Poslovni pregled - Informacije o novim primjerima ugovora

Špranca međunarodne oporuke


Ovaj primjer objavljen je u paketu primjera ugovora:
UGOVORI - BRAČNI I PREDBRAČNI UGOVORI
Link na pregled svih primjera ugovora
# Bračni ili predbračni ugovor, objašnjenja # Primjer sporazumnog prijedloga za razvod braka # Uglavci o upravi ili raspolaganju imovinom prema trećim osobama # Bračni ugovori za uređenje imovinsko pravnih odnosa i na budućoj imovini # Bračni ugovor za reguliranje imovinsko pravnih odnosa na postojećoj imovini # Primjeri i šprance bračnih (predbračnih) ugovora, sporazumi o imovini... # Primjeri ugovora o autorskom honoraru
Primjere ugovora možete koristiti kao predloške za pisanje Vaših konkretnih ugovora. Pronađite primjere ugovora koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje.
NOVI PRIMJERI UGOVORA: Ugovor za provedbu potrebnih carinskih radnji i podmirivanje troškova, Ugovaranje naknade za skladištenje u skladištu, Primjeri ugovora o čuvanju stvari između depozitara i stranke

POSLOVNE USLUGE: Istraživanje tržišta, izrada poslovnih projekata, oglašavanje proizvoda i usluga, poslovno savjetovanje...IZ PRAVNOG LEKSIKONA:

Najmodavac odgovara za sve nedostatke stvari ako je tvrdio da ona nema nikakvih nedostataka. Najmoprimac je dužan bez odgađanja obavijestiti najmodavca o nedostatku koji bi se pokazao u tijeku najma, osim ako najmodavac zna za nedostatak, u protivnom gubi pravo na naknadu štete zbog nedostatka, a dužan je najmodavcu naknaditi štetu koju je pretrpio zbog toga. Odredbe o odgovornosti primjenjuju se i na nedostatke stvari koji nastanu tijekom najma.

Primjeri ugovora   Primjer ugovora   Prodaja ugovora i besplatni primjeri ugovora   Primjeri ugovora i šprance