POSEBNA PONUDA ZA PODUZETNIKE
Želite poboljšati svoje poslovanje? Želite povećati prodaju? Tvrtka vam je u krizi ili pred zatvaranjem? Imate sve manje kupaca? Slaba je potražnja za vašim uslugama? Opada vam promet i dobit? Svakim danom imate sve manje posla?
Link na pregled ponude - Poslovne usluge za poduzetnike - Iskoristite popuste!
 

 

 
IZRADA WEB STRANICA ZA PODUZETNIKE
Izrada web stranica po izuzetno povoljnim cijenama. Izrada internet stranica koje možete uvijek samostalno ažurirati bez ikakvih dodatnih troškova. Objavite neograničeni broj tekstova, objavite sve ponude, akcije, oglase, kataloge...
Link za opširnije informacije o povoljnoj izradi kvalitetnih CMS web stranica
 

 

 
POSLOVNE INFORMACIJE, SAVJETI I ANALIZE
Potražite sve informacije o poslovanju u Hrvatskoj, pravne, porezne i druge savjete, informacije o internet oglašavanju i marketingu, rezultate istraživanja tržišta, poslovne analize, informacije o kreditima za poduzetnike, poticajima...
Kontaktirajte nas ukoliko su Vam potrebne poslovne informacije
 

 

 
PRIMJERI UGOVORA, POSLOVNIH PLANOVA, IMENICI, BAZE PODATAKA
Korisni primjeri ugovora, obrasci, primjeri poslovnih planova, imenici za direktni marketing, usluga sastavljanja imenika i baza podataka po Vašim potrebama, pretraživanje baza podataka, trgovačko zastupanje i posredovanje...
Informirajte se o našim uslugama - Isplati se!
 

 

 

 
NAPOMENA!
U nastavku je sadržaj web stranice koja je izrađena prije dosta vremena. S obzirom na protek vremena, neke od informacija možda više nisu aktualne. Za aktualne i ažurirane informacije, posjetite naslovnu stranicu ovog web portala.
Link na naslovnu stranicu web portala www.poslovniforum.hr
 

 
POSLOVNI FORUM
Poslovne informacije
info
 

Kladionice - prognoza rezultata
FreeBetting

FreeBetting je odličan portal na kome se može natjecati u predviđanju rezultata nogometnih utakmica 4 najjaće nogometne lige (Italija, Španjolska, Njemačka i Engleska), a sa početkom svjetskog nogometnog prvenstva otvoreno je novo natjecanje za utakmice sa svjetskog prvenstva. Za najbolje su osigurane nagrade: natjecatelji sa najviše osvojenih bodova u bilo kojoj od liga u periodu od mjesec dana, kao i najbolji natjecatelj ukupno, dobivaju nalog za klađenje u online kladionici BetClass.com u Eurima. Da bi podigli novac, morate se kladiti najmanje 3 puta. Sistem bodova je takav da za svaki točno predviđeni ishod utakmice dobivate onoliko bodova kolika je bila kvota za taj rezultat (za promašeni rezultat ne dobivate i ne gubite bodove). Rezultati se objavljuju najviše 24 h po završetku utakmica.


BetShop

BetShop je online sportska kladionica sa vrlo zanimljivom promotivnom ponudom "Bet for Fun". Ponuda se sastoji u tome da svako tko želi može besplatno dobiti nalog za klađenje sa 30 funti, ali virtualnih. Ovim virtualnim novcem možete se kladiti kao i pravim, a ako dokažete da ste odličan poznavatelj sporta i zaradite preko 500 virtualnih funti - dobićete na poklon pravih 30 funti kojima dalje možete raspolagati kao da ste ih sami uplatili.


SoccerWinners

SoccerWinners je sportski portal koji se bavi predviđanjem nogometnih rezultata, a za to se koriste razne tehnike: rangiranje klubova, predhodne mečeve, simulatore... Možete učestvovati u tjednim predviđanjima rezultata utakmica u 4 najbolje europske lige, a za pobjednika je svake nedjelje osigurana nagrada od 50 funti. Za svaki pogođeni rezultat gdje je pobjednik bio domaćin dobivate 1 bod, a za svaki pogođeni ishod gdje je rezultat bio nerješen ili je pobjednik bio gost dobivate 2 boda.


GloBetting

GloBetting su stranice za dobre poznavatelje nogometa koji žele pokati i iskoristiti svoje znanje, tj. poznavanje nogometa. Vaš zadatak je da odaberete neke utakmice koje smatrate dobrim izborom za klađenje, da date svoju prognozu rezultata i objašnjenje zbog čega mislite da će ishod biti takav. Svake nedjlje za najboljeg prognozera osigurana je nagrada u visini od $1000, a svakog mjeseca 3 najbolja prognozera dobijaju nagrade u visini od $3000, $2000 i $1000. Nagrade daje online kladionica Centrebet.com, u vidu depozita za klađenje u njihovoj kladionici.


BreakYourbookie

BreakYourbookie su stranice za besplatno športsko klađenje na kome možete zaraditi jednu od dvije nagrade: JackPot - $500 u kešu (morate pogoditi sve ponuđene utakmice), ili $15 koji se uplačuju na Vas račun, ako se kladite na odabrane utakmice, a postoje i nagrade ako se rezultati pogode i uz najveći koeficijent.


FreeSportsBook

FreeSportsBook je sportska kladionica na internetu u kojoj se možete besplatno kladiti na veliki broj sportova, uključujući i europski nogomet. Nagrade su novčane i robne, tjedne i godišnje.
Tjedne nagrade: 1. mjesto - $1.000, 2-6. mjesto - $100, 7-16. mjesto $50, 17-50. mesto - $25. Godišnja nagrada: $5.000. Postoji i specijalno godišnje natjecanje na kraju godine (samo za najbolje učesnike):
1. mjesto - $20.000, 2. mjesto - $5.000, 3. mjesto - $2.500.


FunBets

FunBets je kvalitetan kladioničarski portal, izuzetno zabavan, na kome možete zaraditi kladeći se na razne događaje svrstane u 5 kategorija (sport, biznis, politika, zabava i suđenja) i puno podkategorija. Odmah po učlanjenju, na Vašem računu nalazi se 1.000,000 bodova (FunBetBucks - valuta koja se koristi na ovom portalu, a kasnije se pretvara u prave dolare). Ovih milijun bodova ulažete kladeći se na izuzetno zanimljiv način, kupujući dionice (shares) za događaj na koji se kladite (npr. nogometnu ili rukometnu utakmicu), i tako zarađujete ukoliko ste imali dobru procjenu (npr. pogodili ste pobjednika nogometne ili rukometne utakmice). Cijeli sistem klađenja je mješavina običnog klađenja i baratanja dionicama na burzi, samo je sve vrlo pojednostavljeno i približeno krajnjim korisnicima za klađenje.
Sportski rezultati kladionice Zagreb Rijeka Osijek Split Varaždin rezultati utakmica košarka Dinamo Hajduk tips sportska prognoza Sportsko klađenje kladionica rezultati Hrvatska

  POSLOVNI FORUM


POSLOVNI FORUM
POSLOVNI FORUM
POSLOVNI FORUM pored centralne baze podataka, poduzetnicima pruža i druge usluge i djelatnosti:
- trgovačko posredovanje na domačem i inozemnom tržištu
- konzalting u području investicija, izrada investicijskih studija i njihova ocjena (Poslovni planovi / Investicijski projekti)
- izrada web stranica (internet stranica); pisanje programa prema uputama i potrebama korisnika
- obradu podataka uz uporabu programa korisnika ili vlastitog programa i usluge unosa podataka
- razvoj baze podataka: povezivanje podataka iz različitih izvora, pohranjivanje podataka
- ispitivanje mogućnosti tržišta prodaje za proizvode i ispitivanje javnoga mnijenja o političkim, ekonomskim i sl. pitanjima
- kreiranje i provođenje promidžbenih djelatnosti; organiziranje sajmova, izložaba i kongresa
- agencijsko posredovanje u korist pojedinaca za dobivanje angažmana (zaposlenja) u filmskoj i drugim djelatnostima
Ukoliko Vam je potrebna neka od navedenih usluga, kontaktirajte nas!

Kontakt podaci za Poslovni forum d.o.o. - Link na web stranicu sa e-mail adresama i telefonima


PREGLED SVIH USLUGA ZA PODUZETNIKE - INFORMACIJE ZA PODUZETNIKE - POSEBNE PONUDE I AKCIJE


POSLOVNI WEB KATALOG
POSLOVNI WEB KATALOG

POSLOVNI WEB KATALOG sadržava pregled hrvatskih poduzeća i obrtnika koji imaju vlastite Internet stranice i koriste Internet, manje ili više, u svome poslovanju.
Radi lakšeg snalaženja, poslovni subjekti razvrstani su u zasebne kategorije prema osnovnim djelatnostima prema Nacionalnoj klasifikaciji djelatnosti, a unutar kategorije razvrstani su abecednim redom.
Za pronalaženje poslovnih subjekata koji nemaju Internet stranice, na raspolaganju su Vam za narudžbu Imenici hrvatskog gospodarstva
u kojima se nalazi pregled osnovnih kontakt podataka za više od 85000 trgovačkih društava, 94000 obrtnika i 17000 subjekata državne uprave, administracije, udruga i sl.
Za pretraživanje objavljenih tekstova na Poslovnom forumu koristite
Poslovni forum - Google pretraživač svih objavljenih tekstova.      CMS
POSLOVNI WEB KATALOG
Web imenik

Ažurirano:
18. 6. 2018.
POSEBNA PONUDA ZA PODUZETNIKE
Link na brzi pregled poslovnih i internet usluga