POSEBNA PONUDA ZA PODUZETNIKE
Želite poboljšati svoje poslovanje, povećati prodaju? Imate sve manje kupaca? Slaba je potražnja za vašim uslugama? Opada vam promet i dobit? Svakim danom imate sve manje posla? Provjerite ponudu naših marketing usluga. Izrada web stranica, cijena vrlo povoljna.
Link na pregled ponude - Poslovne usluge za poduzetnike
 

 

 
IZRADA WEB STRANICA, POVOLJNO I KVALITETNO
Izrada web stranica po izuzetno povoljnim cijenama. Izrada internet stranica koje možete uvijek samostalno ažurirati bez ikakvih dodatnih troškova. Objavite neograničeni broj tekstova, objavite sve ponude, akcije, oglase, kataloge...
Link za opširnije informacije o povoljnoj izradi kvalitetnih CMS web stranica
 

 

 
POSLOVNE INFORMACIJE, SAVJETI I ANALIZE
Potražite sve informacije o poslovanju u Hrvatskoj, pravne, porezne i druge savjete, informacije o internet oglašavanju i marketingu, rezultate istraživanja tržišta, poslovne analize, informacije o kreditima za poduzetnike, poticajima...
Kontaktirajte nas ukoliko su Vam potrebne poslovne informacije
 

 

 
PRIMJERI UGOVORA, POSLOVNIH PLANOVA, IMENICI
Korisni primjeri ugovora, obrasci, primjeri poslovnih planova, imenici za direktni marketing, usluga sastavljanja imenika i baza podataka po Vašim potrebama, pretraživanje baza podataka, trgovačko zastupanje i posredovanje...
Informirajte se o našim uslugama - Isplati se!
 

 

Pretraživanje baze podataka
Internet velesajam - Pregled usluga

PRETRAŽIVANJE
svih objavljenih tekstova



USLUGE

> Upis u bazu podataka

> Primjer upisa u bazu podataka HR gospodarstva

> Pretraživanje baze podataka

> Predstavljanje i povezivanje poslovnih subjekata

> Izrada poslovnih planova i investicijskih projekata

> Istraživanje tržišta

> Marketing

> Web design

> Press clipping

Aktualnosti


> Kontinentalni turizam


Poslovni savjetnik


Pregled svih usluga za poduzetnike

WEB HOSTING

Pregled najvažnijih zakona i propisa

Poslovni web katalog Poslovni web katalog Poslovni web katalog

AGENDA 2005



IZRADA WEB STRANICA

Naručite izradu modernih web stranica. U svega nekoliko minuta, kreirajte vrhunsku web stranicu uz pomoć naših CMS web stranica. Moderni dizajni za Vaše web stranice. Korištenje CMS web stranica slično je kao korištenje Facebooka, ne zahtjeva znanje kodiranja i programiranja. Započnite pisati, dodajte nekoliko fotografija i imate brzo svoju prvu web stranicu. Mijenjajte dizajn svoje stranice s lakoćom. Kreirajte web stranicu svoje tvrtke, web stranicu obrta, web stranicu udruge, započnite pisati blog...

Mobilna responzivnost web stranica je prilagođavanje web stranice svim preglednicima (mobitel, tablet, računalo) i mora se implementirati na sve web stranice. Besplatna optimizacija za tražilice; SEO optimizacija omogućava vašoj web stranici da se prikazuje u prvih deset rezultata na tražilicama za pojmove koje pretražuju vaši budući kupci.

Dizajn responzivnih web stranica, registracija domene, izrada CMS stranica, ugradnja web shopa, implementacija plaćanja karticama, ugradnja Google analyticsa, siguran hosting, prijava na tražilice, reklama na društvenim mrežama, ugradnja kontakt formulara za upite sa web stranica...

Iskoristite ponudu: izrada web stranica i hosting po najnižim cijenama. Besplatna prijava na tražilice, besplatni e-mail, besplatna .hr domena, besplatna podrška za internet marketing...

>> Link na ponudu za izradu web stranica >>

POSEBNA PONUDA ZA PODUZETNIKE
Link na brzi pregled poslovnih i internet usluga

OTVARANJE OBRTA, OBRTNICA, POVLASTICA (03.11.2002.)
Fizička osoba može obavljati obrt samo ako ispunjava slijedeće opće uvjete:
-da udovoljava posebnim zdravstvenim uvjetima, ako je to propisano zakonom
-da joj pravomoćnom sudskom presudom, rješenjem o prekršaju ili odlukom Suda časti nije izrečena sigurnosna mjera ili zaštitna mjera zabrane obavljanja djelatnosti dok ta mjera traje
I kao poseban uvjet :
-da ima stručnu osposobljenost ili položen majstorski ispit ako otvara vezani i povlašteni obrt
Fizička osoba koje ispunjava sve uvjete osim uvjeta stručne osposobljenosti ili položenog majstorskog ispita može obavljati vezani obrt ako na tim poslovima zaposli osobu koja ispunjava tražene uvjete.
Vezane obrte mogu obavljati i osobe s odgovarajućim višim ili visokim obrazovanjem.
Ukoliko su za obavljanje obrta potrebni prostor i oprema, oni moraju udovoljavati određenim propisima.
Misli se na propise o tehničkoj opremljenosti, zaštiti na radu, zaštiti i unapređenju čovjekovog okoliša, zaštiti od buke te druge propise koji se odnose na obavljanje određene gospodarske djelatnosti.
U stambenih prostorijama se obrt može obavljati samo pod uvjetima i za djelatnosti koje su utvrđeni Pravilnikom o obrtima koji se mogu obavljati u stambenim prostorijama.
Djelatnosti koje se mogu obavljati u stambenim prostorijama i druge djelatnosti, mogu se obavljati u obujmu i na način koji ne zahtijeva izmjenu postojećih uvjeta korištenja stambenog prostora, a to kontroliraju nadležne inspekcije.
Trgovačko društvo koje obavlja obrt mora na tim poslovima zaposliti najmanje jednog djelatnika koji ispunjava uvjete za obavljanje obrta na temelju rješenja nadležnog županijskog ureda, tj. Ureda Grada Zagreba o udovoljavanju uvjeta, odnosno nadležnog ministaratva o davanju povlastica trgovačkom društvu.
Županijski ured, odnosno Ured Grada Zagreba vodi evidenciju o trgovačkim društvima i o njihovim zaposlenim djelatnicima koji se bave obrtom odvojeno od obrtnog registra.
Također primjenjuju na odgovarajući način Pravilnik o obliku i načinu vođenja obrtnog registra, a nadležno ministarstvo vodi Registar povlastica. Za obavljanje bilo kojih obrta obrtnik mora imati obrtnicu, a za obavljanje povlaštenih obrta mora imati i povlasticu.
Obrtnicu izdaje nadležni ured državne uprave u županiji i njegove ispostave odnosno Ured Grada na čijem području će biti sjedište obrta.
Prije izdavanja obrtnice, nadležni županijski ured državne uprave mora po službenoj dužnosti pribaviti dokaze o pravomoćnim sudskim presudama, rješenjima o prekršajima ili odlukama Suda časti da obrtniku nije izrečena sigurnosna ili zaštitna mjera zabrane obavljanja djelatnosti.
Obrtnica se izdaje u dvije veličine od kojih je veću obrtnik dužan izložiti u sjedištu obrta na vidljivom mjestu.
Obje obrtnice izdaju se na posebnom papiru oznake neobod bijeli s vodenim žigom i zaštitom, toniranom svjetloplavom bojom i obrubljenim starohrvatskim pleterom.
Jedna obrtnica sastoji se od broja obrtnice, podataka o vlasniku obrta, matičnog broja obrta, naziva i sjedišta obrta, datuma upisa u registar, datuma prestanka obrta, naziva djelatnosti, te od potpisa odgovorne osobe i pečata nadležnog županijskog ureda ili njegove ispostave.
Također na obrtnici se nalazi znak Hrvatske obrtničke komore i važne napomene s ispisanim tekstom.
Druga obrtnica sadrži broj obrtnice, podatke o vlasniku obrta, matični broj obrta, ime tvrtke, naziv djelatnosti, potpis odgovorne osobe, te pečat nadležnog ureda državne uprave u županiji.
Cijena obrtnice je 500,00 kuna.
Za obrt koji se otvara na području određenom Zakonom o područjima posebne državne skrbi i Zakonom o otocima, obrtnica košta 200,00 kuna, kao i za osobe prijavljene na Zavodu za zapošljavanje. U slučaju zajedničkog obavljanja obrta za jednu izdanu obrtnicu plaća se 60,00 kuna.
Od plaćanja cijene obrtnica oslobođene su osobe u programu zbrinjavanja, kojih je potpisnik Ministarstvo za obrt, malo i srednje poduzetništvo s drugim ministarstvima i Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, branitelji kao i osobe prijavljene na Zavodu za zapošljavanje starije od 45 godina ili s najmanje 20 godina radnog staža.
Za izdavanje povlastice zahtjev se podnosi nadležnom ministarstvu ovisno o vrsti obrta uz koji se mora podnijeti i podatke iz Obrtnog registra i to: djelatnost za koju se izdaje povlastica, ime i prezime, matični broj građana, adresu stanovanja, matični broj obrta, tvrtku i sjedište kao i dokaze o ispunjavanju uvjeta za izdavanje povlastice.
U roku od 15 dana od dana uredno podnesenog zahtjeva za izdavanje povlastice nadležno će ministarstvo izdati povlasticu.
Ona se izdaje s rokom važenja u skladu s odredbama o prestanku obavljanja djelatnosti prema Zakonu o obrtu i posebnim propisima.
Izdaje se na obrascu koji je propisan Pravilnikom o obliku i sadržaju obrtnice i povlastice, a obrazac se izdaje na tvrđem papiru svjetloplave boje.
Povlastica sadrži grb Republike Hrvatske, pečat nadležnog ministarstva, podatke o djelatnosti, podatke o vlasniku obrta, te podatke o samom obrtu (matični broj, tvrtka, sjedište obrta).


- BANKARSKI UGOVORI
- BANKARSKI NOVČANI DEPOZIT
- KOMANDITNO DRUŠTVO
- BANKARSKI UGOVOR O KREDITU
- ORGANIZACIJA RUKOVOĐENJA
- OBRAČUN AMORTIZCIJE
- HRVATSKA OBRTNIČKA KOMORA
- ANALIZA TRŽIŠTA
- INSTITUCIJE ZA TRGOVANJE DIONICAMA
- POREZNI PREKRŠAJI
- INVESTIRANJE - ZAJMOVI
- OBRT I VRSTE OBRTA
- Slobodne zone i slobodna skladišta
- LEASING - općenito
- DEVIZNO POSLOVANJE - konsignacija
- NAJVEĆE SVJETSKE PRONEVJERE




 
IZRADA WEB STRANICA

Imati dobre web stranice danas je gotovo neizbježno za bilo koju tvrtku ili organizaciju koja želi biti prisutna na tržištu. Evo nekoliko razloga zašto bi tvrtka trebala imati web stranice:

Dostupnost 24/7: Web stranice su dostupne 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, što omogućuje kupcima da se informiraju o proizvodima i uslugama tvrtke u bilo koje vrijeme.

Povećanje vidljivosti: Web stranice mogu pomoći tvrtkama da budu vidljivije na internetu, što može povećati broj posjetitelja i potencijalnih kupaca.

Predstavljanje tvrtke: Web stranice omogućuju tvrtkama da predstave svoje proizvode i usluge, povijest tvrtke, misiju i viziju, te da se razlikuju od konkurencije.

Komunikacija s kupcima: Web stranice omogućuju tvrtkama da komuniciraju s kupcima putem e-pošte, chatova, obrazaca za kontakt, društvenih mreža i drugih kanala komunikacije.

Prodaja proizvoda i usluga: Web stranice omogućuju tvrtkama da prodaju svoje proizvode i usluge online, što može biti vrlo profitabilno i prikladno za kupce.

Branding: Web stranice su važan alat za branding tvrtke, jer mogu pomoći u izgradnji prepoznatljivosti brenda, te u stvaranju pozitivne percepcije o tvrtki i njezinim proizvodima i uslugama.

Analitika i praćenje rezultata: Web stranice omogućuju tvrtkama da prate i analiziraju posjetitelje, te da bolje razumiju svoje kupce i poboljšaju svoje marketinške aktivnosti.

Sve u svemu, web stranice su važan alat za tvrtke koje žele biti konkurentne na tržištu, te komunicirati i prodavati svoje proizvode i usluge na najučinkovitiji način.

Link na našu ponudu za izradu web stranica - Provjerite!
 




Poslovni Forum d.o.o. ® ©


Poslovne usluge, web usluge, marketing, ekonomija, financije, web dizajn
Kontakt podaci - E-mail - Telefon - Mobitel