CMS, Ekonomija, financije, informatika, pravo...
Informacije

Poslovni vodič - CMS web stranice

CMS web straniceCMS web stranice - Samo na Internetu Vaša ponuda, zajedno sa svim podacima o Vašoj tvrtki, može biti dostupna 24 sata dnevno, 365 dana godišnje. I kad Vi spavate, vaše web stranice rade za Vas. I tada netko traži informacije o uslugama i proizvodima.Putem vlastitih web stranica možete pružiti brzu i detaljnu informaciju o Vašem poduzeću ili obrtu, proizvodima i uslugama.
Obraćate se novim potencijalnim kupcima i kvalitetnije komunicirate sa svim postojećim, povećavate bazu dobavljača, dobivate pristup tržištima i segmentima koji su Vam dosad bili nedostupni - ukratko, poboljšavate svoje poslovanje i otvarate nove poslovne mogućnosti za Vašu tvrtku. Oni koji nemaju web stranice, ili imaju loše web stranice, svakodnevno propuštaju i gube kupce.

Postoji li lakši, učinkovitiji i jeftiniji način da se predstavite postojećim i novim kupcima od vlastitih internet (web) stranica?

U Hrvatskoj postoji već preko 1.000.000 registriranih korisnika Interneta. Milijun korisnika!
Danas već svi, kad im bilo što zatreba, informacije traže pomoću Google-a, na Internetu.


LINK NA OPŠIRNIJE INFORMACIJE - CMS web stranice   Besplatni pregled CMS web stranice


Preporuke za dobar posao - CMS web stranice

Poslovne Web Usluge Izrada poslovnih internet stranica   CMS web stranice CMS web stranice   Poslovne Web Usluge Hosting i domene   Poslovne Web Usluge Internet trgovine   Poslovne Web Usluge Turizam   Poslovne Web Usluge Web tražilice
Usluge i web preporuke Posebna ponuda   Usluge i web preporuke Poslovni imenici   Usluge i web preporuke Primjeri ugovora   Usluge i web preporuke Poslovni izvještaji   Usluge i web preporuke Primjeri poslovnih planova   Usluge i web preporuke Savjetovanje
Usluge za poduzetnike Trgovačko posredovanje   Usluge za poduzetnike Istraživanje tržišta   Usluge za poduzetnike Oglasi i marketing   Usluge za poduzetnike Katalog proizvoda i usluga   Usluge za poduzetnike Pravo, propisi i zakoni
Usluge u Hrvatskoj Korisni programi   Usluge u Hrvatskoj Sigurnost i nadzor   Usluge u Hrvatskoj Poslovni forum   Usluge u Hrvatskoj Aktualno   Usluge u Hrvatskoj Žensko poduzetništvo   Usluge Financije   Knjigovodstvo Knjigovodstvo
Usluge SAZNAJTE KOJE ĆE TVRTKE PROPASTI, TKO NIJE TRŽIŠNO KONKURENTAN, SAZNAJTE DA LI I VAŠA TVRTKA PROPADA!
Internet usluge za sve tvrtke i udruge - CMS web stranice   Poslovne usluge za sve tvrtke i udruge   Servis i podrška poduzetnicima

Tvrtka Poslovni forum d.o.o. još od 2002. godine izrađuje web stranice za trgovačka društva, obrtnike, udruge, građane...
Nekada su se web stranice izrađivale na način da je naručitelj dostavljao webmasteru tekstove i slike, a potom bi web master izrađivao web stranice, jednu po jednu... Izrada je tekla vrlo sporo, naplaćivalo se je po broju pojedinačnih stranica, po broju fotografija... Naručitelji su štedjeli, naručivali su što manje stranice, web stranice su im nalikovale više na neke prospekte nego na prave web portale, bilo je malo teksta, a samim time su i slabo bili pozicionirani na tražilicama, za ažuriranje se je moralo čekati...

Nemojte pogriješiti i naručiti izradu običnih web stranica, web stranica u koje vi ne možete samostalno unositi tekstove i slike.
Želite li da korisnici Interneta dolaze na Vaše stranice, a ne na stranice Vaše konkurencije, zaboravite na klasične obične stranice kakve su se radile prošlih godina. Nije dovoljno imati bilo kakve web stranice, morate imati kvalitetne CMS web stranice.

CMS ili Content Menagment System je izraz za programirane web stranice što Vam omogućava da samostalno, brzo i jednostavno unosite ili po potrebi mijenjate sadržaj na svojim web stranicama putem administratorskog sučelja, a što je vrlo bitno, bez ikakvih posebnih predznanja. Za rad Vam dovoljan je samo Vaš preglednik web stranica (browser), a to je upravo Vaš Internet Explorer, Mozilla Firefox, Opera ili neki drugi program koji upravo i sada koristite kada čitate ovaj tekst na ovim web stranicama.

Tekst je moguće unositi direktno ili tako da ga jednostavno kopirate iz Microsoft Worda ili drugog tekst editora, a formatirate ga onako kako ste navikli u svom programu za obradu teksta. Kao kad pišete tekstove u Wordu, ili Excelu, tako pišete i sadržaj za Vaše web stranice, direktno u Vašoj administraciji, ili sve napišete u npr. Wordu, a potom to isto kopirate na svoje CMS web stranice.


NOVO ZA PODUZETNIKE

IZ STRATEGIJE ODRŽIVOG RAZVITKA REPUBLIKE HRVATSKE


Milenijska deklaracija i Milenijski ciljevi razvoja Opće skupštine Ujedinjenih naroda iz 2000., a kasnije i Plan provedbe milenijskih ciljeva usvojen na Svjetskom sastanku na vrhu o održivom razvoju 2002., bili su poticaj za jačanje regionalne suradnje na promicanju i provedbi načela održivog razvitka. U okviru Mediteranskoga akcijskog plana i Konvencije o zaštiti morskog okoliša i obalnog područja Sredozemlja (Barcelonska konvencija) 2005. na 14. sastanku ugovornih stranaka Barcelonske konvencije u Portorožu usvojena je Mediteranska strategija održivog razvoja.

Ugovorom iz Amsterdama promicanje održivog razvitka postaje jedan od temeljnih ciljeva Europske unije. Nakon temeljite revizije Gothenburške strategije održivog razvitka iz 2001., Europska unija je 2006. godine prihvatila revidiranu Strategiju održivog razvitka za proširenu Europu. Strategija je usmjerena na potrebu postupne promjene sadašnjega neodrživog načina proizvodnje i potrošnje te integriranog pristupa u izradi smjernica i politika. Istodobno, naglašava se potreba za solidarnošću i jačanjem partnerstva.

Jedan od prvih dokumenata koje je donio Hrvatski sabor, a u kojem se spominje važnost održivog razvitka, jest Deklaracija o zaštiti okoliša Republike Hrvatske usvojena 1992. na međunarodnoj razini. Republika Hrvatska je podržala Agendu 21 i Plan djelovanja koji su usvojeni 1992. na konferenciji u Riju, te preuzela obveze koje proizlaze iz Milenijske deklaracije i Milenijskih ciljeva razvoja usvojenih na Općoj skupštini Ujedinjenih naroda 2000. S tim u vezi Republika Hrvatska je izradila Nacionalno izvješće o provedbi ciljeva Milenijske deklaracije koje je Vlada usvojila na sjednici u kolovozu 2004., a koje je Ujedinjenim narodima podneseno u rujnu iste godine. U izradi izvješća svoj su doprinos dali svi relevantni dionici – resorna ministarstava, Vladini uredi i tijela, znanstvene institucije i nevladine organizacije. Godine 2006. Republika Hrvatska je Ujedinjenim narodima podnijela i Izvješće o napretku i ostvarivanju Milenijskih ciljeva razvoja u Republici Hrvatskoj (za razdoblje od kolovoza 2004. do prosinca 2005.).

U Zakonu o zaštiti okoliša, koji je stupio na snagu u studenom 2007., Strategija održivog razvitka Republike Hrvatske (u daljnjem tekstu: Strategija) zauzima ključno mjesto kao dokument koji dugoročno usmjerava gospodarski i socijalni razvitak te zaštitu okoliša prema održivom razvitku Republike Hrvatske. Zakon o zaštiti okoliša propisao je da se Strategijom utvrđuju smjernice dugoročnog djelovanja definiranjem ciljeva i utvrđivanjem mjera za njihovo ostvarivanje, uvažavajući postojeće stanje te preuzete međunarodne obveze. Strategija objedinjuje različite razvojne politike nastojeći pronaći prikladna rješenja za sve tri sastavnice održivog razvitka: gospodarsku, socijalnu i okolišnu.

Strategija sadrži temeljna načela i mjerila za određivanje ciljeva i prioriteta u promišljanju dugoročne preobrazbe prema održivom razvitku Republike Hrvatske. Imajući u vidu ostvarenje održivog razvitka Republike Hrvatske, Strategija postavlja osnovne ciljeve i mjere održivog razvitka gospodarstva, održivoga socijalnog razvitka te zaštite okoliša i identificira ključne izazove u njihovu ostvarivanju. Analiza najvažnijih izazova daje opis sadašnjeg stanja kroz gospodarsku, socijalnu i okolišnu dimenziju i time pridonosi održivosti. U Strategiji su navedene i institucije uključene u njezinu provedbu i način provedbe, odgovornost za provedbu te način praćenja provedbe.


CMS web stranice - Ažurirano: 23. 5. 2024.