Poslovni pregled - Informacije o novim primjerima ugovora

Primjeri inozemnih kolektivnih ugovora (prevedeno, Švedska)


Ovaj primjer objavljen je u paketu primjera ugovora:
UGOVORI - KOLEKTIVNI UGOVORI
Link na pregled svih primjera ugovora
# Primjer kolektivnog ugovora za grafičku i nakladničku djelatnost # Kolektivni ugovori za zaposlenike u školskim ustanovama # Kolektivni ugovori za putničke agencije # Kolektivni ugovori sindikata novinara # Primjeri kolektivnih ugovora komunalnih poduzeća # Kolektivni ugovori sindikata grafičke i nakladničke djelatnosti # Ugovor sindikata zaposlenih u poljoprivredi, prehrambenoj industriji
Primjere ugovora možete koristiti kao predloške za pisanje Vaših konkretnih ugovora. Pronađite primjere ugovora koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje.
NOVI PRIMJERI UGOVORA: Primjer ugovora o deviznom zajmu, ugovaranje u EUR i drugim valutama..., Trajanje i prestanak ugovora, primjer otkaza konsignacijskog skladišta, Primjeri ugovora o zajmu gdje se kao zalog daju pokretnine ili nekretnine...

POSLOVNE USLUGE: Istraživanje tržišta, izrada poslovnih projekata, oglašavanje proizvoda i usluga, poslovno savjetovanje...IZ PRAVNOG LEKSIKONA:

Poslodavac je obvezan u radnom odnosu radniku dati posao te mu za obavljeni rad isplatiti plaću, a radnik je obvezan prema uputama poslodavca danim u skladu s naravi i vrstom rada, osobno obavljati preuzeti posao. Poslodavac ima pravo pobliže odrediti mjesto i način obavljanja rada, poštujući pri tome prava i dostojanstvo radnika. Poslodavac je dužan osigurati radniku uvjete za rad na siguran način i na način koji ne ugrožava zdravlje radnika, u skladu s posebnim zakonom i drugim propisima.

Primjeri ugovora   Primjer ugovora   Prodaja ugovora i besplatni primjeri ugovora   Primjeri ugovora i šprance