POSEBNA PONUDA ZA TVRTKE, OBRTNIKE, UDRUGE...

Želite li predstaviti svoju ponudu svima u Hrvatskoj i/ili inozemstvu?
.
Želite li detaljno predstaviti svoju ponudu, a da ne morate tiskati skupe kataloge?
.
Želite li besplatno ažurirati svoju ponudu, uvoditi nove usluge ili proizvode?
.
Želite li da Vaša ponuda bude dostupna u bilo koje doba dana ili noći, 24 sata dnevno, 365 dana u godini.
.
Tražite proizvod ili uslugu?  Kako je tražite? Naravno, putem Interneta!
.
Ne razmišljate da i drugi traže, a neki upravo baš ono što Vi imate za ponuditi.
.
Da li će i naći Vašu ponudu?  Teško, vrlo teško.  Otići će konkurenciji.
Što će biti sa Vašom tvrtkom uopće nije teško predvijeti, postoje samo dvije solucije:

A - Poslovat ćete kao i do sada, putem malih oglasa, usmenom predajom i vizitkama, stotine malih ali poduzetnih novi tvrtki preuzimat će Vam postepeno i dosadašnje poslove, dok ne dođete u situaciju da morate zatvoriti tvrtku
.
ili
.
B - Prihvatit ćete nove tehnologije, shvatiti da ne možete ignorirati Internet i milijune koji se već svakodnevno služe Internetom, shvatiti da već danas svi pa i Vi traže informacije putem Interneta (upravo nas čitate!),
predstavit ćete svoju ponudu i potražnju putem CMS web stranica i na taj način stalno proširivati svoju ponudu
i dok drugi zatvaraju svoje tvrtke, Vi ćete preuzimati sve veći broj poslova i ostvarivati sve veće prihode.

ZA KVALITETNO PREDSTAVITI SVOJU TVRTKU NISU VAM DOVOLJNE BILO KAKVE WEB STRANICE

JEDINO SA ČIME MOŽETE POBJEDITI KONKURENCIJU JE  CMS


KLIKNITE NA OVAJ LINK I SAZNAJTE ŠTO JE TO CMS 
PROUČITE PRIMJERE, INFORMIRAJTE SE KAKO JE LAKO UNOSITI PONUDU I POTRAŽNJU U CMS  
ISKORISTITE TRENUTNE PROMOTIVNE CIJENE 
Stanje na tržištu


Nitko nije otvorio tvrtku da bi je potom zatvorio, umjesto zarade da gomila gubitke. No jedno su želje, a drugo je stvarni život.
Vaša tvrtka je samo jedna nasuprot preko 200.000 drugih tvrtki; preko 107.000 trgovačkih društava i preko 97.000 obrtnika.

Za sve te otvorene tvrtke ipak nema tržišta, to je stvar čiste matematike. Pobjeđuju samo velike tvrtke, i veliki postaju još veći. Neće nove poduzetnike uništiti niti veliki PDV niti porezi. Kakva je razlika ako je PDV 22% ili 25% ako se je ostvarila dobit.

Da bi se za nekoga uopće saznalo, ma kako da on imao dobre proizvode ili uslugu, nužno je ulaganje u reklamu.
Male tvrtke niti tu ne mogu konkurirati velikima, jer jednostavno za to nemaju dovoljno sredstava.
Televizijska ili radio reklama je preskupa, a oglasi u tiskanim medijima u modulu od nekoliko centimetara su neprimjetni.

S druge strane imamo fenomen Interneta, iako još uvijek veliki broj tvrtki ne zna iskoristiti sve prednosti Interneta.
Da li je neka tvrtka zastupljena na Internetu, u Hrvatskoj ovisi prvenstveno o informatičkoj pismenosti / nepismenosti direktora.
U Hrvatskoj postoji već preko 1.000.000 registriranih korisnika Interneta. Bez obzira na profil Vašeg posla, ne možete ignorirati tu brojku. Biti prisutan na Internetu, najjeftiniji je i najjednostavniji način da svoje proizvode i usluge predstavite svojim potencijalnim korisnicima. Ako to ne učinite Vi, Vaši konkurenti svakako hoće.

Dok putem reklame na TV-u ili u novinama o svojem proizvodu možete samo ukratko obavijestiti kupce, na Internetu, uz mnogo manje uloženog novca, omogućujete potencijalnim klijentima da dođu do mnogo detaljnijih informacija i to u bilo koje doba dana ili noći, 24 sata dnevno, 365 dana u godini.

Internet je suvremeni medij kojim možete ne samo doprijeti do šireg kruga kupaca, nego i saznati znatno više o njihovom ponašanju, željama i potrebama.
Kada netko preko Interneta traži tko nudi određene proizvode ili usluge, neka nađe Vas i neka zaključi da ste Vi oni s kojima želi poslovati! Zašto milijune posjetitelja prepuštati konkurenciji!

Kako bi svoj proizvod ili uslugu mogli prodati postojećem ili budućem kupcu, morate ga o tome informirati, no, isto tako, morate upoznati svog kupca i saznati što više o njegovim željama i potrebama, kako biste mu ponudili upravo onaj proizvod ili uslugu koju on želi. Vaše web stranice izvrstan su medij kojim se obraćate kupcima, dobavljačima i poslovnim partnerima, ali istodobno i sredstvo kojim se oni obraćaju Vama.

Poželite li na bilo koji način promovirati svoju tvrtku, njene usluge ili proizvode, možete se odlučiti za neki od dostupnih medija. Prije nekoliko godina, Internet je bio jedan od medija koje ste mogli izabrati. Danas je Internet potreba! U takvom okružju vlastite Internet stranice više nisu samo pitanje prestiža. One su nužnost za svako poduzeće ili obrt.

Prednosti Interneta

U usporedbi s drugim medijima, Internet Vam omogućuje kvalitetnije oglašavanje uz znatno manje troškove. No, istodobno, Internet je i puno više od medija za oglašavanje.
Želite li unaprijediti odnose s Vašim kupcima, poboljšati komunikaciju s dobavljačima, ažurirati tehničku dokumentaciju ili upoznati javnost s novostima u Vašem proizvodnom ili uslužnom programu, Internet je pravi izbor!
Možda tražite najbolju ponudu ili želite saznati više o svojim kupcima? Vaše web stranice suvremeno su rješenje s kojim to možete učiniti brzo, učinkovito i vrlo jeftino.

Samo na Internetu Vaša ponuda, zajedno s detaljnim podacima o Vašoj tvrtki, može biti dostupna 24 sata dnevno, 365 dana godišnje, svima i iz bilo kojeg dijela svijeta.

Putem vlastitih web stranica možete pružiti brzu, ali i detaljnu informaciju o Vašem poduzeću ili obrtu, proizvodima i uslugama. Obraćate se novim potencijalnim kupcima i kvalitetnije komunicirate s postojećim, povećavate bazu dobavljača, dobivate pristup tržištima i segmentima koji su Vam dosad bili nedostupni - ukratko, poboljšavate svoje poslovanje i otvarate nove poslovne prigode za Vaše poduzeće ili obrt.

Postoji li lakši, učinkovitiji i jeftiniji način da se predstavite postojećim i novim kupcima ili korisnicima usluga od web stranica?

Slika vrijedi tisuću riječi. Web stranice Vam omogućavaju da objavite na stotine slika, kratkih animacija i propagandnih filmova te da ih obogatite zvukom. Nijedan katoalog to ne može. Niti jedne novine to ne mogu. Radio može prenijeti zvuk, ali ne i sliku, a televizija... Znate li cijenu jedne sekunde reklame na televiziji?

Pored informacija o poduzeću ili obrtu, možete objaviti i odgovore na česta pitanja. Velika većina pitanja koje Vaši korisnici postavljaju se ponavljaju, tj. većina onih koji traže informaciju, pitaju isto. To su odgovori koje traže Vaši potencijalni kupci ili korisnici usluga prije poslovanja s Vama. Sva ta pitanja i odgovore možete objaviti putem Vaših web stranica, a djelatnika zaduženog za informacije zaposliti na drugim poslovima. Izračunajte koliko vremena dnevno provedete odgovarajući uvijek na ista pitanja. Već samo ušteda na tom vremenu, uveliko je veća od cijene izrade čak i vrlo opširnih web stranica sa dodatnim aplikacijama (npr. web shop).

Putem e-maila jeftino, efikasno i brzo kontaktirati svoje dobavljače i saznati trenutne cijene i rokove isporuke, bez obzira gdje u svijetu se isti nalaze.
Putem web stranica i e-maila, Vi ste otvoreni za kontakt s poslovnim partnerima širom svijeta.

Tiskali ste klasične papirnate brošure, kataloge, oglase i sl., ali prodaja nije povećana.
Umjesto odaziva građana, jedino što dobivate je njihov bijes što im zatrpavate poštanske sandučiće.
U čemu je greška? Pogrešna boja, cijena ili ponuda? Potrebno je izvršiti analizu tržišta i promijeniti strategiju.
Pomoću web stranica možete od potencijalnih kupaca ili korisnika usluga zatražiti povratnu informaciju bez dodatnih troškova.

Imate li pekaru, restoran, automehaničarsku radionicu, bavite se uzgojem svinja, ratarstvom, peradarstvom i sl. i možda ste pomislili kako Internet nije pravo mjesto za Vas. Razmislite ponovo. Internet nije samo za velike trgovine.
Između milijun ljudi iz Hrvatske koji mogu doći na Vaše stranice, svakako postoje i oni koje zanimaju i poslovi kojima se Vi bavite. Omogućite zainteresiranima da saznaju što više o Vama i Vaoj ponudi.

Dakako, da bi Vašu tvrtku adekvatno predstavili na Internetu, potrebne su Vam kvalitetne stranice.
Loše amaterske stranice samo će izazvati kontra efekt. Vaše web stranice ogledalo su Vaše tvrtke.

Poslovni forum ne izrađuje obične web stranice, već kvalitetne CMS web stranice.

Opširnije: Saznajte sve o CMS web stranicama, pratite ovaj link:  http://www.poslovniforum.hr/cms4000/
Iskoristite promotivne cijene za CMS!


Ažurirano: 22. 7. 2024.NASLOVNA STRANICA POSLOVNOG FORUMA