Poslovni pregled - Informacije o novim primjerima ugovora

Primjeri zastupanja u trgovini ili u turizmu


Ovaj primjer objavljen je u paketu primjera ugovora:
UGOVORI O TRGOVINSKOM ZASTUPANJU
Link na pregled svih primjera ugovora
# Primjeri ugovora gdje se sklapa ugovor o zastupanju u prodaji # Primjeri gdje naručitelj prenosi određena prava i obaveze # Ugovor o trgovačkom zastupanju u prodaji # Primjeri ugovora o neekskluzivnom zastupanju # Primjeri ugovora o generalnom zastupanju za proizvode ili usluge # Šprance za zastupnika za isplatu određene provizije # Primjeri ugovora za sklapanje poslova za račun nalogodavca
Primjere ugovora možete koristiti kao predloške za pisanje Vaših konkretnih ugovora. Pronađite primjere ugovora koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje.
NOVI PRIMJERI UGOVORA: Ugovori o ustupanju izvođenja radova, ugovori za podizvođače, Primjeri ugovora za organiziranje putovanja i boravka prema narudžbi..., Pregled uvjeta za pružanje telefonskih usluga s dodatnom naplatom

POSLOVNE USLUGE: Istraživanje tržišta, izrada poslovnih projekata, oglašavanje proizvoda i usluga, poslovno savjetovanje...IZ PRAVNOG LEKSIKONA:

Ugovorom o prodajnom nalogu obvezuje se nalogoprimac da određenu pokretnu stvar koju mu je predao nalogodavac proda za određenu cijenu u određenom roku ili da je u tom roku vrati nalogodavcu. Prodajni nalog ne može se opozvati. Stvar predana nalogoprimcu ostaje nalogodavčeva i on snosi rizik njezine slučajne propasti ili oštećenja, ali ne može raspolagati njom dok mu ne bude vraćena.

Primjeri ugovora   Primjer ugovora   Prodaja ugovora i besplatni primjeri ugovora   Primjeri ugovora i šprance