Poslovni pregled - Informacije o novim primjerima ugovora

Ugovori o nalogu gdje se obvezuje nalogoprimac poduzimati određene radnje


Ovaj primjer objavljen je u paketu primjera ugovora:
UGOVORI O NALOGU
Link na pregled svih primjera ugovora
# Ugovor o skladištu, odnosno, ugovor o skladištenju # Različiti primjeri ugovora za skladištenje robe ili opreme # Trajanje i prestanak ugovora, primjer otkaza konsignacijskog skladišta # Primjeri ugovora kada u skladištu smije biti uskladištena samo roba konsignanta # Predlošci ugovora o konsignaciji prema hrvatskim zakonima # Primjeri različitih ugovora za uređenje konsignacijskog skladišta... # Ugovaranje naknade za skladištenje u skladištu
Primjere ugovora možete koristiti kao predloške za pisanje Vaših konkretnih ugovora. Pronađite primjere ugovora koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje.
NOVI PRIMJERI UGOVORA: Primjeri za ugovaranje različitih usluga, Primjeri reguliranja isporuke i garancije kod kupoprodaje pokretnina..., Europski etički kodeks franšiznog poslovanja, osnovna načela

POSLOVNE USLUGE: Istraživanje tržišta, izrada poslovnih projekata, oglašavanje proizvoda i usluga, poslovno savjetovanje...IZ PRAVNOG LEKSIKONA:

Ugovor o ostavi može valjano sklopiti u svoje ime i osoba koja nije vlasnik stvari, i ostavoprimac je dužan vratiti joj stvar, osim ako bi doznao da je stvar ukradena. Ako treća osoba tužbom zahtijeva stvar od ostavoprimca kao vlasnik, ostavoprimac je dužan priopćiti sudu od koje osobe je stvar primio, a istodobno obavijestiti ostavodavca o podignutoj tužbi. Ostavoprimac je dužan čuvati stvar kao svoju vlastitu, a ako je ostava uz naknadu, kao dobar gospodarstvenik, odnosno dobar domaćin.

Primjeri ugovora   Primjer ugovora   Prodaja ugovora i besplatni primjeri ugovora   Primjeri ugovora i šprance