Poslovni pregled - Informacije o novim primjerima ugovora

Primjeri ugovora o čuvanju stvari između depozitara i stranke


Ovaj primjer objavljen je u paketu primjera ugovora:
UGOVORI O OSTAVI
Link na pregled svih primjera ugovora
# Primjer ugovora između ostavoprimatelja i ostavodavatelja # Primjeri ugovora o ugostiteljskoj ostavi # Ugovor o licenci prema važečim zakonima # Europski kodeks franšiznog poslovanja u praksi # Ugovaranje licencnih prava i drugih autorskih prava # Ugovorni primjeri za odricanje od odgovornosti za štete bilo koje vrste # Primjeri ugovora o licenci softvera radi korištenja softvera
Primjere ugovora možete koristiti kao predloške za pisanje Vaših konkretnih ugovora. Pronađite primjere ugovora koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje.
NOVI PRIMJERI UGOVORA: Primjeri ugovora gdje je predmet zakupa poljoprivredno zemljište..., Ugovor o suradnji agencije s iznajmljivačima smještajnih kapaciteta, Primjeri i zakonska regulativa o mogućnost nasljeđivanja i otuđenja...

POSLOVNE USLUGE: Istraživanje tržišta, izrada poslovnih projekata, oglašavanje proizvoda i usluga, poslovno savjetovanje...IZ PRAVNOG LEKSIKONA:

Ugovor o darovanju nekretnine sklapa se u pisanom obliku. Ugovor o darovanju bez prave predaje stvari mora biti sklopljen u obliku javnobilježničkog akta ili ovjerovljene (solemnizirane) privatne isprave. Darovatelj ne odgovara za materijalne i pravne nedostatke dara, ali ako je namjerno prešutio nedostatak, dužan je obdareniku nadoknaditi štetu koja mu je odatle nastala. Odgovornosti za štetu nema ako je darovatelj bio u zabludi glede vlasništva stvari ili kad je obdarenik, znajući da je stvar tuđa, prihvatio darovanje.

Primjeri ugovora   Primjer ugovora   Prodaja ugovora i besplatni primjeri ugovora   Primjeri ugovora i šprance