POSLOVNI FORUM POSLOVNE I INTERNET USLUGE
 
  NASLOVNA - NOVOSTI - PREGLED SVIH USLUGA - CMS INTERNET STRANICE - WEB IMENIK - TRAŽILICA - KONTAKT

PREGLED INFORMACIJA I PONUDE
PREGLED HRVATSKIH INTERNET STRANICA
NEKRETNINE
Poslovni forum d.o.o. prati sve relevantne poslovne informacije pa tako i predstavljenost tvrtki, obrtnika i udruga na Internetu. Iako je neosporna činjenica da nitko u današnjim uvjetima ne postoji ako nije na neki način zastupljen na Internetu, u praksi još veliki broj poslovnih subjekata nema vlastite web stranice, ili ima užasno loše web stranice. Takvi poslovni subjekti prepuštaju konkurenciji već preko milijun registriranih korisnika Interneta u Hrvatskoj.
Na ovim stranicama Poslovnog foruma, tematski evidentiramo postojeće web stranice, bez obzira na njihovu kvalitetu i ažuriranost, kako bi svi zainteresirani imali osnovni polazni pregled koji poslovni subjekti imaju web stranice. Stanje samih stranica je vrlo šaroliko; od kvalitetnih i ažuriranih stranica, pa sve do tako loših stranica koje više štete nego pomažu promociji.

Masarine d.o.o. Masarine d.o.o.

Trgovačko društvo Masarine d.o.o. pruža usluge posredovanja u prometu nekretnina te omogućava potencijalnim klijentima da uspješno ostvare svoje planove pri kupnji, prodaji ili najmu nekretnina u Hrvatskoj. Cilj je pružiti brzu i kvalitetnu uslugu te našim korisnicima ponuditi što veći izbor nekretnina uz primjerenu cijenu te na taj način ispuniti očekivanja i zahtijev i kupca i prodavatelja, a sve to uz bezprijekornu pravnu sigurnost.

 Internet stranica Masarine d.o.o. Poslovni web imenik - detaljno pretraživanje
MAX-nekretnine MAX-nekretnine

Agencija za posredovanje u prometu nekretninama; MAX-nekretnine. Provjeravamo vlasničku dokumentaciju, nudimo pravnu podršku te riješavamo cjelokupnu dokumentaciju do uknjižbe. Savjetujemo klijente u odabiru idealne nekretnine i odabiru banke za kreditiranje. Govorimo engleski, njemački, talijanski i ruski.

 Internet stranica MAX-nekretnine Poslovni web imenik - detaljno pretraživanje
MB Nekretnine MB Nekretnine

Agencija za nekretnine MB Nekretnine, Viškovo. Usluge od pronalaženja nekretnina, prikupljanja dokumentacije, savjetodavne podrške, do uknjižbe prava vlasništva. Prodaja nekretnina: stanovi, kuće, zemljišta, apartmani, poslovni prostori... Rijeka, Opatija, Crikvenica, Istra, Kvarner, Gorski Kotar, Novi Vinodolski...

 Internet stranica MB Nekretnine Poslovni web imenik - detaljno pretraživanje
Megonix d.o.o. Megonix d.o.o.

Agencija MEGONIX-IMOBILIA d.o.o. je tvrtka za posredovanje u prometu nekretninama, osnovana 1991. godine sa sjedištem u Bujama. Godine 1995. tvrtka seli u Umag, gdje se i danas nalazi u novoj poslovnoj zgradi u centru grada u Trgovačkoj ulici. Kupoprodaja nekretnina.

 Internet stranica Megonix d.o.o. Poslovni web imenik - detaljno pretraživanje
Menkhoff Nekretnine d.o.o. Menkhoff Nekretnine d.o.o.

U Menkhoff Nekretnine d.o.o. smo se specijalizirali na klasičnim Istarskim i Mediteranskim kamenim kućama u Istri / Hrvatskoj. Nudimo uslugu kupnje i prodaje nekretnina u Istri/Hrvatskoj. Naša ponuda također uključuje nove kuće, apartmane, poslovne prostore, prostore za iznajmljivanje, kupnju zemljišta.

 Internet stranica Menkhoff Nekretnine d.o.o. Poslovni web imenik - detaljno pretraživanje
MERC Nekretnine MERC Nekretnine

MERC Nekretnine - kupujemo, prodajemo, iznajmljujemo i unajmljujemo sve vrste kuća, stambenih i poslovnih prostora, na području Splita i bliže okolice (uključujući i Splitu bliže otoke: Brač, Hvar, Šolta).

 Internet stranica MERC Nekretnine Poslovni web imenik - detaljno pretraživanje
Meridijan Nekretnine Meridijan Nekretnine

Agencija za promet nekretniama Meridijan osnovana je 2008. godine sa sjedištem u Makarskoj. Usluga agencije podrazumijeva cjelokupni servis za kupca i prodavača, od prvog kontakta, razgledavanja nekretnine, savjeta, do zaključenja kupoprodajnog ugovora, izvođenja komisije za procjenu vrijednosti nekretnine, razreza poreza na promet nekretnina, do uknjižbe novog vlasnika u zemljišne knjige i uručenja dokumenta...

 Internet stranica Meridijan Nekretnine Poslovni web imenik - detaljno pretraživanje
Merkur, obrt Merkur, obrt

Obrt Merkur iz Splita registriran je za poslove upravljanja nekretninama sukladno Zakonu o vlasništvu i drugim stvarnim pravima. Proteklih godina, u stambenim zgradama koje održavamo, brinemo se o redovitom servisu i održavanju liftova, vodovodnih instalacija, popravku i sanacija krovova i fasada, protupožarnog sustava i gromobranskih instalacija.

 Internet stranica Merkur, obrt Poslovni web imenik - detaljno pretraživanje
Meta nekretnine d.o.o. Meta nekretnine d.o.o.

Trgovačko društvo Meta nekretnine d.o.o. je osnovano u rujnu 2004. godine sa sjedištem u Zagrebu. Predmet poslovanje firme: projektiranje, građenje i nadzor nad građenjem, prodaja nekretnina, poslovanje nekretninama, pregled projekata za obiteljske kuće, poslovne prostore i druge vrsta nekretnina...

 Internet stranica Meta nekretnine d.o.o. Poslovni web imenik - detaljno pretraživanje
Metroart d.o.o. Metroart d.o.o.

Metroart d.o.o. - Pregled ponuda nekretnina za prodaju i iznajmljivanje, pregled agencija za promet nekretninama

 Internet stranica Metroart d.o.o. Poslovni web imenik - detaljno pretraživanje
Metropola d.o.o. Metropola d.o.o.

Metropola d.o.o. agencija za posredovanje u prometu nekretnina. Kupoprodaju pratimo pravno, od provjere potrebne dokumentacije, definiranja i sastavljanja predugovora, odnosno ugovora o kupoprodaji i ovjere kod javnog bilježnika do upisa kupca kao novog vlasnika u zemljišne knjige. Sigurno ste svjesni činjenice koliko je to za kupca važno, obzirom da se na upis u zemljišne knjige redovitom procedurom čeka i po nekoliko godina.

 Internet stranica Metropola d.o.o. Poslovni web imenik - detaljno pretraživanje
Mira nekretnine Mira nekretnine

Agencija za promet nekretnina vl. Mira Papić je obiteljska tvrtka osnovana 1994. godine. Pored posredovanja u kupoprodaji nekretnina, pružamo kompletnu profesionalnu uslugu, što mogu potvrditi naši brojni zadovoljni klijenti, a to su: pronalaženje nekretnine, sređivanje dokumentacije za prodaju nekretnine, oglašavanja nekretnine, izrada predugovora o kupoprodaji nekretnine...

 Internet stranica Mira nekretnine Poslovni web imenik - detaljno pretraživanje
Modus Dea d.o.o. Modus Dea d.o.o.

MODUS DEA d.o.o. je poduzeće kojemu je osnovna djelatnost promet nekretninama i graditeljstvo, sa sjedištem u Puli, Mletačka ulica br. 4, te sa podružnicom u Rovinju. U kontaktu smo sa inozemnim partnerima iz država sa kojima Republika Hrvatska ima uspostavljen princip reciprociteta oko kupoprodaje nekretnina.

 Internet stranica Modus Dea d.o.o. Poslovni web imenik - detaljno pretraživanje
Moj stan, agencija Moj stan, agencija

Moj Stan - Agencija za promet nekretninama, Makarska. Naša ponuda uključuje stanove, kuće, poslovne prostore i zemljišta na prostoru Makarske i Makarske Rivijere. Svojim klijentima pomažemo oko pronalaska željene nekretnine, provjeravanju dokumentacije, obavljanja svih pravnih poslova: od predugovora, ugovora, poreznih prijava - sve do uknjižbe.

 Internet stranica Moj stan, agencija Poslovni web imenik - detaljno pretraživanje
MOJ-SVIJET.NET MOJ-SVIJET.NET

Besplatni oglasnik nekretnina, s mogućnošću besplatnog stavljanja Vašeg oglasa, popraćenog velikim brojem kategorija, slikama i sl. Spajanje ponude i potražnje na tržištu nekretnina u RH, Oglašavanje tvrtki putem bannera

 Internet stranica MOJ-SVIJET.NET Poslovni web imenik - detaljno pretraživanje
Moreta, agencija Moreta, agencija

Agencija za posredovanje i promet u nekretninama Moreta smještena u Vodicama, za područje Šibenika, otoka i okolice. Nudimo sve vrste nekrentina: kuće, apartmane, građevinske terene, poljoprivredne parcele. Surađujemo sa kupcem i prodavateljem, upoznajemo kupca sa svim aspektima kupnje nekretnina u Hrvatskoj, o svim potrebnim dokumentima te sa mnogo iskustva pomažemo u pronalaženju nekretnine za vas.

 Internet stranica Moreta, agencija Poslovni web imenik - detaljno pretraživanje
MR Nekretnine MR Nekretnine

MR Nekretnine, Poreč - Osim samog posredovanja, nudimo Vam stručno savjetovanje o ulaganju Vaših sredstava. Surađujemo sa građevinskim firmama koje Vam možemo preporučiti za renoviranje ili građenje kuće, sa odvjetnicima koji će rješiti pitanje ugovora i same uknjižbe, sa različitim majstorima vezano za uređenje Vaše kuće ili vrta. M.R.

 Internet stranica MR Nekretnine Poslovni web imenik - detaljno pretraživanje
MT-Nekretnine d.o.o. MT-Nekretnine d.o.o.

Tvrtka MT-Nekretnine d.o.o. smještena je u sjeveroistočnom dijelu Republike Hrvatske, središtu Bjelovarsko bilogorske županije, sa sjedištem u Bjelovaru, Prilaz A. Hebranga 17. Osnovni predmet poslovanja – djelatnosti tvrtke MT-Nekretnine su: poslovanje nekretninama, savjetovanje u vezi s poslovanjem i upravljanjem nekretninama...

 Internet stranica MT-Nekretnine d.o.o. Poslovni web imenik - detaljno pretraživanje
Naše nekretnine Naše nekretnine

Agencija za posredovanje u prometu nekretnina iz Siska; Naše nekretnine. Oglašavanje i predstavljanje Vaše nekretnine potencijalnom kupcu. Ponuda usluge fotografiranja Vašeg zemljišta, stana ili kuće, te objavljivanje foto oglasa, kako bi budući kupci imali cjelokupan uvid u nekretninu. Pregled ponude i potražnje nekretnina.

 Internet stranica Naše nekretnine Poslovni web imenik - detaljno pretraživanje

Prethodna stranica | 27. 9. 2016. | Slijedeća stranica

Izrada internet stranica - Informacije o izradi internet stranica (web stranica) - CMS stranice

ISKORISTITE PROMOTIVNE CIJENE
POSEBNA PONUDA ZA PODUZETNIKE
Link na brzi pregled poslovnih i internet usluga


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

Poslovni forum - 27. 9. 2016. - Sva prava pridržana              Naslovna stranica - Kontakt - Posebna ponuda - Novosti - Uvod