Poslovni pregled - Informacije o novim primjerima ugovora

Novi primjeri ugovora za trgovačko zastupanje i trgovinu


Ovaj primjer objavljen je u paketu primjera ugovora:
UGOVORI O TRGOVINSKOM ZASTUPANJU
Link na pregled svih primjera ugovora
# Primjeri ugovora o komisionu (komisijski ugovori), ugovori za komisionare # Forme komisionog izvoznog ugovora gdje se ugovara prodaja inozemnim kupcima # Predlošci za komisione prodajne ugovore koji se odnose na komisionu prodaju # Primjeri gdje se komitent obvezuje komisionaru platiti proviziju za prodanu robu # Primjeri gdje se komisionar obvezuje isplatiti komitentu svu ostvarenu korist # Primjeri kako se komisionar obvezuje da na trošak komitenta osigura robu # Primjeri ugovora gdje se komisionar obvezuje da za proviziju proda robu
Primjere ugovora možete koristiti kao predloške za pisanje Vaših konkretnih ugovora. Pronađite primjere ugovora koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje.
NOVI PRIMJERI UGOVORA: Tužba radi poništenja odluka Glavne skupštine, Primjeri ugovora koji se zaključuju na određeno ili neodređeno vrijeme, Primjeri kako se posrednik obvezuje ugovoriti u ime i za račun putnika...

POSLOVNE USLUGE: Istraživanje tržišta, izrada poslovnih projekata, oglašavanje proizvoda i usluga, poslovno savjetovanje...IZ PRAVNOG LEKSIKONA:

Zastupnik je ovlašten da radi očuvanja prava svog nalogodavca čini potrebne izjave njegovu suugovaratelju. Radi zaštite interesa nalogodavca zastupnik može zahtijevati poduzimanje potrebnih mjera osiguranja. Zastupnik je dužan brinuti se o interesima nalogodavca i u svim poslovima koje poduzima dužan je postupiti s pažnjom dobrog gospodarstvenika. Pri tome je dužan držati se uputa koje mu je dao nalogodavac. On je dužan davati nalogodavcu sve potrebne obavijesti o tržišnoj situaciji, naročito one koje su značajne za svaki pojedini posao.

Primjeri ugovora   Primjer ugovora   Prodaja ugovora i besplatni primjeri ugovora   Primjeri ugovora i šprance