Poslovni pregled - Informacije o novim primjerima ugovora

Primjeri ugovora o deviznom zajmu, sa ugovaranjem u EURima


Ovaj primjer objavljen je u paketu primjera ugovora:
UGOVORI O ZAJMU
Link na pregled svih primjera ugovora
# Primjeri trgovačkih ugovora o zajmu kao i posebni slučajevi zajma... # Primjeri ugovaranja kamata i uvjeta vraćanja te osiguranja # Primjeri kako na stvarima zajmoprimac stječe pravo vlasništva... # Primjeri ugovora za novac ili određenu količinu drugih zamjenljivih stvari... # Šprance ugovora kojima zajmodavac predaje zajmoprimcu novac # Primjeri ugovora za namjenski zajam, odnosno, pozajmicu... # Primjeri ugovora o zajmu, ugovori o pozajmici
Primjere ugovora možete koristiti kao predloške za pisanje Vaših konkretnih ugovora. Pronađite primjere ugovora koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje.
NOVI PRIMJERI UGOVORA: Novi primjeri ugovora za trgovačko zastupanje i trgovinu, Prodaja za određenu cijenu u određenom roku..., Sporazumi o davanju (doniranju) na privremeno korištenje određenog prostora

POSLOVNE USLUGE: Istraživanje tržišta, izrada poslovnih projekata, oglašavanje proizvoda i usluga, poslovno savjetovanje...IZ PRAVNOG LEKSIKONA:

Kad ostavoprimac bez pristanka ostavodavca i bez nužde suprotno ugovoru rabi stvar, mijenja mjesto ili način njezina čuvanja, ili kad stvar preda na čuvanje drugoj osobi, ne odgovara za slučajnu propast ili oštećenje stvari do kojih bi došlo i da je postupao u skladu s ugovorom o ostavi.

Primjeri ugovora   Primjer ugovora   Prodaja ugovora i besplatni primjeri ugovora   Primjeri ugovora i šprance