POKLON BON u vrijednosti 500 kuna
Besplatni poklon bon u vrijednosti 500 kuna koji možete iskoristiti Vi ili ga pokloniti drugoj osobi ili poslovnom subjektu. Pravi poklon za Vas ili Vaše poslovne partnere koji možete iskoristiti kako bi unaprijedili svoje poslovanje i marketing.
Link na poklon bon - Iskoristite popuste!
 

 

 
IZRADA WEB STRANICA ZA PODUZETNIKE
Izrada web stranica po izuzetno povoljnim cijenama. Izrada internet stranica koje možete uvijek samostalno ažurirati bez ikakvih dodatnih troškova. Objavite neograničeni broj tekstova, objavite sve ponude, akcije, oglase, kataloge...
Link za opširnije informacije o povoljnoj izradi kvalitetnih CMS web stranica
 

 

 
PRIMJERI UGOVORA, POSLOVNIH PLANOVA, IMENICI
Korisni primjeri ugovora, obrasci, primjeri poslovnih planova, imenici za direktni marketing, usluga sastavljanja imenika i baza podataka po Vašim potrebama, pretraživanje baza podataka, trgovačko zastupanje i posredovanje...
Informirajte se o našim uslugama - Isplati se!
 

 

 

 
NAPOMENA!
U nastavku je sadržaj web stranice koja je izrađena prije dosta vremena. S obzirom na protek vremena, neke od informacija možda više nisu aktualne. Za aktualne i ažurirane informacije, posjetite naslovnu stranicu ovog web portala.
Link na naslovnu stranicu web portala www.poslovniforum.hr
 

 
BUSINESS FORUM BUSINESS FORUM

Uvod 

Upute i cjenik

Sadržaj poslovnog plana

Poslovni forum

PRETRAŽIVANJE
svih objavljenih tekstova


WEB HOSTING

Ažurirano: 16. 11. 2019.

Kontakt:
info@poslovniforum.hr

Poslovni web katalog Poslovni web katalog Poslovni web katalog

Izrada poslovnih planova

POSLOVNE USLUGE - ODJEL EKONOMSKIH POSLOVA I PLANIRANJA

Primjer poslovnog plana - investicijskog projekta

S obzirom na sav obvezni sadržaj, te da poslovni plan sadrži najmanje 20 tablica sa složenim izračunima, nužno je iskustvo i stručnost za njegovu izradu.
Iz razloga što smo u praksi vidjeli da neki poduzetnici predaju zahtjev za kredit gdje je "poslovni plan" proizvoljni sastavak na 5 - 6 stranica, u nastavku dajemo pregled izgleda jednog kvalitetnog poslovnog plana. Iako je tekst smanjen, možete uočiti sadržaj, naslove i tablice, što je dovoljno za predodžbu kakav poslovni plan dobivate u našoj izvedbi ili ukoliko kupujete gotov primjer.

Pregledajte jedan skenirani poslovni plan!

Kliknite na ovaj link za početak pregledavanja primjera
 


Iz primjera je i vidljivo zašto su cijene izrade poslovnih planova relativno dosta visoke.

Izlazeći u susret poduzetnicima, Poslovni forum d.o.o. je odobrio popust na cijene izrade poslovnih planova od čak 50 % !


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Poslovni planovi