Poslovni pregled - Informacije o novim primjerima ugovora

Kolektivni ugovori za graditeljstvo, građevinske tvrtke


Ovaj primjer objavljen je u paketu primjera ugovora:
UGOVORI - KOLEKTIVNI UGOVORI
Link na pregled svih primjera ugovora
# Kolektivni ugovor privatnih poslodavaca u tiskarskoj djelatnosti # Kolektivni ugovori za djelatnost zdravstva u privatnoj praksi # Kolektivni ugovori sindikata državnih službi # Kolektivni ugovor za službenike u gradskim upravnim tijelima # Primjer kolektivnog ugovora za sportsku djelatnost # Primjeri inozemnih kolektivnih ugovora (prevedeno, Švedska) # Primjer kolektivnog ugovora za grafičku i nakladničku djelatnost
Primjere ugovora možete koristiti kao predloške za pisanje Vaših konkretnih ugovora. Pronađite primjere ugovora koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje.
NOVI PRIMJERI UGOVORA: Ugovorne obveze i prava naručitelja, davanje uputa za realizaciju, Priručnik o posredovanju turističkih agencija, pravo u turizmu, Ugovori o nabavi, instalaciji i održavanju programskih sistema

POSLOVNE USLUGE: Istraživanje tržišta, izrada poslovnih projekata, oglašavanje proizvoda i usluga, poslovno savjetovanje...IZ PRAVNOG LEKSIKONA:

Posudovnik ne smije posuđenu stvar prepustiti trećemu na uporabu bez pristanka posuditelja. Posudovnik odgovara za oštećenje i propast stvari ako su nastali njegovom krivnjom, a ako je stvar dao u potposudbu bez pristanka posuditelja, i kad su nastali slučajem. Posudovnik ne odgovara za promjene i pogoršanja koja na posuđenoj stvari nastanu ugovorenom, odnosno uobičajenom uporabom. Ako se stvar kod posudovnika izgubila i posudovnik naknadio posuditelju njezinu vrijednost, posudovnik nema pravo, ako se stvar opet nađe, zadržati je ako mu je posuditelj spreman vratiti ono što je za stvar primio.

Primjeri ugovora   Primjer ugovora   Prodaja ugovora i besplatni primjeri ugovora   Primjeri ugovora i šprance