Poslovni pregled - Informacije o novim primjerima ugovora

Ugovor za provedbu potrebnih carinskih radnji i podmirivanje troškova


Ovaj primjer objavljen je u paketu primjera ugovora:
UGOVORI O OTPREMI (ŠPEDICIJA)
Link na pregled svih primjera ugovora
# Primjeri naloga za otpremu stvari preko granice i obveze za otpremnika # Ugovori potrebni za izvršenje prijevoza te obavljanje ostalih poslova i radnji # Primjeri ugovora o otpremi gdje se otpremnik obvezuje radi prijevoza stvari # Primjeri ugovora o špediterskom i carinskom posredovanju # Primjeri ugovora o otpremi, odnosno špediciji # Primjeri ugovora o otpremi, ugovori za otpremnike radi prijevoza stvari # Ugovor o posredovanju za određene proizvode ili usluge
Primjere ugovora možete koristiti kao predloške za pisanje Vaših konkretnih ugovora. Pronađite primjere ugovora koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje.
NOVI PRIMJERI UGOVORA: Primjer ugovora o izradi dokumentacije i troškovnika gradnje, Ugovor o profesionalnom igranju u sportskom klubu, Reguliranje rješavanja odnosa u slučaju bitno poremećenih odnosa sudskim putem

POSLOVNE USLUGE: Istraživanje tržišta, izrada poslovnih projekata, oglašavanje proizvoda i usluga, poslovno savjetovanje...IZ PRAVNOG LEKSIKONA:

Ako ugovorom nije drukčije određeno, nalog za otpremu stvari preko granice sadrži obvezu za otpremnika da provede potrebne carinske radnje i plati carinske pristojbe i troškove za račun nalogodavca. Otpremnik može obaviti potpuno ili djelomično i prijevoz stvari čija mu je otprema povjerena, ako nije što drugo ugovoreno. Ako je otpremnik obavio i prijevoz ili dio prijevoza, ima prava i obveze prijevoznika i u tom slučaju pripada mu i naknada za prijevoz pored naknade po osnovi otpreme i naknade troškova u svezi s otpremom. Isto vrijedi za druge poslove obuhvaćene nalogom, običajima ili općim uvjetima.

Primjeri ugovora   Primjer ugovora   Prodaja ugovora i besplatni primjeri ugovora   Primjeri ugovora i šprance