POSLOVNI FORUM - INTERNET USLUGE POSLOVNI FORUM - INTERNET I DRUGE POSLOVNE USLUGE

Primjeri pozadina (1)

Primjeri pozadina (2)

Video prezentacija

Primjer - CMS 1010

Primjer - CMS 1020

Primjer - CMS 1030

Primjer - CMS 1030 Plavi

Primjer - CMS 1040

Narudžbe Narudžbe


Klikni za pregled priloga
Ured Poslovnog foruma


Da li ste znali?

Web stranice tvrtke Poslovni forum d.o.o. dnevno posjeti preko 3.000 posjetitelja, što je više od 90.000 posjetitelja mjesečno, ili više od milijun posjetitelja u 12 mjeseci.

Koliko posjetitelja, a samim time i potencijalnih klijenata imaju stranice Vaše tvrtke?

Želite li da posjetitelji dolaze na Vaše stranice, a ne na stranice Vaše konkurencije, zaboravite na klasične stranice kakve su se radile prošlih godina, koje su više nalikovale na vizitke, a ne na detaljno predstavljanje proizvoda i usluga. Naš CMS Vam sada omogućava da detaljno predstavite svaki proizvod ili uslugu, a kada to učinite, po svakom proizvodi ili usluzi bit ćete i među prvim rezultatima na svim tražilicama.

Tada ćete se iznenaditi koliko možete proširiti svoje usluge, povećati tržište, prodaju...

Odlučite! Želite li milijun posjetitelja godišnje ili ne?

Imate pitanja? Pitajte nas!


Naslovnica Poslovnog foruma

Poslovni web imenik

Windows web hostingPOSEBNA PONUDA ZA PODUZETNIKE
Link na brzi pregled poslovnih i internet usluga
Poslovne preporuke Poslovnog foruma

  PREPORUKE POSLOVNOG FORUMA - MARKETING

PREPORUKE

Knjiga «E – marketing» dr. Drage Ružića može poslužiti širokom krugu čitetelja da steknu temeljna znanja iz funkcioniranja suvremenih informacijskih sustava u sferi marketinga. Prije svega su to studenti poslovne ekonomije na dodiplomskim i postdiplomskim studijima, a osim toga i marketinški stručnjaci iz prakse, kojima je autor na jednome mjestu objasnio niz pojmova i temeljne probleme u funkcioniranju marketinga putem Interneta.

Ova je knjiga rezultat autorovih višegodišnjih istraživanja i, zapravo, nastavak njegove knjige «Marketinške mogućnosti Interneta» koja je u izdanju Ekonomskog fakulteta iz Osijeka izašla početkom 2000. godine. Knjigu su recenzirali prof. dr. sc. Marcel Meler s Ekonomskog fakulteta iz Osijeka, te prof. dr. sc. Tihomir Vranešević i prof. dr..sc. Darko Tipurić s Ekonomskog fakulteta u Zagrebu.

Opširnije:


http://www.poslovniforum.hr/marketing-knjige/e-marketing.asp


 

PREDSTAVITE KVALITETNO SVOJU TVRTKU


CMS ili Content Menagment System je izraz za programirane web stranice što Vam omogućava da samostalno i jednostavno unosite ili brišete sadržaj sa svojih internet stranica putem administratorskog sučelja, a što je vrlo bitno, bez ikakvih posebnih predznanja.
Za rad Vam dovoljan je samo Vaš preglednik web stranica (browser), a to je upravo Vaš Internet Explorer ili neki drugi program koji upravo i sada koristite kada čitate ovaj tekst.

Tekst je moguće unositi direktno ili tako da ga jednostavno kopirate iz Microsoft Worda ili drugog tekst editora, a formatirate ga onako kako ste navikli u svom programu za obradu teksta. Kao što pišete stranice u Wordu, ili Excelu, tako pišete i sadržaj za Vaše web stranice, direktno u Vašem Control panelu, ili sve napišete u npr. Wordu, a potom to isto kopirate na svoje stranice. Da ste naručili i "klasičnu" izradu web stranica, svejedno bi morali webmasteru pripremiti tekst i fotografije.
Kako bi se u potpunosti upoznali sa našim CMS aplikacijama za Vaše buduće stranice, pripremili smo Vam veliki broj primjera i pregleda.

Izrada poslovnih CMS internet stranica
> Pogledajte video <


Odaberite svoj CMS - Isporuka: Odmah!  Klikni ovdje!Informacije i ponuda

 
 


PF - Sva prava pridržana - Ažurirano: 28. 3. 2023.