POSEBNA PONUDA ZA PODUZETNIKE
Želite poboljšati svoje poslovanje? Želite povećati prodaju? Tvrtka vam je u krizi ili pred zatvaranjem? Imate sve manje kupaca? Slaba je potražnja za vašim uslugama? Opada vam promet i dobit? Svakim danom imate sve manje posla?
Link na pregled ponude - Poslovne usluge za poduzetnike - Iskoristite popuste!
 

 

 
IZRADA WEB STRANICA ZA PODUZETNIKE
Izrada web stranica po izuzetno povoljnim cijenama. Izrada internet stranica koje možete uvijek samostalno ažurirati bez ikakvih dodatnih troškova. Objavite neograničeni broj tekstova, objavite sve ponude, akcije, oglase, kataloge...
Link za opširnije informacije o povoljnoj izradi kvalitetnih CMS web stranica
 

 

 
POSLOVNE INFORMACIJE, SAVJETI I ANALIZE
Potražite sve informacije o poslovanju u Hrvatskoj, pravne, porezne i druge savjete, informacije o internet oglašavanju i marketingu, rezultate istraživanja tržišta, poslovne analize, informacije o kreditima za poduzetnike, poticajima...
Kontaktirajte nas ukoliko su Vam potrebne poslovne informacije
 

 

 
PRIMJERI UGOVORA, POSLOVNIH PLANOVA, IMENICI, BAZE PODATAKA
Korisni primjeri ugovora, obrasci, primjeri poslovnih planova, imenici za direktni marketing, usluga sastavljanja imenika i baza podataka po Vašim potrebama, pretraživanje baza podataka, trgovačko zastupanje i posredovanje...
Informirajte se o našim uslugama - Isplati se!
 

 

 

 
NAPOMENA!
U nastavku je sadržaj web stranice koja je izrađena prije dosta vremena. S obzirom na protek vremena, neke od informacija možda više nisu aktualne. Za aktualne i ažurirane informacije, posjetite naslovnu stranicu ovog web portala.
Link na naslovnu stranicu web portala www.poslovniforum.hr
 

 
Internet stranice POSLOVNOG FORUMA POSLOVNE I INTERNET USLUGE - Internet stranice
 
  NASLOVNA - NOVOSTI - PREGLED SVIH USLUGA - CMS INTERNET STRANICE - WEB IMENIK - TRAŽILICA - KONTAKT

PREGLED INFORMACIJA I PONUDE
PREGLED HRVATSKIH INTERNET STRANICA
Hrvatske Internet stranice - Trgovačke djelatnosti, trgovina, usluge
Poslovni forum d.o.o. prati sve relevantne poslovne informacije pa tako i predstavljenost tvrtki, obrtnika i udruga na Internetu. Iako je neosporna činjenica da nitko u današnjim uvjetima ne postoji ako nije na neki način zastupljen na Internetu, u praksi još veliki broj poslovnih subjekata nema vlastite web stranice, ili ima užasno loše web stranice. Takvi poslovni subjekti prepuštaju konkurenciji već preko milijun registriranih korisnika Interneta u Hrvatskoj.
Na ovim stranicama Poslovnog foruma, tematski evidentiramo postojeće web stranice, bez obzira na njihovu kvalitetu i ažuriranost, kako bi svi zainteresirani imali osnovni polazni pregled koji poslovni subjekti imaju web stranice. Stanje samih stranica je vrlo šaroliko; od kvalitetnih i ažuriranih stranica, pa sve do tako loših stranica koje više štete nego pomažu promociji.

Pomorski fakultet u Splitu Pomorski fakultet u Splitu

Pomorski fakultet u Splitu jedina je znanstveno-nastavna sastavnica Sveučilišta u Splitu koja je 2000. godine dobila svjedodžbu kvalitete ISO 9002 od klasifikacijskih društava Bureau Veritas i Hrvatskog registra brodova za visokoškolsko obrazovanje i izobrazbu, znanstveni i stručni rad, te izdavačku djelatnost. Obrazovanje je sukladno zahtjevima STCW konvencije i Pravilnika o zvanjima i svjedodžbama o osposobljenosti pomoraca na brodovima trgovačke mornarice RH.

 Internet stranica Pomorski fakultet u Splitu Poslovni web imenik - detaljno pretraživanje - CMS stranice
Pomona d.o.o. Pomona d.o.o.

Pomona d.o.o., trgovačko društvo za proizvodnju i trgovinu, Zagreb. Osnovano 1990 godine. Sa dugogodišnjim iskustvom iz područja primjene začina. Tako smo razvili našu osnovnu djelatnost, proizvodnju čistih začina i začinskih mješavina na bazi oleorezina i etričnih ulja, suhih topivih začina, tekuće slatke i ljute paprike, tekućeg češnjaka... Naši proizvodi koriste se i namjenjeni su za pekarsku, mesnu industriju, mlječnu industriju i ostalu prehrambenu industriju.

 Internet stranica Pomona d.o.o. Poslovni web imenik - detaljno pretraživanje - CMS stranice
Stari grad, naklada Stari grad, naklada

Nakladnička kuća STARI GRAD osnovana je 1992. godine i u početku se bavila samo trgovinom knjigama. Krajem 1995. smo objavili svoju prvu knjigu, pokušavajući pronaći svoje stalno mjesto u, tada još uvijek izrastajućoj nakladničkoj djelatnosti u novoj Hrvatskoj. Od tada smo objavili više od 60 naslova, koje smo svrstali u četiri biblioteke: SATURN, HIRAM, ČUVARI BLAGA i ČUVARI PSIHE.

 Internet stranica Stari grad, naklada Poslovni web imenik - detaljno pretraživanje - CMS stranice
Elektron - S d.o.o. Elektron - S d.o.o.

Poduzeće za informatiku, trgovinu, marketing i servis Elektron - S d.o.o., Kompolje 35, Korenica. Ovlašteni smo distributer za Panasonic, Technics, Epson, Canon, Glamox, Suman, VIP distributer. Za podršku prodaji imamo vlastitu servisnu službu. Obavljamo dostavu, montažu kompletnog prodajnog programa, te obučavamo korisnike u rukovanju i održavanju uređaja.

 Internet stranica Elektron - S d.o.o. Poslovni web imenik - detaljno pretraživanje - CMS stranice
Euromass d.o.o. Euromass d.o.o.

Trgovina - butik modnih detalja talijanske marke Antonello Serio. Euromass d.o.o. Pregled ponude proizvoda i asortimana.

 Internet stranica Euromass d.o.o. Poslovni web imenik - detaljno pretraživanje - CMS stranice
Kupa, obrt Kupa, obrt

Trgovačko ugostiteljski obrt Kupa. Adresa: Polje Ozaljsko 12, Ozalj. Pregled osnovnih informacija o trgovačkom obrtu Kupa iz Ozlja.

 Internet stranica Kupa, obrt Poslovni web imenik - detaljno pretraživanje - CMS stranice
VPB d.d., Zagreb VPB d.d., Zagreb

Vodoprivredno projektni biro Zagreb (skraćeno VPB d.d.) je projektna kuća koja se pod ovim imenom pojavljuje 1994. otkad djeluje kao trgovačko društvo (najprije kao društvo s ograničenom odgovornošću, a kasnije kao dioničko društvo), ali je dio sustava vodnog gospodarstva preko 30 godina.

 Internet stranica VPB d.d., Zagreb Poslovni web imenik - detaljno pretraživanje - CMS stranice
Dah-stanovi Dah-stanovi

Društvo s ograničenom odgovornošću Dah-stanovi za trgovinu i poslovanje nekretninama. Izgradnja nekretnina za tržište. Pregled ponude nekretnina.

 Internet stranica Dah-stanovi Poslovni web imenik - detaljno pretraživanje - CMS stranice
Orion grupa d.o.o. Orion grupa d.o.o.

Osnovna djelatnost Orion grupe d.o.o. je savjetovanje u vezi s poslovanjem, upravljanjem i organizacija izvođenja građevinskih radova. Orion grupa je registrirana pri Trgovačkom sudu u Osijeku. Više informacija o stanovima koji su trenutačno dostupni, kao i onima koji se upravo grade potražite na web stranicama tvrtke.

 Internet stranica Orion grupa d.o.o. Poslovni web imenik - detaljno pretraživanje - CMS stranice
Kumex d.o.o. Kumex d.o.o.

Trgovačko društvo Kumex d.o.o. iz Osijeka. Panasonic uređaji, žični telefoni, bežični telefoni, GSM uređaji, telefax uređaji, telefonske centrale, pisači, fotokopirni uređaji, LCD projektori, televizori, kućanski aparati...

 Internet stranica Kumex d.o.o. Poslovni web imenik - detaljno pretraživanje - CMS stranice
Orto i Medi centar d.o.o. Orto i Medi centar d.o.o.

Trgovina ortopedskim i medicniskim pomagalima Orto i Medi centar d.o.o., Zagreb. Medicinska obuća i pribor, laboratorijski program, medicinski program, inkontinencija i njega bolesnika, za mame i bebe, zaštitna odjela, ortopedski program, higijena zuba i usne šupljine...

 Internet stranica Orto i Medi centar d.o.o. Poslovni web imenik - detaljno pretraživanje - CMS stranice
Manex International d.o.o. Manex International d.o.o.

Tvrtka Manex International, Export - Import d.o.o., osnovana je 1991. god. za vanjsku i unutarnju trgovinu. U svom daljnjem razvoju tvrtka se širi i bavi se proizvodnjom i uslugama, tehničko-tehnološke naravi, financijskim investicijama graditeljstvom, turizmom, charterom, medicinom, tiskom, marketingom, promotivnim artiklima, poslovnim poklonima, prijevozom...

 Internet stranica Manex International d.o.o. Poslovni web imenik - detaljno pretraživanje - CMS stranice
Trabis d.o.o. Trabis d.o.o.

Graditeljstvo, trgovina, export, import i agencijske usluge Trabis d.o.o. Vršimo radove vezane za adaptacije te izgradnju novih objekata po sistemu ključ u ruke. Strukovna struktura zaposlenih obuhvaća građevinske inžinjere, građevinske tehničare, zidare, montere, tesare, armičare, keramičare, ličioce, fasadere, montere grijanja, elektroinstalatere, instalatere vodovoda i kanalizacije.

 Internet stranica Trabis d.o.o. Poslovni web imenik - detaljno pretraživanje - CMS stranice
Bono Records Bono Records

Bono Records, prva domaća online trgovina suvremene duhovne glazbe. Kupnjom originalnih CD i DVD izdanja podržavate kršćanske glazbenike. Bono Records je sponzor emisije o suvremenoj kršćanskoj glazbi koja se emitira na HKR.

 Internet stranica Bono Records Poslovni web imenik - detaljno pretraživanje - CMS stranice
Secret Dalmatia Secret Dalmatia

Luksuzna putovanja u Dalmaciji. Upoznajte tajne Dalmacije kroz naše jedinstvene programe. MORE-MANDIĆ d.o.o. je tvrtka koja djeluje na ovom području u turizmu i trgovini. Smatrali smo da je došlo vrijeme okrenuti se organizaciji visoko specijaliziranih izleta uslijed kroničnog nedostatka istih u ukupnoj ponudi na našoj obali i zaleđu.

 Internet stranica Secret Dalmatia Poslovni web imenik - detaljno pretraživanje - CMS stranice
Komp-As, obrt Komp-As, obrt

Obrt Komp-As registriran je u Križevcima 02.05.2005. godine. Pod registrirane djelatnosti ubrajaju se: pomoćne djelatnosti povezane s tiskanjem, proizvodnja ambalaže od drva, računalne i srodne djelatnosti, trgovina na malo.

 Internet stranica Komp-As, obrt Poslovni web imenik - detaljno pretraživanje - CMS stranice
Kaštel gradnja d.o.o. Kaštel gradnja d.o.o.

Kaštel gradnja je poduzeće za proizvodnju, posredovanje i trgovinu građevinskom stolarijom, PVC stolarijom, drvenom građom, parketima i laminatima. Postojimo od 1999. godine, a ovlašteni smo zastupnici poznate firme LESNA za unutarnja vrata svih vrsta. Također, ekskluzivni smo zastupnici firme POLSKAVA koja proizvodi vanjsku stolariju vrhunske kvalitete.

 Internet stranica Kaštel gradnja d.o.o. Poslovni web imenik - detaljno pretraživanje - CMS stranice
Kostelac gradnja d.o.o. Kostelac gradnja d.o.o.

Poduzeće Kostelac gradnja d.o.o. osnovano je 2005. godine kao sljednik građevinskog obrta KOSTELAC koji posluje od 1995. godine. Registrirani smo za izvođenje slijedećih građevinskih radova: građenje, projektiranje i nadzor nad gradnjom, kupnja i prodaja roba, obavljanje trgovačkog posredovanja na domaćem i inozemnom tržištu, javni cestovni prijevoz putnika i tereta u unutarnjem i međunarodnom prometu.

 Internet stranica Kostelac gradnja d.o.o. Poslovni web imenik - detaljno pretraživanje - CMS stranice
Plinotehnika d.o.o. Plinotehnika d.o.o.

Plinotehnika d.o.o. kao ovlašteni proizvođač opreme iz programa 'Turčinović Zlatko' izrađuje sve vrste plinskih uređaja, naprava, istalacija i druge opreme za ugostiteljstvo i turizam. Tu je i trgovina rabljene robe za velike kuhinje i restorane. Plinotehnika također servisira plinske uređaje i naprave proizvodnje svih vrsta.

 Internet stranica Plinotehnika d.o.o. Poslovni web imenik - detaljno pretraživanje - CMS stranice
Apartman Dado Apartman Dado

Apartman Dado u Njivicama, smješten je u samom centru mjesta. Restoran, pizzeria, trgovina, kiosk, pošta... u krugu je od 25 m. Apartman sadrži kuhinju, dnevni boravak, dvije sobe, kupaonicu, wc, i terasu.

 Internet stranica Apartman Dado Poslovni web imenik - detaljno pretraživanje - CMS stranice
Zagrebački holding d.o.o. Zagrebački holding d.o.o.

Zagrebački holding u 100 postotnom je vlasništvu Grada Zagreba. U njemu su poslovno i organizacijski povezane 23 podružnice, 3 trgovačka društva i 1 ustanova. Gradsko komunalno gospodarstvo d.o.o. promijenilo je ime u Zagrebački holding d.o.o. i to zbog široke kolokvijalne prihvaćenosti imena Zagrebački holding u javnosti te nakane da se u tom smislu profilira i korporativni identitet tvrtke.

 Internet stranica Zagrebački holding d.o.o. Poslovni web imenik - detaljno pretraživanje - CMS stranice
Radio Donji Miholjac Radio Donji Miholjac

Radio Donji Miholjac svoj program emitira neprekidno od 1968. godine. Danas nas možete slušati na frekvenciji 92,3 FM, a emitiramo snagom 1 kW, te nas možete pratiti u krugu 50-ak kilometara. Nekada je Radio Donji Miholjac djelovao u sastavu Narodnog sveučilišta, a danas ima status trgovačkog društva d.o.o. koje je u vlasništvu Grada Donjeg Miholjca, Općine Viljevo, Općine Magadenovac te djelatnika Radija Donji Miholjac.

 Internet stranica Radio Donji Miholjac Poslovni web imenik - detaljno pretraživanje - CMS stranice
Bastra d.o.o. Bastra d.o.o.

Bastra d.o.o. prisutna je više godina kao tvrtka koja isporučuje i servisira visoko kvalitetnu skladišno - distributivnu opremu, kao i opremu iz područja rashladne tehnike, trgovačku opremu. Objekti kao što su skladišta, proizvodne hale, distributivni centri, trgovine, rashladne komore, mesnice, ugostiteljski objekti, linije za preradu i skladištenje namirnica i drugi profesionalni interijeri. Na lageru se nalazi i dio rabljene skladišne opreme.

 Internet stranica Bastra d.o.o. Poslovni web imenik - detaljno pretraživanje - CMS stranice
Denit-B d.o.o. Denit-B d.o.o.

Specijalizirali smo se za prodaju pločastih materijala od drveta s posebnim naglaskom na šperpoloče i panelploče iz svih krajeva svijeta. Denit-B je veletrgovina. Uvođenjem moderne CNC tehnologije obrade drva, omogućavamo Vam da na jednom mjestu dobijete jednako kvalitetan proizvod i kvalitetnu uslugu.

 Internet stranica Denit-B d.o.o. Poslovni web imenik - detaljno pretraživanje - CMS stranice

Prethodna stranica | 22. 5. 2018. | Slijedeća stranica

Izrada internet stranica - Informacije o izradi internet stranica (web stranica) - CMS stranice

ISKORISTITE PROMOTIVNE CIJENE
POSEBNA PONUDA ZA PODUZETNIKE
Link na brzi pregled poslovnih i internet usluga


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58

Poslovni forum - 22. 5. 2018. - Sva prava pridržana              Naslovna stranica - Kontakt - Programiranje - Novosti - Uvod