Poslovni pregled - Informacije o novim primjerima ugovora

Ugovori o prodaji na obroke s pridržanim pravom vlasništva...


Ovaj primjer objavljen je u paketu primjera ugovora:
UGOVORI O KUPOPRODAJI - POKRETNINE
Link na pregled svih primjera ugovora
# Drugi primjeri ugovora o prodaji s pridržanim pravom vlasništva... # Primjeri kako se ugovora pravo na raskid predugovora ili ugovora... # Primjeri ugovaranje kapare, primjeri zaštite kupca od nedostataka... # Prodajni ugovori s pridržanim pravom vlasništva kod osobnih vozila... # Primjeri ugovora o prodaji na obroke, prodaja s obročnim otplatama... # Primjer ugovora o bezgotovinskoj prodaji robe, odnosno kupnji robe... # Primjeri reguliranja isporuke i garancije kod kupoprodaje pokretnina...
Primjere ugovora možete koristiti kao predloške za pisanje Vaših konkretnih ugovora. Pronađite primjere ugovora koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje.
NOVI PRIMJERI UGOVORA: Primjer pravilnika o odgovornosti radnika za povrede obveza, Pregled pravne regulative i prakse vezane uz trgovanje dionicama, Prodajni ugovor za nekretnine koji se sklapa u korist trećih osoba

POSLOVNE USLUGE: Istraživanje tržišta, izrada poslovnih projekata, oglašavanje proizvoda i usluga, poslovno savjetovanje...IZ PRAVNOG LEKSIKONA:

Ako ugovorom nije drukčije određeno, nalog za otpremu stvari preko granice sadrži obvezu za otpremnika da provede potrebne carinske radnje i plati carinske pristojbe i troškove za račun nalogodavca. Otpremnik može obaviti potpuno ili djelomično i prijevoz stvari čija mu je otprema povjerena, ako nije što drugo ugovoreno. Ako je otpremnik obavio i prijevoz ili dio prijevoza, ima prava i obveze prijevoznika i u tom slučaju pripada mu i naknada za prijevoz pored naknade po osnovi otpreme i naknade troškova u svezi s otpremom. Isto vrijedi za druge poslove obuhvaćene nalogom, običajima ili općim uvjetima.

Primjeri ugovora   Primjer ugovora   Prodaja ugovora i besplatni primjeri ugovora   Primjeri ugovora i šprance