POSEBNA PONUDA ZA PODUZETNIKE
Želite poboljšati svoje poslovanje, povećati prodaju? Imate sve manje kupaca? Slaba je potražnja za vašim uslugama? Opada vam promet i dobit? Svakim danom imate sve manje posla? Provjerite ponudu naših marketing usluga. Izrada web stranica, cijena vrlo povoljna.
Link na pregled ponude - Poslovne usluge za poduzetnike
 

 

 
IZRADA WEB STRANICA, POVOLJNO I KVALITETNO
Izrada web stranica po izuzetno povoljnim cijenama. Izrada internet stranica koje možete uvijek samostalno ažurirati bez ikakvih dodatnih troškova. Objavite neograničeni broj tekstova, objavite sve ponude, akcije, oglase, kataloge...
Link za opširnije informacije o povoljnoj izradi kvalitetnih CMS web stranica
 

 

 
POSLOVNE INFORMACIJE, SAVJETI I ANALIZE
Potražite sve informacije o poslovanju u Hrvatskoj, pravne, porezne i druge savjete, informacije o internet oglašavanju i marketingu, rezultate istraživanja tržišta, poslovne analize, informacije o kreditima za poduzetnike, poticajima...
Kontaktirajte nas ukoliko su Vam potrebne poslovne informacije
 

 

 
PRIMJERI UGOVORA, POSLOVNIH PLANOVA, IMENICI
Korisni primjeri ugovora, obrasci, primjeri poslovnih planova, imenici za direktni marketing, usluga sastavljanja imenika i baza podataka po Vašim potrebama, pretraživanje baza podataka, trgovačko zastupanje i posredovanje...
Informirajte se o našim uslugama - Isplati se!
 

 

Pretraživanje baze podataka
Internet velesajam - Pregled usluga

PRETRAŽIVANJE
svih objavljenih tekstova



USLUGE

> Upis u bazu podataka

> Primjer upisa u bazu podataka HR gospodarstva

> Pretraživanje baze podataka

> Predstavljanje i povezivanje poslovnih subjekata

> Izrada poslovnih planova i investicijskih projekata

> Istraživanje tržišta

> Marketing

> Web design

> Press clipping

Aktualnosti


> Kontinentalni turizam


Poslovni savjetnik


Pregled svih usluga za poduzetnike

WEB HOSTING

Pregled najvažnijih zakona i propisa

Poslovni web katalog Poslovni web katalog Poslovni web katalog

AGENDA 2005



IZRADA WEB STRANICA

Naručite izradu modernih web stranica. U svega nekoliko minuta, kreirajte vrhunsku web stranicu uz pomoć naših CMS web stranica. Moderni dizajni za Vaše web stranice. Korištenje CMS web stranica slično je kao korištenje Facebooka, ne zahtjeva znanje kodiranja i programiranja. Započnite pisati, dodajte nekoliko fotografija i imate brzo svoju prvu web stranicu. Mijenjajte dizajn svoje stranice s lakoćom. Kreirajte web stranicu svoje tvrtke, web stranicu obrta, web stranicu udruge, započnite pisati blog...

Mobilna responzivnost web stranica je prilagođavanje web stranice svim preglednicima (mobitel, tablet, računalo) i mora se implementirati na sve web stranice. Besplatna optimizacija za tražilice; SEO optimizacija omogućava vašoj web stranici da se prikazuje u prvih deset rezultata na tražilicama za pojmove koje pretražuju vaši budući kupci.

Dizajn responzivnih web stranica, registracija domene, izrada CMS stranica, ugradnja web shopa, implementacija plaćanja karticama, ugradnja Google analyticsa, siguran hosting, prijava na tražilice, reklama na društvenim mrežama, ugradnja kontakt formulara za upite sa web stranica...

Iskoristite ponudu: izrada web stranica i hosting po najnižim cijenama. Besplatna prijava na tražilice, besplatni e-mail, besplatna .hr domena, besplatna podrška za internet marketing...

>> Link na ponudu za izradu web stranica >>

POSEBNA PONUDA ZA PODUZETNIKE
Link na brzi pregled poslovnih i internet usluga

OVRŠNI POSTUPAK RADI NAPLATE POREZNOG DUGA (26.12.2002.)
Ovršni postupak u smislu Zakona je dio porezno-pravnog odnosa u kojem porezno tijelo provodi postupak prisilne naplate poreznog duga na temelju ovršnih i vjerodostojnih isprava. Porezno je tijelo dužno u ovršnom postupku primijeniti one ovršne radnje koje su primjerene u odnosu na visinu poreznog duga. Pri provedbi ovrhe porezno je tijelo dužno paziti na dostojanstvo ovršenika. Ovrhovoditelj je porezno tijelo koje provodi ovrhu.

Ovršenik je porezni dužnik ili njegov jamac od kojega se naplaćuje porezni dug iz porezno-dužničkog odnosa.
Ovršenik je dužan poreznom tijelu dati podatke o svojoj imovini i dohotku kako bi porezno tijelo moglo izvršiti pripremu ovrhe. Ovrha se provodi na temelju ovršne ili vjerodostojne isprave.
Ovršna isprava je rješenje o utvrđivanju poreza. Vjerodostojna isprava je knjigovodstveni izlist stanja poreznog duga potpisan od ovlaštene osobe poreznog tijela. O provođenju ovrhe donosi se rješenje o ovrsi. Protiv rješenja o ovrsi može se podnijeti žalba u roku od osam dana od dana dostave rješenja o ovrsi. Žalba ne odgađa provedbu ovrhe.

Rješenje o ovrsi pored uobičajenih podataka, mora sadržavati i naznaku ovršne ili vjerodostojne isprave na temelju koje se ovrha određuje, visinu porezne obveze i pripadajućih kamata koje se ovrhom naplaćuju, rok za plaćanje poreznog duga, predmet ovrhe, način provođenja ovrhe, troškove ovrhe i uputu o pravnom lijeku. Ako je predmet ovrhe plaća, rješenje o ovrsi mora sadržavati tvrtku ili naziv i sjedište isplatitelja plaće. Rješenje o ovrsi donosi porezno tijelo koje je mjesno nadležno za naplatu poreza.

Ovrha se provodi u opsegu koji je potreban za namirenje poreznog duga iz cjelokupne imovine poreznog obveznika. Rješenje o ovrsi s nalogom za plaćanje poreznog duga i troškova ovrhe dostavlja se ovršeniku na adresu njegova sjedišta odnosno prebivališta ili uobičajenog boravišta. . Ovrha nad imovinom tijela državne uprave nije dopuštena.
Iznimno, ako je tijelo državne uprave dužnik poreznog dužnika ovrha je dopuštena. Ako porezno tijelo provodi ovrhu na temelju zamolbe drugog tijela državne uprave, tijela jedinice područne (regionalne) samouprave ili tijela jedinice lokalne samouprave, za pravni temelj ovrhe odgovorno je tijelo koje je podnijelo zamolbu.

Ovrha se provodi: ako je porezni dug poreznog obveznika dospio; ako je ovršeniku naloženo da u roku od osam dana od dana dostave rješenja o ovrsi podmiri porezni dug kao i troškove ovrhe; ako ovršenik nije udovoljio nalogu iz rješenja o ovrsi; ako je porezno tijelo poduzelo sve mjere da se porezni dug naplati iz sredstava osiguranja naplate poreznog duga.

Ovrha će se obustaviti po službenoj dužnosti ili na prijedlog ovršenika ako je ovršna isprava pravomoćno preinačena ili ukinuta ili poništena, ako prestanu prava i obveze iz porezno-dužničkog odnosa, ako se obustavi izvršenje rješenja o ovrsi, ako se odgodi plaćanje poreznog duga, ako se pokrene stečajni postupak.
Porezno tijelo može na prijedlog ovršenika u potpunosti ili djelomice odgoditi ovrhu za najduže šest mjeseci. Odgoda se može odobriti: ako je protiv ovršne isprave podnijeta žalba; ako je podnijet zahtjev za povrat u prijašnje stanje u postupku u kojem je donijeta ovršna isprava; ako je ovršenik protiv rješenja o ovrsi podnio žalbu ili tužbu. Porezno tijelo može odgodu ovrhe uvjetovati davanjem sredstava osiguranja naplate. Za trajanja odgode ovrhe obračunavaju se kamate.

Ako se porezni dug ne može naplatiti ni u postupku ovrhe, otpisuje se kao nenaplativ ako je ovršenik umro, a nije ostavio pokretnina ni nekretnina iz kojih se može naplatiti porezni dug, ili ako je pravna osoba po okončanju stečaja brisana iz sudskog registra, a nije protiv odgovorne osobe u zastarnom roku podnijet zahtjev za plaćanje poreza i kamate iz poreznog jamstva.
Ako bi izvršenje naplate poreznog duga dovelo u pitanje osnovne životne potrebe ovršenika i članove njegova kućanstva, porez se može iznimno, na zahtjev poreznog obveznika, otpisati u potpunosti ili djelomice.
O otpisu dospjeloga poreznog duga porezno tijelo donosi rješenje. Ako Zakonom nije propisano drukčije, na ovrhu se primjenjuje Ovršni zakon.



- Tko je porezni obveznik
- POREZNI PREKRŠAJI
- PRAVNI LIJEK U POREZNOM POSTUPKU
- POSEBNI POREZI
- NEZAVISNI SINDIKATI O IZMJENAMA OPOREZIVANJA DOHOTKA
- OPĆI POREZNI ZAKON
- NAČELA OPOREZIVANJA
- POREZNO – DUŽNIČKI ODNOS
- POSEBNI POREZI II
- POSTUPOVNE ODREDBE POREZNOG ZAKONA
- POSLOVNE KNJIGE I EVIDENCIJE POREZNIH OBVEZNIKA
- SUDJELOVANJE POREZNIH OBVEZNIKA U UTVRĐIVANJU ČINJENIČNOG STANJA I POREZNA PRIJAVA
- UTVRĐIVANJE ČINJENICA U POREZNOM POSTUPKU
- UTVRĐIVANJE POREZA
- POREZNA ZASTARA
- PRAVNA POMOĆ U POREZNIM STVARIMA
- INSPEKCIJSKI NADZOR
- PLAĆANJE POREZA I KAMATA
- SREDSTVA OSIGURANJA NAPLATE POREZNOG DUGA
- POREZNO-PRAVNI ODNOS
- Poseban porez na kavu
- OPOREZIVANJE NASLIJEĐENIH NEKRETNINA OD OBRTA
- POVRAT POREZA INOZEMNIM PODUZETNICIMA
- OPOREZIVANJE OTPREMNINE
- POREZ NA DODANU VRIJEDNOST




 
IZRADA WEB STRANICA

Imati dobre web stranice danas je gotovo neizbježno za bilo koju tvrtku ili organizaciju koja želi biti prisutna na tržištu. Evo nekoliko razloga zašto bi tvrtka trebala imati web stranice:

Dostupnost 24/7: Web stranice su dostupne 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, što omogućuje kupcima da se informiraju o proizvodima i uslugama tvrtke u bilo koje vrijeme.

Povećanje vidljivosti: Web stranice mogu pomoći tvrtkama da budu vidljivije na internetu, što može povećati broj posjetitelja i potencijalnih kupaca.

Predstavljanje tvrtke: Web stranice omogućuju tvrtkama da predstave svoje proizvode i usluge, povijest tvrtke, misiju i viziju, te da se razlikuju od konkurencije.

Komunikacija s kupcima: Web stranice omogućuju tvrtkama da komuniciraju s kupcima putem e-pošte, chatova, obrazaca za kontakt, društvenih mreža i drugih kanala komunikacije.

Prodaja proizvoda i usluga: Web stranice omogućuju tvrtkama da prodaju svoje proizvode i usluge online, što može biti vrlo profitabilno i prikladno za kupce.

Branding: Web stranice su važan alat za branding tvrtke, jer mogu pomoći u izgradnji prepoznatljivosti brenda, te u stvaranju pozitivne percepcije o tvrtki i njezinim proizvodima i uslugama.

Analitika i praćenje rezultata: Web stranice omogućuju tvrtkama da prate i analiziraju posjetitelje, te da bolje razumiju svoje kupce i poboljšaju svoje marketinške aktivnosti.

Sve u svemu, web stranice su važan alat za tvrtke koje žele biti konkurentne na tržištu, te komunicirati i prodavati svoje proizvode i usluge na najučinkovitiji način.

Link na našu ponudu za izradu web stranica - Provjerite!
 




Poslovni Forum d.o.o. ® ©


Poslovne usluge, web usluge, marketing, ekonomija, financije, web dizajn
Kontakt podaci - E-mail - Telefon - Mobitel