POKLON BON u vrijednosti 500 kuna
Besplatni poklon bon u vrijednosti 500 kuna koji možete iskoristiti Vi ili ga pokloniti drugoj osobi ili poslovnom subjektu. Pravi poklon za Vas ili Vaše poslovne partnere koji možete iskoristiti kako bi unaprijedili svoje poslovanje i marketing.
Link na poklon bon - Iskoristite popuste!
 

 

 
IZRADA WEB STRANICA ZA PODUZETNIKE
Izrada web stranica po izuzetno povoljnim cijenama. Izrada internet stranica koje možete uvijek samostalno ažurirati bez ikakvih dodatnih troškova. Objavite neograničeni broj tekstova, objavite sve ponude, akcije, oglase, kataloge...
Link za opširnije informacije o povoljnoj izradi kvalitetnih CMS web stranica
 

 

 
PRIMJERI UGOVORA, POSLOVNIH PLANOVA, IMENICI
Korisni primjeri ugovora, obrasci, primjeri poslovnih planova, imenici za direktni marketing, usluga sastavljanja imenika i baza podataka po Vašim potrebama, pretraživanje baza podataka, trgovačko zastupanje i posredovanje...
Informirajte se o našim uslugama - Isplati se!
 

 

 

 
NAPOMENA!
U nastavku je sadržaj web stranice koja je izrađena prije dosta vremena. S obzirom na protek vremena, neke od informacija možda više nisu aktualne. Za aktualne i ažurirane informacije, posjetite naslovnu stranicu ovog web portala.
Link na naslovnu stranicu web portala www.poslovniforum.hr
 

 
POSLOVNI FORUM POSLOVNI FORUM
 
  SADRŽAJ - NOVOSTI - PREGLED SVIH USLUGA - CMS INTERNET STRANICE - WEB IMENIK - TRAŽILICA - KONTAKT

KNJIGA: U POTRAZI ZA PSOM

VETERINARSKA AMBULANTA PRIVATNE PRAKSE "KUĆNI LJUBIMCI"
Tamara Ferari Miškulin - Rijeka


Link; opširnije: http://www.ferarica.com

Knjiga je namijenjena svim ljudima koji vole pse, a neizravno i samim psima. Nije osmišljena tako da im čitate tekstove prije spavanja jer bi njima bili nerazumljivi. Zamišljena je tako da one savjete koje budete smatrali korisnima primijenite u svom svakodnevnom druženju sa psom. Na obostrano zadovoljstvo.

Da bi psi razumjeli ono što im želimo reći, naš jezik u obliku slova na papiru moramo preoblikovati u nježnost, brigu i ljubav. Poznato pravilo u ljubavi jest da treba davati. Koliko god dali psu, on će vam stostruko vratiti.

Savjetima o psima željela bih ukazati vlasnicima pasa na prave načine davanja, te im pomoći u razumijevanju složenog pasjeg jezika.

Knjiga je ilustrirana isključivo fotografijama mješanaca iz više razloga. Zato jer su tako lijepi, tako različiti i toliko psi. Zato što u njihovu pogledu možete osjetiti mudrost generacija koje su odrastale na ulici izložene svim nedaćama i progonjene od svih, pa i od čovjeka.I unatoč takvom naslijeđu bezuvjetno će vas voljeti. A to može samo pas.

U njoj su zastupljene najčešće bolesti, trovanja i nezgode koje mogu zadesiti vašeg ljubimca, tako da pomaže podjednako i veterinarima jer ćete na vrijeme zatražiti pomoć i tako doprinjeti bržem i boljem tretmanu te uspješnom ishodu.

Među ljubiteljima i vlasnicima, da ne govorim uzgajivačima pasa i kinolozima, ova knjiga ima pravo prosvjetiteljsko mjesto jer odgovara na brojna pitanja koja oni postavljaju liječnicima svojih ljubimaca i otvara mogućnosti za podizanje svijesti, a time i uvjete za odgovornijim i humanijim pristupom zadatku imanju psa kao kućnog ljubimca.

Dobrodošla i željno očekivana knjiga koja uz stručni dio odašilje prekrasne vibracije bezgranične i bezuvjetne ljubavi prema životinjama koje to svakako i zavređuju - psima.


Korisne informacije:

Kada mačka odbija jesti
Bolje spriječiti nego liječiti
Psi i ljetne vručine
Buhe kod mačaka
Gljivična oboljenja mačaka
Upaljeno uho
Pronađeni mačići
Prehrana starog psa i mace


Knjiga: "U potrazi za psom" - Tamara Ferari Miškulin
Svima koji vole svoje pse i žele naučiti što više kako da ih uspješno odaberu, vole i njeguju, neka svakako pročitaju njezinu knjigu "U potrazi za psom". Ona uspješno popunjava mjesto između stručne veterinarske literature i običnog priručnika o držanju psa. Namijenjena je podjednako budućim vlasnicima pasa, onima koji ih već imaju, a žele jednostavne i jasne informacije o njezi, bolestima i liječenju, ali i onima koji se njima dugo bave i svoje znanje postupno skupljaju kroz iskustvo.
U njoj su zastupljene najčešće bolesti, trovanja i nezgode koje mogu zadesiti vašeg ljubimca, tako da pomaže podjednako i veterinarima jer ćete na vrijeme zatražiti pravu pomoć i tako doprinjeti bržem i boljem tretmanu te uspješnom ishodu.
Autorica knjige je doktorice veterine Tamara Ferari Miškulin.
Link na pregled knjige >> Kliknite za opširnije >>Poslovni forum d.o.o.