Napomena!

  Molimo pažljivo pročitati!

 
  U primjeru su unešeni proizvoljni članci po izboru Poslovnog foruma d.o.o., radi prikaza kako izgleda koncepcija unosa teksta i fotografija, te da bi se prikazala mogućnost kako se formiraju glavni linkovi po temama, te kako se prikazuje pregled naslova i podnaslova, a zatim i cijela vijest (članak).

Vi potpuno samostalno uređujete i naslovnu stranicu, i stranicu "o nama", kao i stranicu "kontakt" i stranicu "linkovi" i svaka ta stranica je zasebna cjelina za sebe, sa unaprijed definiranim naslovima; "Naslovna", "O nama", "Linkovi" i "Kontakt".

Pored toga, na raspolaganju Vam je još 6 zasebnih cjelina, koje smo mi u primjeru nazvali "Tema 1", "Tema 2", "Tema 3"...

Te naslove linkova, odnosno tema, Vi potpuno samostalno možete mijenjati preko adminstratorskog Control panela, prema vlastitim potrebama, i na Vašim stranicama, napomenimo to još jednom, dakle neće stajati nazivi "Tema 1", "Tema 2" i tako dalje, već ćete Vi formirati samostalno rubrike koje su Vama osobno potrebne.

Dakle, ako je Vaša djelatnost na primjer:
 
trgovina... apartmani... motorna vozila... knjigovodstvo... građevinarstvo...
možete formirati cjeline (Vaše teme)  npr.      
- Prehrana - Opis apartmana - Rezervni dijelovi - Knjigovodstvo - Niskogradnja
- Bijela tehnika - Cjenik apartmana - Mehaničarski radovi - Računovodstvo - Visokogradnja
- Tekstil - Turističke atrakcije - Vulkanizerski radovi - Revizija - Elektroinstalcije
- Kozmetika - Korisne informacije - Električarski radovi - Pregled propisa - Soboslikarski radovi
- Delikatese - Popusti i akcije - Servis - Konzultantske usluge - Adaptacije
- Novosti - Novosti - Novosti i akcije - Novosti - Građevinski materijalNaveli smo nekoliko primjera, za različite djelatnosti, a s obzirom da postoji veliki broj različitih tvrtki, ne možemo za svaku navoditi ovdje primjer, a držimo da za to nema niti potrebe.
Još jednom ćemo naglasiti: Vi sami preko svojeg administratorskog Control panela formirate nazive 6 tema.
Nema potrebe da sve trpate u "isti koš", kada Vam je na raspolaganju 6 zasebnih cjelina.

Ukoliko Vam je potrebno više tema, naručite CMS Web Express koji podržava formiranje neograničenog broja tema. Idealno rješenje za sve oni koji imaju veliki broj proizvoda, usluga, nekretnina, apartmana...
Link na stranice sa ponudom novih modela CMS stranicaU svaku temu, odnosno cjelinu, možete dodavati paraktično neograničeni broj članaka. Limit je samo veličina zakupljenog hostinga. Osnovni paket hostinga je 50 MB, i to Vam omogućava već nekoliko stotina članaka. Tekst vrlo malo zauzima prostor, a prostor uglavnom troše slike. U admistratorskom dijelu imate i mogućnost pratiti statistiku iskorištenosti hostinga.

Radi preglednosti, nakon što posjetitelj klikne na link u sadržaju sa naslovom određene "teme", prvo se na stranici ispisuju, radi preglednosti, samo naslovi i podnaslovi unešenih članaka, a potom posjetitelj bira koji će članak čitati, i taj članak otvara klikom na naslov ili na link "Opširnije...".

Ne zaboravite uočiti, da na stranicama dobivate i mogućnost za pretraživanje stranica, upis posjetitelja na Mailing listu, mogućnost da posjetitelji šalju preporuke o Vašim stranicama, mogućnost ankete, zastavice za verzije na stranim jezicima...


 

Povratak na primjer


Proučite i isprobajte Vaš Control panel (Demo)


CMS - Narudžbe


Posebna ponuda 
 Kontakt

Poslovni forum d.o.o.
Link na internet stranicu sa kontakt podacima

 
 
 
.