Poslovni pregled - Informacije o novim primjerima ugovora

Priručnik o posredovanju turističkih agencija, pravo u turizmu


Ovaj primjer objavljen je u paketu primjera ugovora:
UGOVORI - TURISTIČKA, PUTNIČKA AGENCIJA
Link na pregled svih primjera ugovora
# Priručnik za vlasnike putničkih agencija o poslovanju u turizmu # Predlošci ugovora o posredovanju gdje posredniku pripada provizija # Ugovori za promociju turističkih aranžmana agencije putem subagenta # Ugovaranje najamnine, pologa i troškova tijekom smještaja na plovilu # Ugovori za smještaj na plovilu ili charter, ugovori za vlasnike plovila # Ugovor o suradnji agencije s iznajmljivačima smještajnih kapaciteta # Predlošci za reguliranje poslova sa turističkim vodičima, naplate usluga
Primjere ugovora možete koristiti kao predloške za pisanje Vaših konkretnih ugovora. Pronađite primjere ugovora koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje.
NOVI PRIMJERI UGOVORA: Obavljanje poslova tehničkog savjetovanja i stručnog nadzora, Primjer ugovora o bezgotovinskoj prodaji i kupnji robe, Uglavci o upravi ili raspolaganju imovinom prema trećim osobama

POSLOVNE USLUGE: Istraživanje tržišta, izrada poslovnih projekata, oglašavanje proizvoda i usluga, poslovno savjetovanje...IZ PRAVNOG LEKSIKONA:

Pod pojmom zastupanja u pravu se ne podrazumijeva uvijek isto i istog obima. U najširem smislu zastupanje znači svaki oblik zastupanja interesa zastupanoga. U trgovačkom pravu oblici zastupanja mogu se podjeliti na zastupanje što ga obavljaju određeni organi, odnosno zaposleni u trgovačkom društvu, kojim se očituje poslovna sposobnost društva i na zastupanje koje zastupnik obavlja kao svoju gospodarsku djelatnost na temelju posebnog ugovora sa zastupanim - tzv. trgovačko zastupanje.

Primjeri ugovora   Primjer ugovora   Prodaja ugovora i besplatni primjeri ugovora   Primjeri ugovora i šprance