NAPOMENA!
U nastavku je sadržaj web stranice koja je izrađena prije dosta vremena. S obzirom na protek vremena, neke od informacija možda više nisu aktualne. Za aktualne i ažurirane informacije, posjetite naslovnu stranicu ovog web portala.
Link na naslovnu stranicu web portala www.poslovniforum.hr
 

 
CMS 4000
Pokretni tekst sa nekim važnijim informacijama u pokretnom tekstu - Tijekom vremena Internet usluge stalno napreduju, tj. postaju sve naprednije i savršenije, od poslovanja tvrtki do korisnika, koji se kontinuirano sve više koriste internetom za informiranje ili za trgovinu. Naručite na vrijeme izradu svojih web stranica ili ažurirajte i prilagodite postojeće. Kako bi udovoljili potrebama naših korisnika za što jednostavnijim i bržim načinom administriranja Internet stranica, Poslovni forum je razvio vlastiti CMS sustav za upravljanje sadržajem na Internet stranicama. CMS namijenjen je svim korisnicima koji imaju potrebu za čestim obnavljanjem sadržaja na Internet stranicama. Internet stranice možete ažurirati bez daljnih troškova. Svim našim korisnicima CMS stranica pružamo brzu korisničku podršku. U usporedbi s drugim medijima, Internet Vam omogućuje kvalitetnije oglašavanje uz znatno manje troškove. No, istodobno, Internet je i puno više od medija za oglašavanje. Želite li unaprijediti odnose s Vašim kupcima, poboljšati komunikaciju s dobavljačima, ažurirati tehničku dokumentaciju ili upoznati javnost s novostima u Vašem proizvodnom ili uslužnom programu, Internet je pravi izbor!

Osnovne informacije

Kao što primjećujete, klikom na naslov ušli ste u glavni prostor članka, odnosno stranice, i to je naravno prostor na kojemu ćete Vi putem administratorskog sučelja objavljivati Vaše tekstove i fotografije.
Upisali smo ovih nekoliko primjera kako bi se bolje snašli kod prvih unosa.
Ova tri članka ne morate obrisati, već možete ih i izmjeniti u administratorskom sučelju, isto kao što ćete uvjek moći ne samo objavljivati nove članke, već se po potrebi i vraćati na ono što ste upisali, ako to želite ažurirati.
 
Želimo Vam puno uspjeha sa vašim novim web stranicama.
 
      S poštovanjem,
 
            Damir Međurečan, direktor
            Poslovni forum d.o.o.
           


Za sve dodatne informacije, možete nas kontaktirati svakim danom, na telefon
051 / 437 803
uglavnom od 12 do 19 sati.

Dodatni savjet ili informacije možete zatražiti i na e-mail
info@poslovniforum.hr


Pogledajte i demo stranicu za unos teksta, kako bi se uvjerili da svoje CMS web stranice, možete vrlo jednostavno, bez posebnih predznanja ažurirati.

Link:
http://www.poslovniforum.hr/cms4000/demo/ 


Detaljne upute za rad sa CMS web stranicama, dostupne su na adresi:

http://www.poslovniforum.hr/cms/upute/cms4000.aspCMS ili Content Menagment System je izraz za programirane web stranice što Vam omogućava da samostalno i jednostavno unosite ili brišete sadržaj sa svojih internet stranica putem jednostavnog administratorskog sučelja i bez ikakvih posebnih predznanja.
Za rad Vam je dovoljan samo Vaš preglednik web stranica (browser) i neki program za slike.
Tekst je moguće unositi direktno ili tako da ga kopirate iz Microsoft Worda.
Da ste naručili i "klasičnu" izradu web stranica, svejedno bi morali webmasteru pripremiti tekst i fotografije.


►  O nama  - Saturday, February 2, 2008
  |   Print   |   Home

MENU
Proizvodi
Nekretnine
Apartmani
Tekstovi
O nama
 RSS - Favorites

Tekst ispod menija


  Pregledajte primjere:
01   02   03   04   05   06   07   08   09   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40
Informacije i narudžbe
 

Design & Hosting: Poslovni forum  


Tekst na samom kraju stranice
POSEBNA PONUDA ZA PODUZETNIKE
Link na brzi pregled poslovnih i internet usluga