NAPOMENA!
U nastavku je sadržaj web stranice koja je izrađena prije dosta vremena. S obzirom na protek vremena, neke od informacija možda više nisu aktualne. Za aktualne i ažurirane informacije, posjetite naslovnu stranicu ovog web portala.
Link na naslovnu stranicu web portala www.poslovniforum.hr
 

 
CMS 4000
Pokretni tekst sa nekim važnijim informacijama u pokretnom tekstu - Tijekom vremena Internet usluge stalno napreduju, tj. postaju sve naprednije i savršenije, od poslovanja tvrtki do korisnika, koji se kontinuirano sve više koriste internetom za informiranje ili za trgovinu. Naručite na vrijeme izradu svojih web stranica ili ažurirajte i prilagodite postojeće. Kako bi udovoljili potrebama naših korisnika za što jednostavnijim i bržim načinom administriranja Internet stranica, Poslovni forum je razvio vlastiti CMS sustav za upravljanje sadržajem na Internet stranicama. CMS namijenjen je svim korisnicima koji imaju potrebu za čestim obnavljanjem sadržaja na Internet stranicama. Internet stranice možete ažurirati bez daljnih troškova. Svim našim korisnicima CMS stranica pružamo brzu korisničku podršku. U usporedbi s drugim medijima, Internet Vam omogućuje kvalitetnije oglašavanje uz znatno manje troškove. No, istodobno, Internet je i puno više od medija za oglašavanje. Želite li unaprijediti odnose s Vašim kupcima, poboljšati komunikaciju s dobavljačima, ažurirati tehničku dokumentaciju ili upoznati javnost s novostima u Vašem proizvodnom ili uslužnom programu, Internet je pravi izbor!

Olympus E-410

Kompaktno i lagano kućište ovog digitalnog SLR fotoaparata s Live Preview funkcijom jamči korisnicima osjećaj mobilnosti te posjeduje izuzetnu jednostavnost uporabe,  istovremeno nudeći sve prednosti SLR fotografije. Ovaj model također karakterizira novo razvijeni procesor za obradu slike, Live Preview funkcija, HyperCrystal LCD zaslon visoke rezolucije, hi-speed USB2.0 priključak, dvostruki utor za xD-Picture Card i Compact Flash memorijske kartice te raspon od 20 prigodnih programa snimanja.

Izvanredna kompaktnost, najnovija tehnologija te briljantne performanse izdvajaju novi Olympus
E-410 od konkurencije. Nasljednik modela E-400 jedan je od prvih na svijetu kompaktnih D-SLR fotoaparata s Live View funkcijom. Fotografima je na raspolaganju izuzetna mobilnost te nisu ograničeni kadriranjem slika isključivo kroz optičko tražilo – kao što je slučaj u većini D-SLR fotoaparata – već mogu kadrirati objekt snimanja i preko 2.5”/6.4cm velikog  HyperCrystal LCD zaslona. Zahvaljujući kompatibilnosti s Four Thirds Standardom, raspoloživ je širok raspon objektiva i ostale dodatne opreme namijenjene korisnicima koji žele proširiti potencijalna područja primjene. Istovremeno, novo-razvijeni Live MOS senzor osigurava rezoluciju od 10 megapiksela i slike visoke definicije u svim svjetlosnim uvjetima. Također, razvijen je i novi procesor za obradu slika za izvrsne performanse pri redukciji šuma. Procesor vodi još boljim rezultatima snimanja u terminima savršenstva slike. Naravno, kao i svi fotoaparati E-Sustava i ovaj model posjeduje patentirani mehanizam za slike čiste od prašine, popularni Supersonic Wave Filter. Time je zagarantirano bezbrižno snimanje bez štetnih posljedica prašine na senzoru i samim time na slikama.

Izuzetna kompaktnost i najnovija tehnologija

E-410, jedan od najmanjih i najlakših D-SLR fotoaparata s Live View funkcijom na svijetu, daje fotografima ključnu prednost pri snimanju. Uparen s ultra-kompaktnim objektivima, ovaj fotoaparat nudi gotovo neograničenu mobilnost. Stoga je idealan za putovanja, godišnje odmore, foto-zadatke te za sve foto-situacije gdje veliki i teški fotoaparati mogu ugroziti priliku za fotografiranjem. Live View funkcija raspoloživa je kod snimanja s automatskim (AF) i ručnim izoštravanjem (MF), omogućujući kadriranje scena direktno preko 2.5”/6.4cm velikog HyperCrystal LCD zaslona. AF funkcija se uključuje jednostavnim pritiskom na AEL/AFL gumb, što će podignuti ogledalo i zatim ga vratiti nazad u početni položaj jednom kada je slika izoštrena. Opcija ručnog izoštravanja omogućuje precizno izoštravanje na zaslonu uz uvećani prikaz od 6x ili 10x. Stoga je ovaj model idealan za makro snimanja.Prilikom razvoja ovog fotoaparata, posebna pažnja posvećena je boljim performansama i eliminaciji šuma na slikama. Inkorporiranjem novog procesora za obradu slike i senzora, ovaj posljednji Olympus model daje nevjerojatno čiste slike rezolucije 10 megapiksela, precizne reprodukcije boja uz veću brzinu obrade i manju potrošnju energije: uzastopno snimanje moguće je brzinom od 3 slike u sek. te do 6 slika uzastopce u RAW formatu.

Superiorno rukovanje

Ovaj fotoaparat spremno će odgovoriti na svaku profesionalnu potrebu, no visoke performanse ne znače istovremeno komplicirano rukovanje. Osim mnoštva naprednih i podesivih opcija ekspozicije, uključujući potpuno ručne kontrole za neograničenu slobodu kreativnosti,  32 programa snimanja su raspoloživa kako bi se pružila jednostavnost pri svim situacijama. Ovi programi protežu se od snimanja Porteta i Makro snimaka, do podvodnog širokokutnog i makro snimanja te snimanja panoramskih slika s xD karticom. Istovremeno, fotografi mogu odabrati raznovrsne profile boja te crno-bijele filtre. Štoviše, Live View funkcija omogućuje pregled i podešavanje preciznih postavki kao npr. ekspozicije i WB kompenzacije direktno na LCD zaslonu – tako da se fotografi mogu osloniti na jedinstven komfor prilikom korištenja. Korisnicima je na raspolaganju i izbor medija za pohranjivanje slika: CompactFlash i xD-Picture Card kartice mogu se koristiti s E-410, čime je omogućeno i korisnicima Olympus kompaktnih fotoaparata nastavak korištenja njihovih postojećih memorijskih kartica. Kako bi ovaj model bio razumljiv duž cijelog europskog kontinenta, 10 jezika izbornika tvornički je instalirano dok se 15 dodatnih može preuzeti s Interneta. Intuitivnim rasporedom gumbiju i kontrola, fotografi će se vrlo brzo upoznati s E-410. Zaslon s informacijama može prikazivati sve napredne informacije snimanja ili pak tek one osnovne, čineći pregled izuzetno jasnim čak i za početne korisnike. Kako bi prijenos slika na računalo bio brz, pobrinuti će se Hi-Speed USB priključak koji omogućuje brzine prijenosa do 480 MBit/s.

Širok raspon dodatne opreme

Zahvaljujući kompatibilnosti E-410 modela s Four Thirds Standardom, korisnici će profitirati od gotovo neograničene raznovrsnosti prilikom biranja dodatne opreme. Ovaj standard podržan je od rastućeg broja kompanija te osigurava potpunu kompatibilnost objektiva svih proizvođača članova konzorcija. Dodatno, gotovo cijela ponuda dodatne opreme za E-Sustav može se koristiti s ovim modelom. To uključuje prvoklasne objektive približno telecentrične konstrukcije koji pokrivaju velik raspon žarišnih duljina od fisheye do ultrazoom objektiva. S obzirom da su objektivi Four Thirds Standarda specijalno konstruirani za rigorozne potrebe digitalne fotografije, omogućeno je snimanje s velikim otvorima objektiva u manjoj veličini od objektiva koji nisu temeljeni na Four Thirds Standardu. E-410 se isporučuje s dugotrajnom punjivom baterijom koja će se pobrinuti za besprekidno snimanje – čak i ako dođe do produžetaka. Za snimanje prekrasnih motiva do dubine od 40m ispod površine vode, raspoloživo je podvodno kućište PT-E03. Čak i kod snimanja pod vodom, moguće je korištenje Live View funkcije koja iskustvo snimanja još više nagrađuje: bolje i preciznije kompozicije i prije samog snimanja – čime je eliminirano nagađanje kod snimanja s D-SLR fotoaparatima pod vodom. Kao jedan od najkompaktnijih D-SLR fotoaparata s Live View funkcijom na svijetu, E-410 posjeduje dva uvjerljiva argumenta. U paru s novim senzorom visokih performansi i brzim procesorom za obradu slika izvanrednih performansi u pogledu redukcije šuma, ambiciozni fotografi mogu se radovati superiornoj kvaliteti slike i izvrsnom rukovanju koje nadilazi sva očekivanja – istovremeno zadržavajući mobilnost.  

 

Želite li za svoju tvrtku, obrt ili udrugu kvalitetne internet stranice?


Informacije možete zatražiti na e-mail info@poslovniforum.hr


Pogledajte demo stranicu za unos teksta, kako bi se uvjerili da svoje CMS web stranice, možete vrlo jednostavno, bez posebnih predznanja ažurirati.

Link: http://www.poslovniforum.hr/cms4000/demo/


Detaljne upute za rad sa CMS web stranicama, dostupne su na adresi:


http://www.poslovniforum.hr/cms/upute/cms4000.asp

 

 

 
►  Proizvodi  - Friday, May 30, 2008
  |   Print   |   Home

MENU
Proizvodi
Nekretnine
Apartmani
Tekstovi
O nama
 RSS - Favorites

Tekst ispod menija


  Pregledajte primjere:
01   02   03   04   05   06   07   08   09   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40
Informacije i narudžbe
 

Design & Hosting: Poslovni forum  


Tekst na samom kraju stranice
POSEBNA PONUDA ZA PODUZETNIKE
Link na brzi pregled poslovnih i internet usluga