Poslovni pregled - Informacije o novim primjerima ugovora

Ugovorne obveze i prava naručitelja, davanje uputa za realizaciju


Ovaj primjer objavljen je u paketu primjera ugovora:
UGOVORI O DJELU
Link na pregled svih primjera ugovora
# Primjeri kako se izvršitelj obvezuje obaviti određene poslove # Primjeri ugovora o djelu, šprance za ugovore o djelu # Pravne razlike naspram ugovora o djelu i ugovora o autorskom djelu # Pravne razlike između ugovora o djelu naspram ugovora o radu # Razlike između ugovora o doživotnom i dosmrtnom uzdržavaju # Gotovi primjer ugovora za upis nekretnine u zemljišne knjige # Reguliranje prava na raskid ugovora o dosmrtnom uzdržavanju
Primjere ugovora možete koristiti kao predloške za pisanje Vaših konkretnih ugovora. Pronađite primjere ugovora koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje.
NOVI PRIMJERI UGOVORA: Primjeri ugovora o nabavi određene trgovačke robe za daljnu prodaju, Ugovorno određenje uvjeta kod rješavanja mogućih sporova..., Šprance kojima zastupnik za ugovorene poslove dobiva određenu proviziju

POSLOVNE USLUGE: Istraživanje tržišta, izrada poslovnih projekata, oglašavanje proizvoda i usluga, poslovno savjetovanje...IZ PRAVNOG LEKSIKONA:

Posudba ne može biti novčana, jer se u posudbu daju samo nepotrošne i nezamjenjive stvari, s obvezom da se vrati točno ona ista stvar koja je i predana. Kod zajma se vraća ista količina zamjenjivih potrošnih stvari (npr. novac), dakle ne ona ista stvar koja je dana zajam. Pozajmljujete novac, brašno, drva ili gajbu piva, a posuđujete bušilicu, haljinu, umjetničku sliku ili auto.

Primjeri ugovora   Primjer ugovora   Prodaja ugovora i besplatni primjeri ugovora   Primjeri ugovora i šprance