POSLOVNI FORUM - Naslovna stranica PREGLED SVIH USLUGA ZA PODUZETNIKE

WEB HOSTING

> Uvodna stranica

> Cjenik i narudžbe

> Provjera slobodnih domena

> Odgovori na česta pitanja

> Usporedba cijena

> Izrada web stranica

> Izrada CMS stranica

> Pregled svih usluga

> Mailing lista

> Rječnik

KONTAKT PODACI ZA
Poslovni forum d.o.o.

Link na web stranicu sa e-mail adresama i telefonima
Pitanja, narudžbe, savjeti...
PREGLED SVIH USLUGA

Novosti

Klikni za pregled priloga
SEARCH

Pregled najvažnijih zakona i propisa

Poslovni web imenik Poslovni web katalog Poslovni web imenik

Google


WWW Poslovni Forum


Ažurirano: 1. 10. 2022.
Dizajn responzivnih web stranica

Implementacija CMS sustava

Implementacija web shopa

Implementacija plaćanja karticama

Implementacija Google analyticsa

Kontakt formular za upite

Karte Vaših prodajnih lokacija

Hosting za stranice
POSEBNA PONUDA ZA PODUZETNIKE
Link na brzi pregled poslovnih i internet usluga
WEB HOSTING

Odgovori na česta pitanja

 
Što je to domena?

Na internetu izraz domena (engl. domain) znači područje označeno nekim zajedničkim imenom, odnosno skup dostupnih informacija istoga tipa i vrste. Vaše ime domene je vaša adresa na internetu.
Kao što ljudi koriste Vaš telefonski broj da bi Vas nazvali, ime domene pruža drugima mogućnost da pristupe Vašim web stranicama na internetu. Poželjno je imati efektno, jednostavno i lako pamtljivo ime domene jer ono može igrati veliku ulogu u privlačenju posjetitelja na Vaše web stranice. Unutar Hrvatske domena je besplatna a dodjeljuje ih CARnet - Hrvatska akademska i istraživačka mreža, prema pravilima za registraciju domena.
Ime domene određuje njezin vlasnik. Poslovni forum odabrao je i registrirao domenu poslovniforum.hr po kojoj smo prepoznatljivi i to je ujedno naša web adresa. Kratica hr na kraju ime je vrhovne ili tzv. top-level domene. Ona označava zemlju (hr. za Hrvatsku, de za Njemačku itd.) ili, kao što je to slučaj u SAD, djelatnost dotične tvrtke ili organizacije (.com za komercijalne stranice, .edu za obrazovne ustanove i slično).

Internet domena se može shvatiti i kao dobar položaj trgovine u nekoj ulici u gradu. Što je Internet domena kraća i jednostavnija za pamtiti, to je isto kao da je lokacija trgovine na vrlo prometnom i lako dustupnom mjestu.

Zbog toga ne čudi što je u vrijeme zlatnog doba Interneta, krajem devedesetih, došlo do prave borbe za domenskim imenima, koju su dodatno potaknuli još neki faktori. Jedan od njih je činjenica da je iz povijesnih razloga najpopularnija vršna domena bila .com, unutar koje se uglavnom vodila cijela bitka za dostupna imena. Drugi faktor bio je i način registriranja domena. Domene su se onda, kao i danas, registrirale na principu "prvi došao, prvi dobio". Registrira li netko prije Vas domenski naziv koji želite, teško ćete ga dobiti nakon toga, osim ako ne uspijete dokazati da je dotični vlasnik uzurpirao Vaše zaštićeno ime (trgovačku marku), ili ga ne uspijete nagovoriti da Vam ustupi domenu za odgovarajući dolarski iznos.

Kolika je vrijednost domenskih imena, najrječitije govori kratki popis domena koje su svojedobno postigle najvišu cijenu.

 Naziv domene                    Cijena postignuta na tržištu

 business.com 7,5 milijuna USD
 asseenontv.com 5,1 milijuna USD
 altavista.com 4,4 milijuna USD
 wine.com 3,2 milijuna USD
 autos.com 2,8 milijuna USD
 express.com 1,7 milijuna USD
 wallstreet.com 1,3 milijuna USD
 rock.com 1,2 milijuna USD
          PRETRAŽIVANJE SLOBODNIH DOMENA

Sve teže je naći i slobodne domene sa hrvatskim riječima, možete to isprobati i preko naše tražilice, a ako je neki naziv i slobodan, to ne znači da će biti slobodan već slijedeći dan, a kamoli kad se neki poduzetnici nakon nekoliko godina počnu interesirati za Internet, kad internet poslovanje neće biti samo izbor već nužnost. Da li ste znali da je Općina Viškovo još 2004. godine uvela obvezni uvjet, da tko želi registrirati obrt, mora dokazati poznavanje rada na računalu, ili završiti odgovarajući informatički tečaj?
Web stranice omogućavaju preciznu statistiku i bilježenje svakog posjetitelja (detaljna statistika prikazana je na naslovnoj stranici Poslovnog foruma), te tako znamo da se sa uslugama predstavljenim na web stranicama Poslovnog foruma mjesečno upozna preko 110000 osoba, dakle preko 3000 osoba dnevno, ili preko milijun i dvije stotina tisuća osoba iz Hrvatske i inozemstva godišnje. Koliko ste Vi imali novih klijenata danas, ili tijekom proteklog mjeseca?Kako registrirati .hr domenu?

Za domenu ".hr" nadležna je DNS služba akademske mreže CARNet.
Svaka pravna osoba (tvrtka, obrt, udruga i slično) može registrirati samo jednu domenu. Detalje o domenama i registraciji možete pročitati na CARnetovim stranicama www.dns.hr , a na istim stranicama naći ćete i pravilnik o dodjeli .hr domena. Ukoliko Vam je postupak kompliciran, obratite se Poslovnom forumu, mi te poslove obavljamo svakodnevno.
Besplatno ćemo posredovati za Vas ukoliko uzimate web hosting koji nudimo.Kako registrirati .com .net .org .info .biz i druge strane domene?
 
Ima više organizacija nadležnih za registraciju komercijalnih domena, ali i za druge nastavke, a jedna je od njih i Network Solutions, na adresi: http://www.networksolutions.com

Poslovni forum pruža registraciju komercijalnih domena i to već od 60Kn +PDV godišnje.
Bitno je naglasiti da Vi postajete vlasnik domene, a Poslovni forum kod registracije domene je samo posrednik, zastupnik, kao kad npr. angažirate odvjetnika.Što to znači registrirati domenu?

Registrirati domenu znači da se Vi upisujete kao vlasnik domene i da se na Internetu pod nazivom registrirane domene nalazite predstavljeni Vi ili Vaša djelatnost. Registrirati domenu isto tako znaći i upisivanje podataka o vlasniku u centralnu bazu svih domena te registracijom domena isključivo Vi nju koristiti na rok na koji ste registrirali domenu.Da li je moguće da netko registrira već registriranu domenu?

Ne, jer dostupnost .hr, .com, .net, .org, .info, .biz i svih drugih domena provjerava se u centralnoj bazi registriranih domena. U trenutku kada domenu uspješno registrirate u centralnu bazu se upisuje da ste Vi vlasnik domene i domena više ne može biti registrirana od neke druge osobe.Tko bi trebao registrirati domenu?

Svi oni (pojedinci i tvrtke) koji žele biti prisutni na Internetu. Registirati domenu ne znaći da odmah na njoj trebate postaviti svoje WWW stranice ili aktivirati e-mailove. Registracijom domene osiguravate se da u trenutku kada budete spremni za putpunu on-line prisutnost, da domena ne bude u vlasništvu neke treće osobe ili u najgorem slučaju - Vaše direktne konkurencije. Preko našeg pretraživača isprobajte da li su slobodne neke domene, koje recimo opisuju određenu djelatnost, npr. trgovina, stolar, posao, hrana, stomatolog itd.
Već su sve rasprodane.
Vi ćete morati registrirati manje atraktivne i teže pamtljive domene, odnosno web adrese, npr. trgovina-zagreb, trgovina-virovitica i sl. Surferi će morati pogađati, da li je Vaša adresa sa crticom ili bez nje, iz kojeg ste grada, a možda niste u nastavku stavili ime grada, već neko sasvim deseto ime i sl.Gdje mogu provjeriti da li je neka domena slobodna?   Domena

Da li je neka domena (još uvijek) slobodna, možete provjeriti preko naše posebne aplikacije koja se nalazi ovdje. Pratite ovaj link!Što sve može biti u imenu domene?

Neovisno o tome za koju domenu se odlučite (.com, .net, .org, .biz, .info, ili .hr domenu), naziv domene mora ispunjavati sljedeće uvjete:
- sastojati se samo od znakova iz skupa, koji čine: 26 slova engleske abecede, znamenke “0 - 9” i znak”-”
- ne mogu se dakle koristiti slova iz hrvatske abecede (ć, č, đ, š, ž)
- sastoji se od najmanje 3, a najviše 65 znakova
Naziv domene mora biti u skladu s postojećim pozitivno pravnim propisima, kao i općim etičkim i moralnim načelima, tj. ne smije biti uvrjedljiv za treće osobe.
Naziv domene ne smije korisniku domene omogućavati lažno prisvajanje identiteta trećih osoba.Što su to poddomene, parkirane domene i add-on domene?

Samo ime Vam govori da je to ustvari domena ispod glavne domene (postojeće domene). Evo jedan primjer: "prodaja.poslovniforum.hr" je poddomena web adrese www.poslovniforum.hr i kao takva se ne može pisati sa "www" jer to označava nekakve druge stranice. Ukoliko naiđete na primjer "ftp.nešto.com" to označava da se radi o poddomeni i da se radi o FTP serveru.
Nakon što ste nabavili svoju domenu naziva http://www.domena.com ili slično, ovisno o hosting paketu za koji se odlučite možete koristiti poddomene, parkirane domene i add-on domene.
Što to znači? Poddomena je domena oblika http://poddomena.domena.com koja se jednostavno dodaje kao neka vrsta 'podfoldera' u vašem incijalnom kazalu koje sadrži web stranice.
Prednost je u boljem isticanju neke usluge, ali je nepotrebno kod klasičnih web stranica poduzeća i obrtnika.
Parkirane domene su domene koje pokazuju na vaše stranice. Npr. ako imate stranice na adresi http://www.domena.com, možete do njih doći i sa http://www.parkirana-domena.com, gdje je parkirana-domena naziv još neke domene koju ste registrirali.
Add-on domene su domene koje pokazuju na vaše stranice, ali ne nužno na osnovni web već na neki poddirektorij i slično. Npr. http://www.add-on-domena.com pokazuje na poddirektorij vezan na inicijalnu domenu http://www.domena.com/poddirektorij.
Parkirane domene i poddomene su opcija u većini naših hosting modela, te je usluga u sklopu hosting modela besplatna.Što je to hosting?

Kad ste odredili naziv domene i dobili pravo korištenja trebate odabrati gdje će te postaviti svoje internet stranice. Internet stranice se moraju postaviti na posebna računala koja su dostupna 24 sata na dan (neprekidno, non-stop) i takva računala zovu se web serveri. Prostor koji Vi želite imati na tom serveru određuje cijenu koju će te trebati plačati da bi mogli postaviti svoje stranice.
Web Hosting je usluga iznajmljivanja diskovnog prostora i pripadajućih serverskih resursa za smještaj web stranica na web poslužitelju i za korištenje e-maila.Zašto je najmanji hosting od 50 megabajta, kad meni trebaju male stranice?

Sam prostor nije toliko skup, i svakog dana cijene padaju, kao što npr. padaju i cijene hard diskova. Ali cijena nije zapravo određena samo veličinom prostora kao jedinim faktorom.
Primjerice, ukoliko želite nešto tiskati, i ako odete u tiskaru da Vam tiskaju samo dva plakata, ta dva plakata sami za sebe ne koštaju niti 50 lipa. No da bi tiskara nešto tiskala, moraju napraviti prvo pripremu za tisak, koja npr. košta 50 EUR. Tako i kod hostinga, što se tiče samog prostora, nama ne utječe puno na cijenu da li Vi uzmete 10 ili 50 MB prostora, već zbog toga što su tu i druge pripreme i elementi, cijena je kao što je iskazano u cjeniku.
Zato, umjesto da škrtarimo sa prostorom, Vi ćete dobiti minimalno 50 MB, a od toga Vi iskoristite koliko želite.Da li ste Vi zapravo Internet provider?

Internet provider je poduzeće u Hrvaskoj ili svijetu koje vam omogučuje pristup internetu. Neki od najpoznatijih hrvatskih providera su: T-com, Iskon, VIP, Globalnet, Carnet...
Da bi mogli pristupiti internetu bilo kao pravna ili fizička osoba morate imati odobrenje od jednog ili više providera, od njih dobivate lozinku za spajanje, te prema vremenu provedenom na internetu plačate troškove Vašeg korištenja interneta. Preko Poslovnog foruma se ne spajate na internet, već Vam Poslovni forum pruža usluge hostinga, kupnje domena, izrade web stranica i druge usluge.
 


Registrirao sam svoju domenu. Što sada?

Ima više načina kako da iskoristite svoju Internet domenu. Domenu možete koristiti za osobne ili poslovne WWW stranice, za e-commerce poslovanja ili e-mail komunikaciju. Isto tako registriranu domenu možete kasnije prodati drugim osobama.
Ako želite na svojoj domeni postaviti web stranice tada je potrebno da od Poslovnog foruma zakupite uslugu web hostinga.
Ako domene registrirate iz razloga da ih kasnije prodate drugim osobama, tada nakon što ste dobili zadovoljavajuću svotu administraciju domene možete prepustiti drugoj osobi (kupcu). Naravno, kod preprodaje domene imajte na umu da ne kršite autorska ili druga zakonska prava u nazivu domene.

Izrada web stranica. Usluga se sastoji od izrade prijedloga, kreiranje, testiranje i postavljanje internet stranica na vlastitu domenu. Osnovna prednost ove usluge je da možete kreirati domenu prema vašoj želji i sve usluge obaviti na jednom mjestu.
Ne morate pronalaziti jednu tvrtku da Vam registrira domenu, zatim drugu tvrtku da Vam da u zakup prostor (hosting), treću tvrtku da Vam izradi web stranice, četvrtu da se brine o marketingu itd., već Vam Poslovni forum može obaviti sve usluge po sistemu "ključ u ruke".
Zato se internet poslovanje ne može raditi kao što su pokušala neka poduzeća sa lošim direktorima, da izradu i postavljanje web stranica povjere sinu od blaganice i slično, koji za "male pare" će odraditi posao. Takva poduzeća kasnije žive u uvjerenju kako od internata i web stranica "nema koristi". Naravno da nema koristi i posjetitelja na lošim web stranicama.
Sam Poslovni forum ima mjesečno preko 100.000 posjetitelja, dakle trgovinu kroz koju dnevno prolazi 100.000 posjetitelja, a to nije nastalo slučajno niti površnim pristupom.Koliko košta izrada web stranica?

Pitajte majstora zidara koliko će Vas koštati kuća bez podataka o kvadraturi, broju katova, tipu pločica, instalacijama, vrsti materijala i sl. Iz navedenog slikovitog primjera je vidljivo da cijena ovisi o tome što Vama zapravo treba. Poslovni forum cijenu formira isključivo prema određenom projektu, prema stvarno utrošenom vremenu i meterijalnim resursima. Nakon što saslušamo klijenta i njegove želje, izlazimo u susret s našim prijedlozima. Na temelju toga izrađujemo idejno rješenje prema kojemu se formira cijena.
Sličan odgovor je i po pitanju; Koliko traje vremenski izrada web stranica.
Ovisno o složenosti istih. U principu najčešće oko mjesec dana. Iskustvo pokazuje da najdulje traje period prikupljanja materijala, te ispravke sitnih nedostaka na kraju. U pravilu, ako gledamo vremenski, prije izradimo mi stranice, nego što poduzeće ili obrt prikupiti tekstove koje želi objaviti, fotografije i slično. Poslovni forum okuplja ekipu web dizajnera, i u pravilu sa naše strane nema čekanja.
Za sve potrebno, kontaktirajte nas na info@poslovniforum.hr ili na 091/783.23.77 ili 051/403.014Zašto se ništa ne pojavljuje kada upišem svoju domenu u Internet Explorer?

Internet domena nije web site (web stranice). Internet domena je samo naziv, odnosno adresa putem kojeg Internet korisnici dolaze do Vaših web stranica ili adresa na koju Vam pišu i šalju
e-mailove. Za web stranice potrebno je da kontaktirate web dizajnere Poslovnog foruma koji će za Vas napraviti Vaše web stranice, web shopove, forume, ankete, on line agencije i drugo.Mogu li samo zakupiti prostor, a sam izraditi stranice?

Naravno da možete, no samostalna izrada web stranica, naročito kad je riječ o poduzeću ili obrtniku nema puno smisla, jer postoji cijeli niz potrebnih znanja, od same izrade do prijave na pretraživače, a što nije vjerojatno ćete kvalitetno uraditi, ako niste profesionalac za web dizajn.
Stranice ćete postavljati samostalno putem FTP protokola ili Control panela.Znam sam raditi stranice, kako ću postaviti stranice na zakupljeni prostor?

Nakon što ste zakupili prostor i registrirali domenu morate postaviti sadržaje tj. svoje web stranice na poslužitelj. Za postavljanje sadržaja koristi se FTP protokol - većina programa za izradu web stranica u sebi sadrže FTP klijent i jednostavno omogućavaju slanje stranica na poslužitelj (upload). Bitno je voditi računa da se podaci smještaju u foldere kako je navedeno u dokumentima koje primite nakon registracije domena (npr. folder za smještanje web stranica na našem serveru je /wwwŠto je to Control Panel za moj web hosting?

Svaki web hosting paket (model) uključuje niz korisnih administratorskih funkcija - Vama kao vlasniku paketa omogućen je detaljan pregled statistika posjećenosti stranica, aktivacija raznih predinstaliranih PHP i CGI skripti (web-dućani, portali, brojači posjeta itd.), definiranje ograničenja pristupa stranicama, definiranje korisnika e-mail-ova, podešavanje poddomena itd.
Control Panel predstavlja web sučelje pomoću kojeg na jednostavan način pristupate tim administratorskim funkcijama.
Control panelu pristupate preko Vašeg browsera, npr. Internet Explorera, a na adresi:
http://vasadomena.hr/WebPanel/
Prilikom otvaranja Vašeg korisničkog paketa, primit ćete od strane Poslovnog foruma i e-mail sa svim detaljnim uputama, lozinkama i dr.Mogu li čitati e-mail na svojem poslužitelju korištenjem web browsera?

Svaki web hosting paket (pa i oni za male korisnike) omogućava korisnicima čitanje e-mail-a korištenjem web preglednika (tzv. webmail) sa bilo kojeg mjesta na kojem imaju pristup internetu. Pristup web-mailu je autoriziran (koristi se isto korisničko ime i lozinka kao i za pristup ostalim administratorskim dijelovima paketa), a obavlja se spajanjem na web adresu koju dobivate uz sve upute prilikom otvaranja Vašeg korisničkog paketa.Kako mogu pročitati e-mail na svojem računalu?

Svi web paketi (modeli) omogućavaju korisnicima kompletnu podršku za rad sa e-mailovima. Paketi koriste POP i IMAP poslužitelje za čitanje pošte, te SMTP za slanje pošte. Naravno, omogućeno je i korištenjem webmail alata dostupnih iz Control Panela svakog od paketa.
Sve upute naručitelji hostinga kod Poslovnog foruma dobivaju od Poslovnog foruma na e-mail, u pisanom obliku ili putem naše telefonske besplatne podrške.
Mi Vas vodimo korak po korak, sve dok ne ovladate svim funkcijama, a zapravo je sve vrlo jednostavno kad se jednom pokaže.Kakva je razlika između domaće (.hr) domene i neke međunarodne domene (.COM)?

Osim imena, bitne razlike ne postoje. Kao i međunarodna domena (npr. moja-tvrtka.com) i domaća domena (npr. moja-tvrtka.hr) vidljivo je sa svake točke na planeti, pa se po dostupnosti i funkcionalnosti ne razlikuju.

Sasvim je normalno da tvrtke koje žele da uvijek jasno budu vezane za domaće tržište, imaju registriranu domenu u nacionalnom registru Internet domena. Međunarodne domene se često asociraju za tvrtke koje su okrenute prema svjetskom tržištu, ali to ne mora biti pravilo. Naime vrlo često tvrtke mogu imati obadvije domene, pa i više međunarodnih domena i jednu nacionalnu domeu. Tako na primjer, tvrtka IBM, kao velika američka korporacija sa međunarodnim prisustvom, posjeduje domenu www.ibm.com (to je za nju nacionalna domena), ali i međunarodne domene www.ibm.biz (međunarodne poslovne domene) i www.ibm.org (međunarodna domena za organizacije). U svakoj od zemalja gdje ima prestavništvo, IBM ima i lokalnu nacionalnu domen, kao što je www.ibm.co.uk (poslovna domena Velike Britanije) ili www.ibm.de (nacionalna domena Nemačke). U svim navedenim slučajevima web stranice tvrtke su jedne iste, samo su domeni drugačiji i ukazuju na odgovarajući dio matične prezentacije.
Tako i Poslovni forum, osim domene www.poslovniforum.hr ima zakupljenu domenu www.poslovniforum.com, ali i druge domene.Tko sve ima pravo na domenu sa nastavkom .hr?

Pravilnikom je definirano uvođenje šest vrsta poddomena HR domene: domene za virtualni identitet pravnih osoba (HR-P), fizičkih osoba (HR-F), samostalne djelatnosti fizičkih osoba (HR-D), za tržišne i druge dodatne potrebe pravnih i fizičkih osoba (HR-T) te dvije domene važne za RH i njen informacijski prostor (HR-V i HR-I).

Pravilnik promovira i moderan pristup zaštiti intelektualnog vlasništva na Internetu, naglašavajući odgovornost korisnika domena za poštivanje prava drugih te predviđajući uvođenje arbitraže kao efikasnog načina rješavanja sporova vezanih uz Internet domene.Da li je važniji dizajn stranica ili njihov sadržaj?

Važno je i jedno i drugo, ali ipak smatramo iz iskustva da korisnici ne dolaze na Vaše web stranice da se dive njenom dizajnu, isto kao što ne dolaze u vašu tvrtku da se dive njenom interijeru. Posjetitelje vaših web stranica interesira prvenstveno ponuda, dakle konkretne informacije o proizvodima i uslugama, te da su sve detaljno prikazane, a ne da se nalazi na web stranicama nekoliko paušalnih rečenica, nakon čega Vas odmah potencijalni klijenti oraju nazivati telefonom!
Pogledajte stranice Poslovnog foruma. Da li smo objavili nekoliko paušalnih rečenica, ili smo detalno objasnili što je u našoj ponudi?Što ako ne odlučim na vrijeme produžiti registraciju domene?

Jednom kad se .hr domena registrira ona ostaje u vlasništvu registranta sve dok registrant ne napravi zahtjev za odjavom .hr domene u CARNet-u.

Što se tiče .com, .net, .org, .biz i .info domena registraciju domene možete produžiti po uobičajenoj cijeni i do 30 dana od datuma isteka registracije. Nakon 30 dana od isteka domena ulazi u tzv. Redemption period kad je registraciju domene moguće produžiti, ali po cijeni od 200 USD + uobičajena cijena produženja. Ova mogućnost uvedena je na registru kako bi se vlasniku domene pružila zadnja šansa za produženje registracije prije nego što domena postane slobodna. Ako registraciju za domenu ne produžite niti u tom periodu domena postaje slobodna nakon čega ju može registrirati bilo tko.Koje mi garancije nudite da će kvaliteta usluga biti visoke razine?

Naša 30-day money back garancija Vam jamči povrat novca ako u prvih 30 dana korištenja naših usluga niste zadovoljni uslugama hostinga.
Naša 99.9% uptime garancija Vam jamči da će servisi koje koristite kod nas biti online i u funkciji najmanje 99.9% vremena.Na ovoj stranici prikazali smo odgovore na najčešća pitanja koja nam postavljaju naši budući korisnici. Ukoliko imate dodatnih pitanja, slobodno i bez ustručavanja nas kontaktirajte.
Naš tim vrhunskih stručnjaka pomoći će Vam da lako i brzo obavite tranziciju svojeg poduzeća ili obrta prema novoj, uzbudljivoj internet tehnologiji.


  Kontakt
  POSLOVNI FORUM - HOSTING info@poslovniforum.hr

hosting@poslovniforum.hr

 Telefoni:
 091 / 783 23 77
 051 / 403 014


 

Poslovni Forum d.o.o. je pokrenut od strane stručnjaka na području ekonomije, financija, prava i informatike, a nakon sveobuhvatne analize tržišta i poslovanja poslovnih subjekata, kako bi se uz korištenje suvremenih metoda i visoke tehnologije cjelovito pristupilo unapređenju poslovanja svih poslovnih subjekata na jednostavan i učinkovit način. Za uspješno poslovanje bitne su i web stranice. Izrada profesionalnih web stranica s kojima ćete se ponositi. Obratite nam se s povjerenjem, jer ćemo vam ponuditi originalan dizajn i optimizirane stranice bazirane na kvalitetnom CMS-u.