POSEBNA PONUDA ZA PODUZETNIKE
Želite poboljšati svoje poslovanje? Želite povećati prodaju? Tvrtka vam je u krizi ili pred zatvaranjem? Imate sve manje kupaca? Slaba je potražnja za vašim uslugama? Opada vam promet i dobit? Svakim danom imate sve manje posla?
Link na pregled ponude - Poslovne usluge za poduzetnike - Iskoristite popuste!
 

 

 
IZRADA WEB STRANICA ZA PODUZETNIKE
Izrada web stranica po izuzetno povoljnim cijenama. Izrada internet stranica koje možete uvijek samostalno ažurirati bez ikakvih dodatnih troškova. Objavite neograničeni broj tekstova, objavite sve ponude, akcije, oglase, kataloge...
Link za opširnije informacije o povoljnoj izradi kvalitetnih CMS web stranica
 

 

 
POSLOVNE INFORMACIJE, SAVJETI I ANALIZE
Potražite sve informacije o poslovanju u Hrvatskoj, pravne, porezne i druge savjete, informacije o internet oglašavanju i marketingu, rezultate istraživanja tržišta, poslovne analize, informacije o kreditima za poduzetnike, poticajima...
Kontaktirajte nas ukoliko su Vam potrebne poslovne informacije
 

 

 
PRIMJERI UGOVORA, POSLOVNIH PLANOVA, IMENICI, BAZE PODATAKA
Korisni primjeri ugovora, obrasci, primjeri poslovnih planova, imenici za direktni marketing, usluga sastavljanja imenika i baza podataka po Vašim potrebama, pretraživanje baza podataka, trgovačko zastupanje i posredovanje...
Informirajte se o našim uslugama - Isplati se!
 

 

 

 
NAPOMENA!
U nastavku je sadržaj web stranice koja je izrađena prije dosta vremena. S obzirom na protek vremena, neke od informacija možda više nisu aktualne. Za aktualne i ažurirane informacije, posjetite naslovnu stranicu ovog web portala.
Link na naslovnu stranicu web portala www.poslovniforum.hr
 

 
POSLOVNI FORUM
Poslovne informacije
info
 

Priručnici
"Osnove gospodarstva"
 i
"Tehnika motornih vozila"Promovirana biblioteka «Majstor»

Hrvatska obrtnička komora i Pučko otvoreno učilište Zagreb, predstavili su, u Matici hrvatskih obrtnika priručnike Osnove gospodarstva, autora Milana Šoića i Mirele Hock i Tehniku motornih vozila, skupine njemačkih autora koju je preveo Goran Popović.

Knjiga Osnove gospodarstva stručna je knjiga prvenstveno usmjerena onima koji polažu majstorski ispit, no svojim sadržajem, popularnim pristupom i ilustracijama jednako će dobro doći i onima koji su i u području obrta svjesni da samo znanjem mogu napredovati i da prodaja, marketing, timsko vođene komuniciranje pa i odnos prema naučniku mora biti drugačiji od onog kako su nas učili. Upravo zato ova knjiga iako namijenjena ispitu, jednoj prekretnici u osobnom napredovanju kada se postaje majstor, može dobro poslužiti i onima koji to zvanje već posjeduju ali žele biti bolji, žele se usavršiti.


Drugi priručnik, Tehniku motornih vozila, je u zadnjih četrdesetak godina, čak 27. njemačko izdanje i prvi prijevod na hrvatski. Dobrog majstora nema bez poznavanja novih tehnologija, poznavanja elektronike i informatike koje toliko brzo ulaze u automobilsku industriju. Zato ovaj priručnik bogato ilustriran fotografijama i crtežima ima osobitu vrijednost za naše obrtnike jer je na hrvatskom jeziku. Koliko će ova knjiga dobro doći majstorima stručnim učiteljima i nastavnicima koji u obrtničkim školama prenose svoje znanje na učenike govori i veliko zanimanje škola i nastavnika auto struke za ovim priručnikom.

Hrvatska obrtnička komora je aktivni sudionik u procesima izobrazbe za obrtnička zanimanja u redovnom školskom sustavu kao i u daljnjem stjecanju kvalifikacija za široku populaciju budućih obrtnika. To naročito dolazi do izražaja u organizaciji naukovanja, te provođenju majstorskih ispita, koji su prema Zakonu o obrtu u nadležnosti Hrvatske obrtničke komore.

Obrtništvo kao jedno od najzdravijih područja hrvatskog gospodarstva, a osobito obrtnici i oni koji bi to željeli postati, žude za pravovremenim i pravim informacijama koje će im pomoći u njihovom poslovanju ili pak izboru obrtništva kao životnog izbora.

Projekt biblioteka "Majstor", koja je danas predstavljena javnosti, ima zadaću pomoći svim obrtnicima, i onim postojećim i onim budućim, da pronađu rješenje onih problema koji ih muče, vezanih uz struku, ali i područja koja su osobito značajna za uspješno poslovanje obrtnika.

  > Opširnije > Zakon o obrtu
  POSLOVNI FORUM 
  POSLOVNI FORUM

POSLOVNI FORUM pored centralne baze podataka, poduzetnicima pruža i druge usluge i djelatnosti:
- trgovačko posredovanje na domačem i inozemnom tržištu
- konzalting u području investicija, izrada investicijskih studija i njihova ocjena (Poslovni planovi / Investicijski projekti)
- izrada web stranica (internet stranica); pisanje programa prema uputama i potrebama korisnika
- obradu podataka uz uporabu programa korisnika ili vlastitog programa i usluge unosa podataka
- razvoj baze podataka: povezivanje podataka iz različitih izvora, pohranjivanje podataka
- ispitivanje mogućnosti tržišta prodaje za proizvode i ispitivanje javnoga mnijenja o političkim, ekonomskim i sl. pitanjima
- kreiranje i provođenje promidžbenih djelatnosti; organiziranje sajmova, izložaba i kongresa
- agencijsko posredovanje u korist pojedinaca za dobivanje angažmana (zaposlenja) u filmskoj i drugim djelatnostima
Ukoliko Vam je potrebna neka od navedenih usluga, kontaktirajte nas!

Kontakt podaci za Poslovni forum d.o.o. - Link na web stranicu sa e-mail adresama i telefonima


PREGLED SVIH USLUGA ZA PODUZETNIKE - INFORMACIJE ZA PODUZETNIKE - POSEBNE PONUDE I AKCIJE


POSLOVNI WEB KATALOG
POSLOVNI WEB KATALOG

POSLOVNI WEB KATALOG sadržava pregled hrvatskih poduzeća i obrtnika koji imaju vlastite Internet stranice i koriste Internet, manje ili više, u svome poslovanju.
Radi lakšeg snalaženja, poslovni subjekti razvrstani su u zasebne kategorije prema osnovnim djelatnostima prema Nacionalnoj klasifikaciji djelatnosti, a unutar kategorije razvrstani su abecednim redom.
Za pronalaženje poslovnih subjekata koji nemaju Internet stranice, na raspolaganju su Vam za narudžbu Imenici hrvatskog gospodarstva
u kojima se nalazi pregled osnovnih kontakt podataka za više od 85000 trgovačkih društava, 94000 obrtnika i 17000 subjekata državne uprave, administracije, udruga i sl.
Za pretraživanje objavljenih tekstova na Poslovnom forumu koristite
Poslovni forum - Google pretraživač svih objavljenih tekstova.      CMS
POSLOVNI WEB KATALOG
Web imenik

Ažurirano:
27. 5. 2018.
POSEBNA PONUDA ZA PODUZETNIKE
Link na brzi pregled poslovnih i internet usluga