NAPOMENA!
U nastavku je sadržaj web stranice koja je izrađena prije dosta vremena. S obzirom na protek vremena, neke od informacija možda više nisu aktualne. Za aktualne i ažurirane informacije, posjetite naslovnu stranicu ovog web portala.
Link na naslovnu stranicu web portala www.poslovniforum.hr
 

 
MENU
Proizvodi
Nekretnine
Apartmani
Tekstovi
O nama
 RSS - Favorites
CMS 4000
Pokretni tekst sa nekim važnijim informacijama u pokretnom tekstu - Kompletno rješenje za npr. manje tvrtke, vlasnike apartmana, udruge i druge poslovne subjekte, sa stalnom ponudom proizvoda ili usluga, gdje nema potrebe za čestom izmjenom sadržaja. Kompletno rješenje za srednje tvrtke, hotele, udruge i druge poslovne subjekte, sa stalnom ponudom proizvoda ili usluga gdje postoji povremena potreba za objavom vijesti, najava i sl. U cijenu izrade web stranica nije ukjučena cijena hostinga (smještaja web stranica). Pregled svih opcija hostinga, prikazan je na stranicama sa pregledom hosting usluga. Na istim stranicama potrebno je i izvršiti narudžbu hostinga i rezervaciju domene.

Panasonic CN-GP50N

Panasonic na europskom tržištu predstavlja Strada CN-GP50N prijenosni sustav za navigaciju.
To predstavlja lansiranje prvog modela Panasonicovog Strada sustava za navigaciju u Europi koji je već odlično prihvaćen u Japanu i Sjevernoj Americi.

CN-GP50N znači puno više od GPS navigacije, pružajući svestrani pristup zabavi u automobilu koji obuhvaća vrh Panasonicovih mobilnih audio-video tehnologija

1. Jednostavan za uporabu

5 inčni zaslon širokog prikaza s površinom osjetljivom na dodir
CN-GP50N je opremljen 5 inčnim QVGA Wide zaslonom (12.5cm) - iznimno velikim za prijenosne GPS uređaje -, a osjetljiv je na dodir što omogućava jednostavno upravljanje velikom broju korisnika.

GUI jednostavan za uporabu
Ovo jednostavno i intuitivno razumljivo grafičko korisničko sučelje (GUI) je izvorno dizajnirano u Panasonicu. Boje ikona, simbola i teksture su vješto ukomponirane u kontrast s njihovom pozadinom te poboljšavaju prepoznavanje i razlikovanje.

Kompaktno i tanko kučište
Svojim malim dimenzijama od 128 × 84 × 30mm (š×v×d), ovo tanko kučište je dizajnirano za lagodno nošenje. Nakon parkiranja vozila, korisnik može CN-GP50 jednostavno ukloniti i ponijeti, radije nego ga ostaviti na mjestu gdje može zaokupiti pažnju kradljivca. Uređaj se također može koristiti izvan vozila ili kod kuće, zahvaljujući ugrađenoj bateriji koja pruža oko 4 sata rada, i adapteru za punjenje.

Glasovno upravljanje
Korištenjem glasovnih naredbi, vozač može postaviti odredište dok ruke drži na upravljaču. Sustav se može "naviknuti" da prepoznaje karakteristike glasa vozača za povećanu točnost prepoznavanja.

Lako uporabljiva tipkovnica
Možete odabrati 3 predloška tipkovnice: ABCD, QWERTY i AZERTY. Također se mogu unositi slova s dodacima, što omogućuje korisnicima da unose nazive odredišta u izvornom obliku.

2. Velika učinkovitost

Velika pokrivenost širom Europe
Novi softver pokriva ukupno 37 europskih zemalja, što sadrži bogatstvo informacija, uključujući 1.7 miliona zanimljivih točaka (POI), poštanskih brojeva i još mnogo toga.

Pokrivenost kartama (37 zemalja):
Albanija, Andora, Austria, Belgija, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Crna Gora, Češka, Danska, Estonija, Finska, Francuska, Grčka, HRVATSKA, Irska, Italija, Latvija, Lihenštajn, Litva, Luksemburg, Mađarska, Makedonija, Monako, Nizozemska, Njemačka, Norveška, Poljska, Portugal, Rumunjska, San Marino, Srbija, Slovačka, Slovenija, Španjolska, Švedska, Švicarska, Vatikan i Velika Britanija

Jednostavno obnavljanje karte
Karta se može jednostavno obnoviti proslijeđivanjem najnovije karte na SD memorijsku karticu. Ako računalo korisnika ne prihvaća SD memorijsku karticu, za prijenos podataka se može upotrijebiti USB kabel.

Višejezični glasovni vodič
Korisnik može izabrati između 19 glasovnih vodiča. Kada putujete preko granice, sposobnost da prima naputke na putu i izgovara ih na materinjem jeziku pomaže u održavanju sigurne vožnje i izbjegavanju odvlačenja pažnje pri gledanju karte. Prikaz na zaslonu se može postaviti na jednom od 16 jezika.

3D oznake znamenitosti
Značajne građevine poput Branderbuških vrata i Slavoluka pobjede se prikazuju kao trodimenzionalni znakovi na karti. Baza podataka sadrži ikone za 220 znamenitosti u Austriji, Francuskoj, Belgiji, Njemačkoj, Luksemburgu, Nizozemskoj, Portugalu, Španjolskoj, Švicarskoj i Velikoj Britaniji.

Lane Assistant
Kako se vozač približava raskršću gdje je potrebno skrenuti, na karti se ispravni put prikazuje naranđastom bojom i vozač se upozorava glasovnim vodičem. Kada rutom prolazite prvi puta, ovo pomaže vozaču da se na vrijeme pripremi za promjenu smjera te na taj način izbjegne prestrojavanje u zadnji tren.

Inforamcija o brzini
Uspoređujući brzinu vozila, koju mjeri GPS, s podatkom o ograničenju brzine na cesti kojom vozite, sustav je sposoban odrediti kada je premašeno ograničenje brzine i upozorava vozača simbolom na zaslonu i zvučnim upozorenjem.
Napomena: Ova funkcija se može podesiti ili isključiti

Informacija o radaru za mjerenje brzine
Kada se vozilo približava zoni s radarima za mjerenje brzine koja je upisana u bazi podataka, sustav upozorava vozača simbolom na zaslonu zajedno sa zvučnim upozorenjem

GPS Assist
Kada prepreke poput visokih zgrada ili planina spriječavaju prijem GPS podatka, GPS Assist ga nadomješćuje primjenom drugih dostupnih informacija. To omogućuje pregledniji prikaz položaja vozila kod prikaza navigacije.

Real-Time Traffic Information (Informacije o prometu u stvarnom vremenu)
Kada je opremljen dodatnim prijemnikom (kupuje se odvojeno), CN-GP50N koristi simbole i oznake za prikaz zadnjih informacija iz prometa (RDS-TMC), uključujući prometne nesreće, radove na cesti, loše vremenske uvjete itd., u lako razumljivom obliku. Prema potrebi, također se određuju aternativni pravci, da se izbjegnu potencijalne gužve objavljene preko sustava za informacije o prometu. Ako želite, informacije također možete prikazati u tekstualnom obliku.

3. Mobile Digital Networking - mobilno digitalno umrežavanje

Bluetooth Hands-Free pozivanje
CN-GP50N omogućuje hands-free uporabu s mobitelima opremljenim Bluetooth-om. Ova prikladna funkcija pruža udobnost i sigurnost, omogučujući vozaču da vrši telefonski razgovor dok mu je mobitel spremljen u torbi ili džepu. Biranje se može izvršiti direktno dodirivanjem velikih tipki tipkovnice prikazanih na zaslonu, ili se brojevi mogu izabrati iz prikazanog popisa dolaznih i odlaznih brojeva.

Proslijeđivanje telefonskog imenika
Podaci iz telefonskog imenika se mogu bežično proslijediti iz mobitela* na CN-GP50N.
* Telefon mora podržavati OPP standard.

POI direktno biranje
Nakon pronalaska zanimljive točke uporabom POI search funkcije, vozač može direktno birati telefonski broj sadržaja na tom mjestu navedenih u bazi podataka. To je pogodno, na primjer, za rezerviranje mjesta u restoranu.

JPG/BMP preglednik
Statične slike pohranjene u jpg ili bmp formatu na SD memorijskoj kartici mogu se prikazati na zaslonu CN-GP50N. Time veliki zaslon dijagonale 5 inča (12.5cm) omogućuje prikaz fotografija snimljenih digitalnim fotoaparatom. Postoji mogućnost odabira reprodukcije za slijedni prikaz (slide show) ili nasumični prikaz (random play).


Želite li za svoju tvrtku, obrt ili udrugu kvalitetne web stranice?

Informacije možete zatražiti na e-mail info@poslovniforum.hr

Pogledajte demo stranicu za unos teksta, kako bi se uvjerili da svoje CMS web stranice, možete vrlo jednostavno, bez posebnih predznanja ažurirati.

Detaljne upute za rad sa CMS web stranicama, dostupne su na adresi:

►  Proizvodi  - Friday, May 30, 2008
  |   Print   |   Home

 
Tekst ispod menija

Tekst na samom kraju stranice
  Pregledajte primjere:
01   02   03   04   05   06   07   08   09   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40  Informacije i narudžbe
 
    CMS & Hosting: Poslovni forum