NAPOMENA!
U nastavku je sadržaj web stranice koja je izrađena prije dosta vremena. S obzirom na protek vremena, neke od informacija možda više nisu aktualne. Za aktualne i ažurirane informacije, posjetite naslovnu stranicu ovog web portala.
Link na naslovnu stranicu web portala www.poslovniforum.hr
 

 
MENU
Proizvodi
Nekretnine
Apartmani
Tekstovi
O nama
 RSS - Favorites
CMS 4000
Pokretni tekst sa nekim važnijim informacijama u pokretnom tekstu - Kompletno rješenje za npr. manje tvrtke, vlasnike apartmana, udruge i druge poslovne subjekte, sa stalnom ponudom proizvoda ili usluga, gdje nema potrebe za čestom izmjenom sadržaja. Kompletno rješenje za srednje tvrtke, hotele, udruge i druge poslovne subjekte, sa stalnom ponudom proizvoda ili usluga gdje postoji povremena potreba za objavom vijesti, najava i sl. U cijenu izrade web stranica nije ukjučena cijena hostinga (smještaja web stranica). Pregled svih opcija hostinga, prikazan je na stranicama sa pregledom hosting usluga. Na istim stranicama potrebno je i izvršiti narudžbu hostinga i rezervaciju domene.
NekretnineZagreb - Stan - Ilica
Glavni ulaz i stubište prirodno su zračeni i osvjetljeni, popločani granitnim kamenim pločama s rubnim protukliznim dijelovima. Stanovi su različitih veličina, od garsonjera do jednoipolsobnih, dvoipolsobnih i troipolsobnih stanova, s racionalnom i funkcionalnom tlocrtnom organizacijom i adekvatnim stupnjem fleksibilnosti. Prostorna organizacija daje velike mogućnosti u oblikovanju interiera i omogućuje krajnjim korisnicima život u ugodnom gradskom okružju.

NekretnineRijeka - Stan
Ogrjevna tijela su aluminijski člankasti radijatori. Plinomjeri se nalaze u ulaznom prostoru stana, a instalacija mjerenog dijela plina izvodi se do kombi plinskog bojlera te do mjesta štednjaka u kuhinji. Razvod tople vode seže do kupaonice i kuhinje. Za gotovo sve prostorije stana omogućeno je prirodno prozračivanje i ventilacija, a tamo gdje to nije moguće osigurana je mehanička ventilacija s odvodom na krov. Prostor dnevnog boravka je klimatiziran.

NekretnineRovinj - Kuća
Sanitarni prostori opremaju se visoko kvalitetnim sanitarnim elementima I klase, a u svim sanitarnim i kuhinjskim prostorima ugrađuje se talijanska keramika, također I klase. Na podove ostalih prostorija stana (izuzev dijela ulaza) postavlja se hrastov parket I klase, spojem na pero i utor, lakiran visokokvalitetnim lakom otpornim na habanje. Fasadni zidovi izvode se od blok opeke s toplinskom zaštitom, obrađeni silikatnom žbukom.

NekretnineZadar - Kuća
Žbukanje stanova gips-vapnenom žbukom, sanitarni čvorovi i kuhinje cementno-vapnenom žbukom. Svi podovi po sistemu plivajućeg poda s cementnim estrihom i slojem polistirena od min. 2x1 cm. Stubišta su armirano-betonska konstrukcija sa završnom obradom od GRES plačica ili granitnih marmeta. Vjetrobrani i vanjska stubišta oblažu se kamenim pločama otpornim na utjecaj atmosferilija.

NekretnineŠibenik - Stan
U stanovima su TV antenske utičnice predviđene u dnevnim boravcima, a u većim stanovima u još jednoj sobi [zemaljski i cca 30 SAT programa, s mogućnošću priključka na kabelsku TV. U svim stanovima bit će i ISDN iIi ADSL priključci. U svim sanitarnim čvorovima bit će ugrađena sanitarna oprema renomiranih europskih proizvođača kao što su HANSA, IDEALSTANDARD, ARMAL i sl. Vodokotlići su niskomontažni, podžbukni tip.

NekretnineOsijek - Stan
Objekt je sagrađen od najkvalitetnijih materijala: vanjski zidovi su od blok opeke debljine 30 cm, izvana s toplinskom fasadom od polistirena, debljine 5 cm i završnom mineralnom fasadnom žbukom. Iznutra su zidovi žbukani produžnom žbukom, bojani poludisperzivnom bijelom bojom. Zidovi kupaonica, kuhinja i WC-a su opločeni keramičkim pločicama prve klase i to kupaonica do stropa, WC do visine 2 metra, a kuhinje između elemenata.

NekretnineSplit - Stan
Vanjski zidovi su od porotherm blok opeke debljine 30 cm i završne akrilne fasadne žbuke. Iznutra su zidovi žbukani produžnom žbukom, bojani poludisperzivnom bijelom bojom. Zidovi kupaonica, kuhinja i WC-a su opločeni keramičkim pločicama prve klase i to kupaonica do stropa, WC do visine 2 m, a kuhinje između elemenata. Stropovi između katova su pune ploče 16 i 20 cm. Podovi su izvedeni kao plivajući podovi zbog zvučne zaštite.

NekretnineDubrovnik - Kuća
Stan u kući se u naravi sastoji od kupatila i wc s tuš kabinom, balkon na jugu, hrastov parket, video nadzor, alarm svaki stan posebno, klima, video portafon, vanjski parking, plinsko etažno grijanje, jacuzzi kada u kupaoni, opremljena kuhinja, Konzum 100 m udaljen, crkva 200 m. Za svaku stambenu jedinicu osigurano je parkirališno mjesto u dvorištu građevine. Prilaz parkirališnim mjestima kao i pješački prilaz omogućen je s Wuerthove ulice.

NekretnineBjelovar - Kuća
Izuzetno povoljna cijena trajati će samo do završetka izgradnje urbane vile. U ovom trenutku mogući i dodatni popusti ovisno o uvjetima plaćanja (gotovinski udio). Informirajte se stoga što prije! Stan u kući u novogradnji. Smješten u zelenilo, na predivnom mjestu u ugodnom okruženju. Hodnik 9,90 m2; dnevni boravak i blagavaona 13,27 m2; kuhinja 6,39 m2; dječja soba 6,25 m2; spavaća soba 10 m2; kupaonica 5,55 m2; izba 1,05 m2 + 2 natkrivene terase.

>>  
 
Tekst ispod menija

Tekst na samom kraju stranice
  Pregledajte primjere:
01   02   03   04   05   06   07   08   09   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40  Informacije i narudžbe
 
    CMS & Hosting: Poslovni forum