Poslovni pregled - Informacije o novim primjerima ugovora

Upute i opći uvjeti za maturalna i apsolventska putovanja u inozemstvo


Ovaj primjer objavljen je u paketu primjera ugovora:
UGOVORI - TURISTIČKA, PUTNIČKA AGENCIJA
Link na pregled svih primjera ugovora
# Opći uvjeti pružanja usluge krstarenja, sadržaj ponude, rezervacije i uplate # Obavezne upute i opći uvjeti poslovanja putničkih agencija za putovanja # Primjeri ugovornog reguliranja obaveza i odgovornosti turističkih agencija # Ugovori i opći uvjeti poslovanja koji idu uz ugovore o turističkim uslugama # Veći broj primjera ugovora za posredničke usluge agencija u turizmu # Ugovori o organiziranju turističkih putovanja, izleta, paket-aranžmana # Primjeri ugovora za turističke (putničke) agencije i opći uvjeti poslovanja
Primjere ugovora možete koristiti kao predloške za pisanje Vaših konkretnih ugovora. Pronađite primjere ugovora koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje.
NOVI PRIMJERI UGOVORA: Ugovori za izgradnju, nadogradnju, dogradnju i druge radove, Primjeri inozemnih kolektivnih ugovora (prevedeno, Švedska), Ugovori potrebni za izvršenje prijevoza te obavljanje ostalih poslova i radnji

POSLOVNE USLUGE: Istraživanje tržišta, izrada poslovnih projekata, oglašavanje proizvoda i usluga, poslovno savjetovanje...IZ PRAVNOG LEKSIKONA:

Ostavoprimac je dužan vratiti stvar čim je ostavodavac zatraži, i to sa svim plodovima i drugim koristima od stvari. Ako je određen rok za vraćanje stvari, ostavodavac može tražiti da mu se stvar vrati i prije isteka roka, osim kad rok nije ugovoren isključivo u interesu ostavodavca. Vraćanje se obavlja u mjestu predaje stvari ostavoprimcu, ako ugovorom nije određeno neko drugo mjesto, u kojem slučaju ostavoprimac ima pravo na naknadu troškova prijenosa stvari.

Primjeri ugovora   Primjer ugovora   Prodaja ugovora i besplatni primjeri ugovora   Primjeri ugovora i šprance