POSLOVNI FORUM
Poslovne informacije
info
 

Dodatni kodovi za mobitele

(koristite na vlastitu odgovornost!)

Nokia omogućuje ulazak u jamstveni izbornik unošenjem koda *#92702689# (*#war0anty#), gdje je moguće provjeriti serijski broj (IMEI kod), datum proizvodnje te eventualno datum kupnje i popravka. Unošenjem koda *#0000# moguće je vidjeti reviziju softvera u mobilnom telefonu. Nokia 3310 pretvoriti u 3330 Nokia N8310

Kod Siemensa se koristi univerzalni kod *#06# kojim se (kao i na svim mobilnim telefonima) prikazuje IMEI kod, a pod Info rubrikom uređaj prikazuje reviziju softvera. Kod nekih modela Siemensa moguće je koristiti kod *#0000# i pritisak na tipku poziva za povratak na automatske postavke jezika.

Ericsson i Sony Ericsson omogućuju najdetaljniju provjeru funkcionalnosti ulaskom u servisni izbornik. Kod koji je potrebno unijeti je sljedeći: >*<<*<* (gdje > označava pomak navigacijske klackalice ili joysticka udesno, a < ulijevo).
U tom izborniku moguće je provjeriti karakteristike, servisna podešenja, obaviti servisne testove - testove zaslona, LED indikatora, fotoaparata, osvjetljenja, tipkovnice, polifonije, vibracije, zvučnika, mikrofona, sata realnog vremena, a kod nekih modela i stvarno trajanje poziva. Kod modela s navigacijskim joystickom moguće je čak i provjeriti broj pomaka istog.

Na svim mobilnim telefonima je moguće provjeriti IMEI kod unosom koda *#06#,
a potom je moguće usporediti taj kod s kodom na kutiji. Ukoliko brojevi ne odgovaraju, najvjerojatnije je riječ o neoriginalnoj ambalaži ili ponekad o telefonu koji je ukraden.
  POSLOVNI FORUM
POSLOVNI FORUM pored centralne baze podataka, poduzetnicima pruža i druge usluge i djelatnosti:
- trgovačko posredovanje na domačem i inozemnom tržištu
- konzalting u području investicija, izrada investicijskih studija i njihova ocjena (Poslovni planovi / Investicijski projekti)
- izrada web stranica (internet stranica); pisanje programa prema uputama i potrebama korisnika
- obradu podataka uz uporabu programa korisnika ili vlastitog programa i usluge unosa podataka
- razvoj baze podataka: povezivanje podataka iz različitih izvora, pohranjivanje podataka
- ispitivanje mogućnosti tržišta prodaje za proizvode i ispitivanje javnoga mnijenja o političkim, ekonomskim i sl. pitanjima
- kreiranje i provođenje promidžbenih djelatnosti; organiziranje sajmova, izložaba i kongresa
- agencijsko posredovanje u korist pojedinaca za dobivanje angažmana (zaposlenja) u filmskoj i drugim djelatnostima
Ukoliko Vam je potrebna neka od navedenih usluga, kontaktirajte nas!

Kontakt podaci za Poslovni forum d.o.o. - Link na web stranicu sa e-mail adresama i telefonima


PREGLED SVIH USLUGA ZA PODUZETNIKE - INFORMACIJE ZA PODUZETNIKE - POSEBNE PONUDE I AKCIJE


POSLOVNI WEB KATALOG
POSLOVNI WEB KATALOG

POSLOVNI WEB KATALOG sadržava pregled hrvatskih poduzeća i obrtnika koji imaju vlastite Internet stranice i koriste Internet, manje ili više, u svome poslovanju.
Radi lakšeg snalaženja, poslovni subjekti razvrstani su u zasebne kategorije prema osnovnim djelatnostima prema Nacionalnoj klasifikaciji djelatnosti, a unutar kategorije razvrstani su abecednim redom.
Za pronalaženje poslovnih subjekata koji nemaju Internet stranice, na raspolaganju su Vam za narudžbu Imenici hrvatskog gospodarstva
u kojima se nalazi pregled osnovnih kontakt podataka za više od 85000 trgovačkih društava, 94000 obrtnika i 17000 subjekata državne uprave, administracije, udruga i sl.
Za pretraživanje objavljenih tekstova na Poslovnom forumu koristite
Poslovni forum - Google pretraživač svih objavljenih tekstova.      CMS
POSLOVNI WEB KATALOG
Web imenik

Ažurirano:
28. 9. 2016.
POSEBNA PONUDA ZA PODUZETNIKE
Link na brzi pregled poslovnih i internet usluga