Poslovni pregled - Informacije o novim primjerima ugovora

Ugovori o ustupanju izvođenja radova, ugovori za podizvođače


Ovaj primjer objavljen je u paketu primjera ugovora:
UGOVORI - GRADITELJSTVO
Link na pregled svih primjera ugovora
# Ugovor o izvođenju završnih i montažnih građevinskih radova # Obavljanje poslova tehničkog savjetovanja i stručnog nadzora # Slučajevi nepredviđenih radova za koje izvođač nije prethodno znao # Suglasnost da promijenjene okolnosti ne utječu na vrijednost radova # Ugovori o izradi investicijsko tehničke dokumentacije za objekt # Ugovor o izradi investicijsko tehničke dokumentacije za objekt # Ugovori o uslugama arhitekta radi pripreme potrebne dokumentacije
Primjere ugovora možete koristiti kao predloške za pisanje Vaših konkretnih ugovora. Pronađite primjere ugovora koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje.
NOVI PRIMJERI UGOVORA: Primjer šprance ugovora o kupoprodaji stana u zgradi s više stanova, Ugovori o sportskom usavršavanju ili treniranju, Primjeri prijave popisa posade i putnika na plovilima

POSLOVNE USLUGE: Istraživanje tržišta, izrada poslovnih projekata, oglašavanje proizvoda i usluga, poslovno savjetovanje...IZ PRAVNOG LEKSIKONA:

Čak i onda ako se poriče sklapanje ugovora o ortaštvu, može se iz ponašanja prema trećima (odnos prema vani) zaključiti je li riječ o ortaštvu ili nije. Iznimka glede obilka sklapanja ugovora postoji samo u osobitim situacijama kad je pisani oblik obvezatan ako se ugovor odnosi samo na sadašnju ili samo na buduću situaciju. I za izmjenu ortačkog ugovora ne zahtjeva se posebni oblik, no potrebna je suglasnost svih ugovornih stranaka (ortaka).

Primjeri ugovora   Primjer ugovora   Prodaja ugovora i besplatni primjeri ugovora   Primjeri ugovora i šprance