Poslovni pregled - Informacije o novim primjerima ugovora

Kupoprodaja sa specifikacijom, obavijesti kupcu o pojedinostima...


Ovaj primjer objavljen je u paketu primjera ugovora:
KUPOPRODAJE S POSEBNIM POGODBAMA
Link na pregled svih primjera ugovora
# O odgovornosti prodavatelja za materijalne nedostatke stvari... # Kupnja po pregledu i na kupnja s rezervom pokusa... # Rizik slučajne propasti ili oštećenja stvari predane kupcu radi pokusa... # Kupnja na pokus, kupac uzima stvar pod uvjetom da je isproba... # Zakonsko pravo prvokupa za određene osobe ustanovljeno zakonom... # Kad je izvršen prijenos vlasništva bez obavijesti prodavatelju... # Trajanje prava prvokupa prema samom ugovoru ili prema zakonu...
Primjere ugovora možete koristiti kao predloške za pisanje Vaših konkretnih ugovora. Pronađite primjere ugovora koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje.
NOVI PRIMJERI UGOVORA: Prigovori u ovršnom postupku, Ugovori o donaciji automobila, računala, strojeva, opreme, alata, knjiga, robe, Ugovor o obavljanju poslova tehničkog savjetovanja i nadzora

POSLOVNE USLUGE: Istraživanje tržišta, izrada poslovnih projekata, oglašavanje proizvoda i usluga, poslovno savjetovanje...IZ PRAVNOG LEKSIKONA:

Glede vrste ugovora za čije sklapanje će posrednik posredovati, nema ograničenja, pa se ugovorom o posredovanju posrednik može obvezati da će posredovati za sklapanje bilo koje vrste odnosno tipa imenovanog ili neimenovanog ugovora. Ugovor ili ugovori pri čijem će sklapanju posrednik posredovati pokazuju se kao bitni sastojak posredničkog ugovora, koji strane moraju odrediti pri sklapanju ugovora o posredovanju.

Primjeri ugovora   Primjer ugovora   Prodaja ugovora i besplatni primjeri ugovora   Primjeri ugovora i šprance