Poslovni pregled - Informacije o novim primjerima ugovora

Zamjena motornih vozila, npr. automobila, motora, kamiona...


Ovaj primjer objavljen je u paketu primjera ugovora:
UGOVORI O ZAMJENI
Link na pregled svih primjera ugovora
# Primjeri ugovora za zamjenu strojeva, opreme, alata, robe... # Šprance ugovora kojima ugovorne strane zamjenjuju stvari... # Primjeri da se čestice iz jednog zk uloška ispišu i upišu u drugi... # Primjeri ustupanja i prepuštanja u isključivo vlasništvo i posjed... # Primjeri ugovora o prijenosu nekretnina kao i upisu u zemljišne knjige... # Primjeri ugovora o zamjeni stana, garsonjere, poslovnog prostora, kuće... # Ništetnost odredaba nepovoljnih za kupca...
Primjere ugovora možete koristiti kao predloške za pisanje Vaših konkretnih ugovora. Pronađite primjere ugovora koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje.
NOVI PRIMJERI UGOVORA: Primjer ugovora za najam stana ili garsonjere, Kolektivni ugovori sindikata grafičke i nakladničke djelatnosti, Ugovori o prodaji na obroke s pridržanim pravom vlasništva...

POSLOVNE USLUGE: Istraživanje tržišta, izrada poslovnih projekata, oglašavanje proizvoda i usluga, poslovno savjetovanje...IZ PRAVNOG LEKSIKONA:

Kad je ugovorom o ortakluku ovlaštenje na vođenje poslova preneseno na jednog ili više ortaka, tada se oni smatraju punomočnicima. Ako je ovlaštenje na vodenje poslova preneseno na više ortaka odgovarajuće se primjenjuje odredba iz naprijed navedenog, ali ako je ugovorom o ortakluku određeno da svaki od njih može sam poduzimati poslove, svaki se od ostalih ortaka ovlaštenih na vodenje poslova može usprotiviti poduzimanju posla u kojem se slučaju namjeravani posao ne može poduzeti.

Primjeri ugovora   Primjer ugovora   Prodaja ugovora i besplatni primjeri ugovora   Primjeri ugovora i šprance