Poslovni pregled - Informacije o novim primjerima ugovora

Stručni članci o prijeboju (kompenzaciji)


Ovaj primjer objavljen je u paketu primjera ugovora:
CESIJA, ASIGNACIJA, KOMPENZACIJA
Link na pregled svih primjera ugovora
# Obavijest o ustupanju tražbina # Izjava o prijeboju (kompenzaciji) # Primjeri ugovora o kompenzaciji # Primjeri ugovora o asignaciji # Primjeri ugovora o cesiji # Primjeri ustupanje tražbine, prijeboja ili upućivanja # Primjeri ugovora prevedeni na njemački jezik
Primjere ugovora možete koristiti kao predloške za pisanje Vaših konkretnih ugovora. Pronađite primjere ugovora koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje.
NOVI PRIMJERI UGOVORA: Šprance ugovora za zakup hotelskih kapaciteta tijekom sezone..., Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o provedbi ovrhe na novčanim sredstvima, Obavijest o upisu u Registar poreznih obveznika ili ispisu iz Registra PO

POSLOVNE USLUGE: Istraživanje tržišta, izrada poslovnih projekata, oglašavanje proizvoda i usluga, poslovno savjetovanje...IZ PRAVNOG LEKSIKONA:

Prijevoznik je dužan obavještavati pošiljaoca o svim okolnostima koje bi bile od utjecaja na izvršenje prijevoza i postupiti po uputama što ih od njega dobije. Prijevoznik nije dužan postupiti po uputama pošiljaoca čije bi izvršenje moglo ugroziti sigurnost osoba ili dobara. Ako bi slučaj bio takav da se ne bi mogle čekati pošiljaočeve upute, prijevoznik je dužan postupiti kako bi postupio dobar privrednik odnosno dobar domaćin u istoj situaciji, i o tome obavijestiti pošiljaoca i tražiti njegove daljnje upute.

Primjeri ugovora   Primjer ugovora   Prodaja ugovora i besplatni primjeri ugovora   Primjeri ugovora i šprance