CMS, Ekonomija, financije, informatika, pravo...
CMS

CMS Web Express - CMS web stranice


Imate li d.o.o. ili obrt? Da li ste poduzetnik?
Saznajte kako možete povećati prodaju proizvoda ili dobiti nove korisnike usluga!
Saznajte kako biti bolji i uspješniji od Vaše konkurencije!
Promovirajte rad vaše udruge, kluba, sportskog društva...
Savjeti za iznajmljivače apartmana i ugostitelje...
Reklamirajte se bez velikih troškova...
Saznajte sve o uspješnom marketingu
Link na stranicu sa opširnijim informacijama
Novi CMS Web Express za poslovne web stranice CMS Web Express - Besplatni CMS
CMS web stranice - CMS Web Express - Informacije o izradi CMS stranicaCMS web stranice - Samo na Internetu Vaša ponuda, zajedno sa svim podacima o Vašoj tvrtki, može biti dostupna 24 sata dnevno, 365 dana godišnje. I kad Vi spavate, vaše web stranice rade za Vas. I tada netko traži informacije o uslugama i proizvodima.Putem vlastitih web stranica možete pružiti brzu i detaljnu informaciju o Vašem poduzeću ili obrtu, proizvodima i uslugama.
Obraćate se novim potencijalnim kupcima i kvalitetnije komunicirate sa svim postojećim, povećavate bazu dobavljača, dobivate pristup tržištima i segmentima koji su Vam dosad bili nedostupni - ukratko, poboljšavate svoje poslovanje i otvarate nove poslovne mogućnosti za Vašu tvrtku. Oni koji nemaju web stranice, ili imaju loše web stranice, svakodnevno propuštaju i gube kupce.

Postoji li lakši, učinkovitiji i jeftiniji način da se predstavite postojećim i novim kupcima od vlastitih internet (web) stranica?

U Hrvatskoj postoji već preko 1.000.000 registriranih korisnika Interneta. Milijun korisnika!
Danas već svi, kad im bilo što zatreba, informacije traže pomoću Google-a, na Internetu.


LINK NA OPŠIRNIJE INFORMACIJE - CMS web stranice   Besplatni pregled CMS web stranice


Preporuke za dobar posao - CMS web stranice

Poslovne Web Usluge Izrada poslovnih internet stranica   CMS web stranice CMS web stranice   Poslovne Web Usluge Hosting i domene   Poslovne Web Usluge Internet trgovine   Poslovne Web Usluge Turizam   Poslovne Web Usluge Web tražilice
Usluge i web preporuke Posebna ponuda   Usluge i web preporuke Poslovni imenici   Usluge i web preporuke Primjeri ugovora   Usluge i web preporuke Poslovni izvještaji   Usluge i web preporuke Primjeri poslovnih planova   Usluge i web preporuke Savjetovanje
Usluge za poduzetnike Trgovačko posredovanje   Usluge za poduzetnike Istraživanje tržišta   CMS oglasi Oglasi i marketing   Usluge za poduzetnike Katalog proizvoda i usluga   Usluge za poduzetnike Pravo, propisi i zakoni
CMS usluge u Hrvatskoj Korisni programi   Usluge u Hrvatskoj Sigurnost i nadzor   CMS poslovni forum Poslovni forum   Usluge u Hrvatskoj Aktualno   Usluge u Hrvatskoj Žensko poduzetništvo   CMS Usluge Financije   CMS Knjigovodstvo Knjigovodstvo
Usluge SAZNAJTE KOJE ĆE TVRTKE PROPASTI, TKO NIJE TRŽIŠNO KONKURENTAN, SAZNAJTE DA LI I VAŠA TVRTKA PROPADA!
Internet usluge za sve tvrtke i udruge - CMS web stranice   Poslovne usluge za sve tvrtke i udruge   Servis i podrška poduzetnicima

Tvrtka Poslovni forum d.o.o. još od 2002. godine izrađuje web stranice za trgovačka društva, obrtnike, udruge, građane...
Nekada su se web stranice izrađivale na način da je naručitelj dostavljao webmasteru tekstove i slike, a potom bi web master izrađivao web stranice, jednu po jednu... Izrada je tekla vrlo sporo, naplaćivalo se je po broju pojedinačnih stranica, po broju fotografija... Naručitelji su štedjeli, naručivali su što manje stranice, web stranice su im više sličile na neke kvazi prospekte nego na prave web portale, bilo je malo teksta, a samim time su i slabo bili pozicionirani na tražilicama, za ažuriranje se je moralo čekati...

Nemojte pogriješiti i naručiti izradu običnih web stranica, web stranica u koje vi ne možete samostalno unositi tekstove i slike.
Želite li da korisnici Interneta dolaze na Vaše stranice, a ne na stranice Vaše konkurencije, zaboravite na klasične obične stranice kakve su se radile prošlih godina. Nije dovoljno imati bilo kakve web stranice, morate imati kvalitetne CMS web stranice.

CMS ili Content Menagment System je izraz za programirane web stranice što Vam omogućava da samostalno, brzo i jednostavno unosite ili po potrebi mijenjate sadržaj na svojim web stranicama putem administratorskog sučelja, a što je vrlo bitno, bez ikakvih posebnih predznanja. Za rad Vam dovoljan je samo Vaš preglednik web stranica (browser), a to je upravo Vaš Internet Explorer, Mozilla Firefox, Opera ili neki drugi program koji upravo i sada koristite kada čitate ovaj tekst na ovim poslovnim web stranicama.

Tekst je moguće unositi direktno ili tako da ga jednostavno kopirate iz Microsoft Worda ili drugog tekst editora, a formatirate ga onako kako ste navikli u svom programu za obradu teksta. Kao kad pišete tekstove u Wordu, ili Excelu, tako pišete i sadržaj za Vaše web stranice, direktno u Vašoj administraciji, ili sve napišete u npr. Wordu, a potom to isto kopirate na svoje CMS web stranice.


NOVO ZA PODUZETNIKE U HRVATSKOJ

EKONOMSKI LEKSIKON

Iz sadržaja ekonomskog leksikona: Tržišna cijena dionice, Krivulja prinosa i gospodarska aktivnost, Nabava zemljišta i primljeni hipotekarni zajam, Veze između dugoročnog i kratkoročnog financiranja, Pitanja za ponavljanje i revizija poslovanja, Proračun osoblja, Nebitni sastojci mjenice i njihovo značenje, Izdatci za nabavu kratkotrajne imovine i usluga, Regulativa mirovinskih fondova, Rezerviranja za troškove i rizike, Šef koji ne vodi računa o našem vremenu, Prestanak obrta temeljem odredaba stečajnog zakona, Obračun kamata kod izdavanja i prijenosa mjenice, Sažetak mjerenja rashoda, Načini provedbe razvojnih strategija, Neto svefazni porez na promet, Gradski ili općinski porezi, Patentiranje znanja, Zdravstvena osiguranja u HR, Polaganje gotovine, Definicija poduzetnika, Usluge koje se ostvaruju putem dobra, Ocjena kvalitete informacijskog sustava, Izgradnja i racionalizacija spleta maraka, Liste dozvoljenih djelatnosti, Crkveni porezi, Plaćanje i naplata doprinosa, Politike usmjerene obiteljima, Potraživanja za porez na dodanu vrijednost i pretporez, Načelo saslušanja stranke, Podjela troškova, Analiza potraživanja, Izračun sadašnje vrijednosti uz pomoć tablica, Dnevnice za inozemstvo, Organizacija izleta, Financijske usluge oslobođene oporezivanja, Zaključak ustavnog suda, Carinske deklaracije za uvoznu robu, Rang prema i ispitanici online, Financije, Inflacija u industrijski razvijenim zemljama, Kontrola pri izdavanju i prijamu mjenica, Prijelaz na obračun PDV-a prema izdanim računima, Princip izdašnosti, Nabava putem kompenzacije, Rješenja gospodarskih inspektora prema zakonu o trgovini, Metoda retrogradnoga odlučujućeg planiranja, Originali i kopije, Vrednovanje nekretnina, postrojenja i opreme, Vrijednosni podatci, Zastara poreznih obaveza...

Link na Ekonomski leksikon potražite putem naslovne web stranice Poslovnog foruma >>>>


CMS web stranice - Ažurirano: 22. 5. 2024.


IZRADA WEB STRANICA ZA TVRTKE I DRUGE PODUZETNIKE

CMS WEB EXPRESS - Najnovji CMS za poslovne web stranice

Iako je neosporna činjenica da niti jedna tvrtka u današnjim uvjetima ne postoji ako nema vlastite internet stranice, u praksi još veliki broj tvrtki nema vlastite internet stranice, ili ima užasno loše internet stranice. Te tvrtke prepuštaju konkurenciji već preko milijun registriranih korisnika Interneta u Hrvatskoj.
Tvrtka na Internetu postaje globalno konkurentna, neovisno o proizvodnom i/ili uslužnom programu. U Hrvatskoj postoji već preko milijun registriranih korisnika Interneta. Bez obzira na profil Vašeg posla, ne možete ignorirati tu brojku. Biti prisutan na Internetu, najjeftiniji je i najjednostavniji način da svoje proizvode i usluge predstavite svojim potencijalnim korisnicima.
Ako to ne učinite Vi, Vaši konkurenti svakako hoće. Brišu se granice, mali postaju veliki! Sramota je ne imati stranice; ako nemate stranice šaljete lošu poruku o svojoj firmi.
Veliki broj tvrtki nije realiziralo vlastite internet stranice i iz razloga što nisu bile sigurne koliko će im se takvo ulaganje isplatiti; nisu bile sigurne kome povjeriti posao izrade stranica jer oni koji nude izradu stranica nemaju stručni ispit niti licencu. Nova tehnologija uvijek zahtjeva i vrijeme prilagodbe, te je stoga Poslovni forum d.o.o. kao vodeća poslovno informatička tvrtka napravila iskorak i ponudila adekvatno rješenje za sve one koji po prvi puta razmišljaju da prošire svoje poslovanje putem Interneta.
Ponuda Poslovnog foruma d.o.o. obuhvaća kompletnu uslugu; od registracije vlastite domene (adrese internet stranica), izradu dizajna i postavljanje samih internet stranica na hosting, pa sve do prijave Vaših internet stranica na domaće i strane tražilice. Osobno ne morate biti nikakav informatički stručnjak, Vaše je da samo napišete tekstove o svojoj ponudi, sve ostalo je naša briga.

Izrada web stranica, izrada CMS web stranica, cijene izrade web stranica Izrada web stranica
PROGRAMI BIZ, DEMO VERZIJA CMS WEB EXPRESS