Poslovni pregled - Informacije o novim primjerima ugovora

Ugovori gdje je nalogoprimac dužan izvršiti određeni nalog osobno


Ovaj primjer objavljen je u paketu primjera ugovora:
UGOVORI O NALOGU
Link na pregled svih primjera ugovora
# Ugovori o nalogu gdje se obvezuje nalogoprimac poduzimati određene radnje # Ugovor o skladištu, odnosno, ugovor o skladištenju # Različiti primjeri ugovora za skladištenje robe ili opreme # Trajanje i prestanak ugovora, primjer otkaza konsignacijskog skladišta # Primjeri ugovora kada u skladištu smije biti uskladištena samo roba konsignanta # Predlošci ugovora o konsignaciji prema hrvatskim zakonima # Primjeri različitih ugovora za uređenje konsignacijskog skladišta...
Primjere ugovora možete koristiti kao predloške za pisanje Vaših konkretnih ugovora. Pronađite primjere ugovora koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje.
NOVI PRIMJERI UGOVORA: Prijava u registar obveznika poreza na dodanu vrijednost, Primjeri ugovaranja plaćanja naknade za usluge, Ugovori kojima se izvoditelj obvezuje obaviti građ. radove

POSLOVNE USLUGE: Istraživanje tržišta, izrada poslovnih projekata, oglašavanje proizvoda i usluga, poslovno savjetovanje...IZ PRAVNOG LEKSIKONA:

Ugovor o posredovanju i posredovanje kao gospodarska djelatnost. Pojam ugovora o posredovanju u hrvatskom pravu nije ograničen na ugovore ili subjekte građanskog ili trgovačkog prava, nego obuhvaća i prilagođen je i jednim i drugim. Glede svojstava osoba koje u stvarnosti sklapaju ugovore o posredovanju, treba istaći kako će se u ulozi posrednika često naći osobe koje se posredovanjem bave kao vlastitim zanimanjem tj. trgovci koji u svoje ime i za svoj račun obrtimice obavljaju posredovanja između svojih nalogodavatelja i trećih osoba kao svoju gospodarsku djelatnost. Posredovanje kao gospodarska djelatnost dovođenja budućih suugovaratelja u vezu, i profesionalni posrednici, trgovci koji se njome bave, u povijesti su se pojavili već s razvitkom robnog prometa. Kao profesionaci, oni poznaju i kontinuirano prate stanje na tržištu, sudionike i njihov bonitet i slično u različitim gospodarskim granama.

Primjeri ugovora   Primjer ugovora   Prodaja ugovora i besplatni primjeri ugovora   Primjeri ugovora i šprance