NAPOMENA!
U nastavku je sadržaj web stranice koja je izrađena prije dosta vremena. S obzirom na protek vremena, neke od informacija možda više nisu aktualne. Za aktualne i ažurirane informacije, posjetite naslovnu stranicu ovog web portala.
Link na naslovnu stranicu web portala www.poslovniforum.hr
 

 
MENU
Proizvodi
Nekretnine
Apartmani
Tekstovi
O nama
 RSS - Favorites
CMS 4000
Pokretni tekst sa nekim važnijim informacijama u pokretnom tekstu - Kompletno rješenje za npr. manje tvrtke, vlasnike apartmana, udruge i druge poslovne subjekte, sa stalnom ponudom proizvoda ili usluga, gdje nema potrebe za čestom izmjenom sadržaja. Kompletno rješenje za srednje tvrtke, hotele, udruge i druge poslovne subjekte, sa stalnom ponudom proizvoda ili usluga gdje postoji povremena potreba za objavom vijesti, najava i sl. U cijenu izrade web stranica nije ukjučena cijena hostinga (smještaja web stranica). Pregled svih opcija hostinga, prikazan je na stranicama sa pregledom hosting usluga. Na istim stranicama potrebno je i izvršiti narudžbu hostinga i rezervaciju domene.

Osnovne informacije

Kao što primjećujete, klikom na naslov ušli ste u glavni prostor članka, odnosno stranice, i to je naravno prostor na kojemu ćete Vi putem administratorskog sučelja objavljivati Vaše tekstove i fotografije.
Upisali smo ovih nekoliko primjera kako bi se bolje snašli kod prvih unosa.
Ova tri članka ne morate obrisati, već možete ih i izmjeniti u administratorskom sučelju, isto kao što ćete uvjek moći ne samo objavljivati nove članke, već se po potrebi i vraćati na ono što ste upisali, ako to želite ažurirati.
 
Želimo Vam puno uspjeha sa vašim novim web stranicama.
 
      S poštovanjem,
 
            Damir Međurečan, direktor
            Poslovni forum d.o.o.
           


Za sve dodatne informacije, možete nas kontaktirati svakim danom, na telefon
051 / 437 803
uglavnom od 12 do 19 sati.

Dodatni savjet ili informacije možete zatražiti i na e-mail
info@poslovniforum.hr


Pogledajte i demo stranicu za unos teksta, kako bi se uvjerili da svoje CMS web stranice, možete vrlo jednostavno, bez posebnih predznanja ažurirati.

Link:
http://www.poslovniforum.hr/cms4000/demo/ 


Detaljne upute za rad sa CMS web stranicama, dostupne su na adresi:

http://www.poslovniforum.hr/cms/upute/cms4000.aspCMS ili Content Menagment System je izraz za programirane web stranice što Vam omogućava da samostalno i jednostavno unosite ili brišete sadržaj sa svojih internet stranica putem jednostavnog administratorskog sučelja i bez ikakvih posebnih predznanja.
Za rad Vam je dovoljan samo Vaš preglednik web stranica (browser) i neki program za slike.
Tekst je moguće unositi direktno ili tako da ga kopirate iz Microsoft Worda.
Da ste naručili i "klasičnu" izradu web stranica, svejedno bi morali webmasteru pripremiti tekst i fotografije.


►  O nama  - Saturday, February 2, 2008
  |   Print   |   Home

 
Tekst ispod menija

Tekst na samom kraju stranice
  Pregledajte primjere:
01   02   03   04   05   06   07   08   09   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40  Informacije i narudžbe
 
    CMS & Hosting: Poslovni forum