima zajmodavac predaje zajmoprimcu novac # Primjeri ugovora za namjenski zajam, odnosno, pozajmicu...
Primjere ugovora možete koristiti kao predloške za pisanje Vaših konkretnih ugovora. Pronađite primjere ugovora koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje.
NOVI PRIMJERI UGOVORA: Stručni članci o prijeboju (kompenzaciji), Ugovori o nalogu gdje se obvezuje nalogoprimac poduzimati određene radnje, Primjer ugovora za izvođenje građevinskih radova u inozemstvu

POSLOVNE USLUGE: Istraživanje tržišta, izrada poslovnih projekata, oglašavanje proizvoda i usluga, poslovno savjetovanje...IZ PRAVNOG LEKSIKONA:

Kad su u ostavu dane zamjenljive stvari s pravom ostavoprimca da ih potroši i obvezom da vrati istu količinu stvari iste vrste, na njegove se odnose s ostavodavcem primjenjuju pravila ugovora o zajmu, samo će glede vremena i mjesta vraćanja važiti pravila ugovora o ostavi, ako ugovaratelji nisu što drugo o tome odredili. Kome je stvar povjerena u slučaju kakve nevolje, na primjer u slučaju požara, potresa, poplave, dužan ju je čuvati s povećanom pažnjom.

Primjeri ugovora   Primjer ugovora   Prodaja ugovora i besplatni primjeri ugovora   Primjeri ugovora i šprance