POSLOVNI FORUM
Poslovne informacije
info
 

Priručnici
"Osnove gospodarstva"
 i
"Tehnika motornih vozila"Promovirana biblioteka «Majstor»

Hrvatska obrtnička komora i Pučko otvoreno učilište Zagreb, predstavili su, u Matici hrvatskih obrtnika priručnike Osnove gospodarstva, autora Milana Šoića i Mirele Hock i Tehniku motornih vozila, skupine njemačkih autora koju je preveo Goran Popović.

Knjiga Osnove gospodarstva stručna je knjiga prvenstveno usmjerena onima koji polažu majstorski ispit, no svojim sadržajem, popularnim pristupom i ilustracijama jednako će dobro doći i onima koji su i u području obrta svjesni da samo znanjem mogu napredovati i da prodaja, marketing, timsko vođene komuniciranje pa i odnos prema naučniku mora biti drugačiji od onog kako su nas učili. Upravo zato ova knjiga iako namijenjena ispitu, jednoj prekretnici u osobnom napredovanju kada se postaje majstor, može dobro poslužiti i onima koji to zvanje već posjeduju ali žele biti bolji, žele se usavršiti.


Drugi priručnik, Tehniku motornih vozila, je u zadnjih četrdesetak godina, čak 27. njemačko izdanje i prvi prijevod na hrvatski. Dobrog majstora nema bez poznavanja novih tehnologija, poznavanja elektronike i informatike koje toliko brzo ulaze u automobilsku industriju. Zato ovaj priručnik bogato ilustriran fotografijama i crtežima ima osobitu vrijednost za naše obrtnike jer je na hrvatskom jeziku. Koliko će ova knjiga dobro doći majstorima stručnim učiteljima i nastavnicima koji u obrtničkim školama prenose svoje znanje na učenike govori i veliko zanimanje škola i nastavnika auto struke za ovim priručnikom.

Hrvatska obrtnička komora je aktivni sudionik u procesima izobrazbe za obrtnička zanimanja u redovnom školskom sustavu kao i u daljnjem stjecanju kvalifikacija za široku populaciju budućih obrtnika. To naročito dolazi do izražaja u organizaciji naukovanja, te provođenju majstorskih ispita, koji su prema Zakonu o obrtu u nadležnosti Hrvatske obrtničke komore.

Obrtništvo kao jedno od najzdravijih područja hrvatskog gospodarstva, a osobito obrtnici i oni koji bi to željeli postati, žude za pravovremenim i pravim informacijama koje će im pomoći u njihovom poslovanju ili pak izboru obrtništva kao životnog izbora.

Projekt biblioteka "Majstor", koja je danas predstavljena javnosti, ima zadaću pomoći svim obrtnicima, i onim postojećim i onim budućim, da pronađu rješenje onih problema koji ih muče, vezanih uz struku, ali i područja koja su osobito značajna za uspješno poslovanje obrtnika.

  > Opširnije > Zakon o obrtu
  POSLOVNI FORUM 
  POSLOVNI FORUM

POSLOVNI FORUM pored centralne baze podataka, poduzetnicima pruža i druge usluge i djelatnosti:
- trgovačko posredovanje na domačem i inozemnom tržištu
- konzalting u području investicija, izrada investicijskih studija i njihova ocjena (Poslovni planovi / Investicijski projekti)
- izrada web stranica (internet stranica); pisanje programa prema uputama i potrebama korisnika
- obradu podataka uz uporabu programa korisnika ili vlastitog programa i usluge unosa podataka
- razvoj baze podataka: povezivanje podataka iz različitih izvora, pohranjivanje podataka
- ispitivanje mogućnosti tržišta prodaje za proizvode i ispitivanje javnoga mnijenja o političkim, ekonomskim i sl. pitanjima
- kreiranje i provođenje promidžbenih djelatnosti; organiziranje sajmova, izložaba i kongresa
- agencijsko posredovanje u korist pojedinaca za dobivanje angažmana (zaposlenja) u filmskoj i drugim djelatnostima
Ukoliko Vam je potrebna neka od navedenih usluga, kontaktirajte nas!

Kontakt podaci za Poslovni forum d.o.o. - Link na web stranicu sa e-mail adresama i telefonima


PREGLED SVIH USLUGA ZA PODUZETNIKE - INFORMACIJE ZA PODUZETNIKE - POSEBNE PONUDE I AKCIJE


POSLOVNI WEB KATALOG
POSLOVNI WEB KATALOG

POSLOVNI WEB KATALOG sadržava pregled hrvatskih poduzeća i obrtnika koji imaju vlastite Internet stranice i koriste Internet, manje ili više, u svome poslovanju.
Radi lakšeg snalaženja, poslovni subjekti razvrstani su u zasebne kategorije prema osnovnim djelatnostima prema Nacionalnoj klasifikaciji djelatnosti, a unutar kategorije razvrstani su abecednim redom.
Za pronalaženje poslovnih subjekata koji nemaju Internet stranice, na raspolaganju su Vam za narudžbu Imenici hrvatskog gospodarstva
u kojima se nalazi pregled osnovnih kontakt podataka za više od 85000 trgovačkih društava, 94000 obrtnika i 17000 subjekata državne uprave, administracije, udruga i sl.
Za pretraživanje objavljenih tekstova na Poslovnom forumu koristite
Poslovni forum - Google pretraživač svih objavljenih tekstova.      CMS
POSLOVNI WEB KATALOG
Web imenik

Ažurirano:
30. 9. 2016.
POSEBNA PONUDA ZA PODUZETNIKE
Link na brzi pregled poslovnih i internet usluga