Poslovni pregled - Informacije o novim primjerima ugovora

Primjeri za novac ili određenu količinu drugih zamjenljivih stvari...


Ovaj primjer objavljen je u paketu primjera ugovora:
UGOVORI O ZAJMU
Link na pregled svih primjera ugovora
# Šprance ugovora kojima zajmodavac predaje zajmoprimcu određeni iznos... # Primjeri ugovora za namjenski ili nenamjenski zajam, odnosno, pozajmicu... # Primjeri ugovora o zajmu, odnosno, ugovora o pozajmici, za novac ili stvari... # Primjeri ugovora o uzajamnom darovanju... # Primjeri za darovanje sadašnje i najviše dopuštene buduće imovine... # Primjeri za darovanje sadašnje i buduće stvari, imovinska prava... # Darovanje je i oprost i isplata duga uz dužnikovu suglasnost...
Primjere ugovora možete koristiti kao predloške za pisanje Vaših konkretnih ugovora. Pronađite primjere ugovora koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje.
NOVI PRIMJERI UGOVORA: Primjeri ugovora o građevinskom nadzoru, tehničkom nadzoru, kod gradnje, Primjeri ugovora o darovanju automobila ili drugih motornih vozila..., Ugovori o nalogu gdje se obvezuje nalogoprimac poduzimati određene radnje

POSLOVNE USLUGE: Istraživanje tržišta, izrada poslovnih projekata, oglašavanje proizvoda i usluga, poslovno savjetovanje...IZ PRAVNOG LEKSIKONA:

Nalogodavac može imati na istom području za istu vrstu poslova više zastupnika. Jedan zastupnik ne može bez pristanka nalogodavca preuzeti obvezu da na istom području i za istu vrstu poslova radi za drugog nalogodavca. Ugovor o trgovinskom (trgovačkom) zastupanju mora biti sklopljen u pisanoj formi.

Primjeri ugovora   Primjer ugovora   Prodaja ugovora i besplatni primjeri ugovora   Primjeri ugovora i šprance