Poslovni pregled - Informacije o novim primjerima ugovora

Ugovor o alotmanu sa pregledom svih obveza ugovornih strana


Ovaj primjer objavljen je u paketu primjera ugovora:
UGOVORI O ALOTMANU (UGOSTITELJSTVO)
Link na pregled svih primjera ugovora
# Primjeri ugovora o alotmanu, primjeri ugovora o raspolaganju smještajem # Posrednički ugovor o putovanju između agencije i putnika # Primjeri ugovora za organiziranje putovanja i boravka prema narudžbi... # Odredbe o izdavanju potvrde o organiziranju putovanja i ostale odredbe... # Primjeri kako se posrednik obvezuje ugovoriti u ime i za račun putnika... # Pregledi što je sve posrednik dužan učiniti prilikom sklapanja ugovora... # Primjeri posredničkih ugovora o putovanju za posrednike i putnike...
Primjere ugovora možete koristiti kao predloške za pisanje Vaših konkretnih ugovora. Pronađite primjere ugovora koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje.
NOVI PRIMJERI UGOVORA: Kupoprodaja sa specifikacijom, obavijesti kupcu o pojedinostima..., Primjeri ugovora o najmu oglasnog prostora za reklame, Bračni ili predbračni ugovor, objašnjenja

POSLOVNE USLUGE: Istraživanje tržišta, izrada poslovnih projekata, oglašavanje proizvoda i usluga, poslovno savjetovanje...IZ PRAVNOG LEKSIKONA:

Komisijski ugovor razlikuje se od zastupničkog ugovora po tome što komisionar radi po nalogu i za račun komitenta, ali ne u svoje ime. Ugovor koji on sklapa njegov je ugovor, a treći ne mora znati za komitenta, dok zastupnik radi i u ime i za račun komitenta. Komisionar se od posrednika razlikuje po tome što komisionar sklapa poslove s trećima, dok posrednik samo dovodi svojeg komitenta u vezu s trećima.

Primjeri ugovora   Primjer ugovora   Prodaja ugovora i besplatni primjeri ugovora   Primjeri ugovora i šprance