NAPOMENA!
U nastavku je sadržaj web stranice koja je izrađena prije dosta vremena. S obzirom na protek vremena, neke od informacija možda više nisu aktualne. Za aktualne i ažurirane informacije, posjetite naslovnu stranicu ovog web portala.
Link na naslovnu stranicu web portala www.poslovniforum.hr
 

 
CMS 4000
Pokretni tekst sa nekim važnijim informacijama u pokretnom tekstu - Tijekom vremena Internet usluge stalno napreduju, tj. postaju sve naprednije i savršenije, od poslovanja tvrtki do korisnika, koji se kontinuirano sve više koriste internetom za informiranje ili za trgovinu. Naručite na vrijeme izradu svojih web stranica ili ažurirajte i prilagodite postojeće. Kako bi udovoljili potrebama naših korisnika za što jednostavnijim i bržim načinom administriranja Internet stranica, Poslovni forum je razvio vlastiti CMS sustav za upravljanje sadržajem na Internet stranicama. CMS namijenjen je svim korisnicima koji imaju potrebu za čestim obnavljanjem sadržaja na Internet stranicama. Internet stranice možete ažurirati bez daljnih troškova. Svim našim korisnicima CMS stranica pružamo brzu korisničku podršku. U usporedbi s drugim medijima, Internet Vam omogućuje kvalitetnije oglašavanje uz znatno manje troškove. No, istodobno, Internet je i puno više od medija za oglašavanje. Želite li unaprijediti odnose s Vašim kupcima, poboljšati komunikaciju s dobavljačima, ažurirati tehničku dokumentaciju ili upoznati javnost s novostima u Vašem proizvodnom ili uslužnom programu, Internet je pravi izbor!
NekretnineZagreb - Stan - Ilica
Glavni ulaz i stubište prirodno su zračeni i osvjetljeni, popločani granitnim kamenim pločama s rubnim protukliznim dijelovima. Stanovi su različitih veličina, od garsonjera do jednoipolsobnih, dvoipolsobnih i troipolsobnih stanova, s racionalnom i funkcionalnom tlocrtnom organizacijom i adekvatnim stupnjem fleksibilnosti. Prostorna organizacija daje velike mogućnosti u oblikovanju interiera i omogućuje krajnjim korisnicima život u ugodnom gradskom okružju.

NekretnineRijeka - Stan
Ogrjevna tijela su aluminijski člankasti radijatori. Plinomjeri se nalaze u ulaznom prostoru stana, a instalacija mjerenog dijela plina izvodi se do kombi plinskog bojlera te do mjesta štednjaka u kuhinji. Razvod tople vode seže do kupaonice i kuhinje. Za gotovo sve prostorije stana omogućeno je prirodno prozračivanje i ventilacija, a tamo gdje to nije moguće osigurana je mehanička ventilacija s odvodom na krov. Prostor dnevnog boravka je klimatiziran.

NekretnineRovinj - Kuća
Sanitarni prostori opremaju se visoko kvalitetnim sanitarnim elementima I klase, a u svim sanitarnim i kuhinjskim prostorima ugrađuje se talijanska keramika, također I klase. Na podove ostalih prostorija stana (izuzev dijela ulaza) postavlja se hrastov parket I klase, spojem na pero i utor, lakiran visokokvalitetnim lakom otpornim na habanje. Fasadni zidovi izvode se od blok opeke s toplinskom zaštitom, obrađeni silikatnom žbukom.

NekretnineZadar - Kuća
Žbukanje stanova gips-vapnenom žbukom, sanitarni čvorovi i kuhinje cementno-vapnenom žbukom. Svi podovi po sistemu plivajućeg poda s cementnim estrihom i slojem polistirena od min. 2x1 cm. Stubišta su armirano-betonska konstrukcija sa završnom obradom od GRES plačica ili granitnih marmeta. Vjetrobrani i vanjska stubišta oblažu se kamenim pločama otpornim na utjecaj atmosferilija.

NekretnineŠibenik - Stan
U stanovima su TV antenske utičnice predviđene u dnevnim boravcima, a u većim stanovima u još jednoj sobi [zemaljski i cca 30 SAT programa, s mogućnošću priključka na kabelsku TV. U svim stanovima bit će i ISDN iIi ADSL priključci. U svim sanitarnim čvorovima bit će ugrađena sanitarna oprema renomiranih europskih proizvođača kao što su HANSA, IDEALSTANDARD, ARMAL i sl. Vodokotlići su niskomontažni, podžbukni tip.

NekretnineOsijek - Stan
Objekt je sagrađen od najkvalitetnijih materijala: vanjski zidovi su od blok opeke debljine 30 cm, izvana s toplinskom fasadom od polistirena, debljine 5 cm i završnom mineralnom fasadnom žbukom. Iznutra su zidovi žbukani produžnom žbukom, bojani poludisperzivnom bijelom bojom. Zidovi kupaonica, kuhinja i WC-a su opločeni keramičkim pločicama prve klase i to kupaonica do stropa, WC do visine 2 metra, a kuhinje između elemenata.

NekretnineSplit - Stan
Vanjski zidovi su od porotherm blok opeke debljine 30 cm i završne akrilne fasadne žbuke. Iznutra su zidovi žbukani produžnom žbukom, bojani poludisperzivnom bijelom bojom. Zidovi kupaonica, kuhinja i WC-a su opločeni keramičkim pločicama prve klase i to kupaonica do stropa, WC do visine 2 m, a kuhinje između elemenata. Stropovi između katova su pune ploče 16 i 20 cm. Podovi su izvedeni kao plivajući podovi zbog zvučne zaštite.

NekretnineDubrovnik - Kuća
Stan u kući se u naravi sastoji od kupatila i wc s tuš kabinom, balkon na jugu, hrastov parket, video nadzor, alarm svaki stan posebno, klima, video portafon, vanjski parking, plinsko etažno grijanje, jacuzzi kada u kupaoni, opremljena kuhinja, Konzum 100 m udaljen, crkva 200 m. Za svaku stambenu jedinicu osigurano je parkirališno mjesto u dvorištu građevine. Prilaz parkirališnim mjestima kao i pješački prilaz omogućen je s Wuerthove ulice.

NekretnineBjelovar - Kuća
Izuzetno povoljna cijena trajati će samo do završetka izgradnje urbane vile. U ovom trenutku mogući i dodatni popusti ovisno o uvjetima plaćanja (gotovinski udio). Informirajte se stoga što prije! Stan u kući u novogradnji. Smješten u zelenilo, na predivnom mjestu u ugodnom okruženju. Hodnik 9,90 m2; dnevni boravak i blagavaona 13,27 m2; kuhinja 6,39 m2; dječja soba 6,25 m2; spavaća soba 10 m2; kupaonica 5,55 m2; izba 1,05 m2 + 2 natkrivene terase.

>>  
MENU
Proizvodi
Nekretnine
Apartmani
Tekstovi
O nama
 RSS - Favorites

Tekst ispod menija


  Pregledajte primjere:
01   02   03   04   05   06   07   08   09   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40
Informacije i narudžbe
 

Design & Hosting: Poslovni forum  


Tekst na samom kraju stranice
POSEBNA PONUDA ZA PODUZETNIKE
Link na brzi pregled poslovnih i internet usluga