POSLOVNI FORUM - Naslovna stranica PREGLED SVIH USLUGA ZA PODUZETNIKE

WEB HOSTING

> Uvodna stranica

> Cjenik i narudžbe

> Provjera slobodnih domena

> Odgovori na česta pitanja

> Usporedba cijena

> Izrada web stranica

> Izrada CMS stranica

> Pregled svih usluga

> Mailing lista

> Rječnik

KONTAKT PODACI ZA
Poslovni forum d.o.o.

Link na web stranicu sa e-mail adresama i telefonima
Pitanja, narudžbe, savjeti...
PREGLED SVIH USLUGA

Novosti

Klikni za pregled priloga
SEARCH

Pregled najvažnijih zakona i propisa

Poslovni web imenik Poslovni web katalog Poslovni web imenik

Google


WWW Poslovni Forum


Ažurirano: 2. 12. 2022.
Dizajn responzivnih web stranica

Implementacija CMS sustava

Implementacija web shopa

Implementacija plaćanja karticama

Implementacija Google analyticsa

Kontakt formular za upite

Karte Vaših prodajnih lokacija

Hosting za stranice
POSEBNA PONUDA ZA PODUZETNIKE
Link na brzi pregled poslovnih i internet usluga
IZRADA WEB STRANICA

Izrada web stranica

 Opširnije o izradi web stranica

 Klikni za opširnije ...


INFORMACIJE O IZRADI WEB STRANICA
I PRIMJERI DIZAJNA WEB STRANICA


Izrada web stranica       Primjeri dizajna       Primjeri dizajna

 Izrada web stranica       Primjeri dizajna       Izrada web stranica

 Izrada web stranica       Primjeri dizajna       Izrada web stranica


Tvrtka Poslovni forum d.o.o., predstavlja Vam najnovije CMS web stranice kojima nastavljamo tradiciju izrade kvalitetnih web stranica za tvrtke, obrtnike, agencije, udruge, građane...

Tvrtka na Internetu postaje globalno konkurentna. U Hrvatskoj postoji već preko milijun registriranih korisnika Interneta. Bez obzira na profil Vašeg posla, ne možete ignorirati tu brojku. Biti prisutan na Internetu, najjeftiniji je i najjednostavniji način da svoje proizvode i usluge predstavite svojim potencijalnim korisnicima. Ako to ne učinite Vi, Vaši konkurenti svakako hoće. Brišu se granice, mali postaju veliki! Sramota je biti bez web stranica; ako nemate web stranice šaljete lošu poruku o svojoj tvrtki. Kakva je to tvrtka, udruga ili agencija koja nema vlastite web stranice?

I ovaj moderni model CMS web stranica, kao i prethodne naše CMS web stranice, ne zahtjeva da ste stručnjak za informatiku i računala. Ne morate imati niti puno novaca; napravili smo akciju i spustili cijene. Dovoljno je sasvim prosječno znanje za rad na računalu, na nivou pisanja teksta koji potom možete lako kopirati u svoje CMS web stranice. Sve je naša briga i uključeno je u cijenu; registracija domene, prijava na tražilice, detaljna statistika... Kompletno rješenje po sistemu "ključ u ruke", ili "sjedi i vozi"!

CMS ili Content Menagment System je izraz za programirane web stranice što Vam omogućava da samostalno i jednostavno unosite ili brišete sadržaj sa svojih internet stranica putem jednostavnog i preglednog administratorskog sučelja, a što je vrlo bitno, bez ikakvih posebnih predznanja. Za rad Vam dovoljan je samo Vaš preglednik web stranica (browser), a to je upravo Vaš Internet Explorer ili neki drugi program koji upravo i sada koristite kada čitate ovaj tekst.

Tekst je moguće unositi direktno ili tako da ga jednostavno kopirate iz Microsoft Worda ili drugog tekst editora, a formatirate ga onako kako ste navikli u svom programu za obradu teksta. Kao što pišete stranice u Wordu, ili Excelu, tako pišete i sadržaj za Vaše web stranice, direktno u Vašem Control panelu CMS-a, ili sve napišete u npr. Wordu, a potom to isto kopirate na svoje stranice. Nema skupih troškova održavanja stranica, nema čekanja i dodatnog plaćanja za svaki novi članak. U CMS web stranice unosite sve samostalno i bez ikakvih troškova. Možete unositi neograničeni broj tekstova, fotografija, filmova... Izrada stranica za trgovačka društva, izrada stranica za agencije, izrada stranica za obrtnike, izrada stranica za udruge, izrada stranica za apartmane, servise i sve druge djelatnosti.

Za razliku od običnih internet stranica kakve su se ranije uglavnom izrađivale, a kakve i danas još veliki broj nedovoljno informiranih tvrtki naručuje, pored svih mnogobrojnih prednosti naših CMS internet stranica, posebna pogodnost ili prednost je i izuzetno laka promjena dizajna, članski centar, web imenik i web katalog.

Izrada web stranica - Link na stranicu sa detaljnim informacijama

Izrada CMS stranica - Besplatna grafika za izradu web stranica