Poslovni pregled - Informacije o novim primjerima ugovora

Primjer ugovora za najam stana ili garsonjere


Ovaj primjer objavljen je u paketu primjera ugovora:
UGOVORI O NAJMU
Link na pregled svih primjera ugovora
# Šprance ugovora za najam stambene zgrade ili kuće # Novi primjeri ugovaranja različitih podzakupa # Primjeri reguliranja natječaja za davanje u zakup nekretnina... # Različite šprance ugovora za zakup uredskih prostorija... # Obrasci ugovora o zakupu poslovnog prostora za trgovinu... # Obrasci ugovora o zakupu poslovnog prostora za ugostiteljstvo... # Različiti obrasci ugovora o zakupu za tehniku i uređaje...
Primjere ugovora možete koristiti kao predloške za pisanje Vaših konkretnih ugovora. Pronađite primjere ugovora koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje.
NOVI PRIMJERI UGOVORA: Primjer odluke o otkazu ugovora o radu s ponudom izmijenjenog ugovora, Pregled prakse i zakonske regulative najma, Ugovori o uslugama arhitekta radi pripreme potrebne dokumentacije

POSLOVNE USLUGE: Istraživanje tržišta, izrada poslovnih projekata, oglašavanje proizvoda i usluga, poslovno savjetovanje...IZ PRAVNOG LEKSIKONA:

Nalogoprimac je dužan izvršiti nalog prema primljenim uputama, s pažnjom dobrog privrednika odnosno dobrog domaćina, ostajući u njegovim granicama i u svemu paziti na interese nalogodavca i njima se rukovoditi. Kad nalogoprimac smatra da bi izvršenje naloga po dobivenim uputama bilo od štete za nalogodavca, on je dužan skrenuti na to njegovu pažnju i tražiti nove upute. Ako nalogodavac nije dao određene upute o poslu koji treba obaviti; nalogoprimac je dužan, rukovodeći se interesima nalogodavca, postupiti kao dobar privrednik odnosno dobar domaćin, a ako je nalog bez naknade, kako bi u istim okolnostima postupio u vlastitoj stvari.

Primjeri ugovora   Primjer ugovora   Prodaja ugovora i besplatni primjeri ugovora   Primjeri ugovora i šprance