Poslovni pregled - Informacije o novim primjerima ugovora

Ugovori za pružanje raznih usluga kad se pozivatelju dodatno naplačuje poziv


Ovaj primjer objavljen je u paketu primjera ugovora:
UGOVORI - TELEKOMUNIKACIJSKE USLUGE
Link na pregled svih primjera ugovora
# Drugi primjeri po prijedlozima informatičkih tvrtki... # Primjer pravilnika o informatičkoj sigurnosti unutar tvrtke # Ugovori o instalaciji i korištenju programa prema korisnicima # Ugovori o nabavi i isporuci web servera, održavanje servera # Ugovori o ustupanju prava za korištenje podataka i informacija # Korisnički ugovori za software, baze podataka, web aplikacije # Ugovori o nabavi, instalaciji i održavanju programskih sistema
Primjere ugovora možete koristiti kao predloške za pisanje Vaših konkretnih ugovora. Pronađite primjere ugovora koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje.
NOVI PRIMJERI UGOVORA: Primjeri inozemnih kolektivnih ugovora (prevedeno, Švedska), Pregled ugovora za affiliate oglašavanje na internetu, Ugovor o osposobljavanju kandidata za vozača (autoškola)

POSLOVNE USLUGE: Istraživanje tržišta, izrada poslovnih projekata, oglašavanje proizvoda i usluga, poslovno savjetovanje...IZ PRAVNOG LEKSIKONA:

Turistička agencija može privremeno odustati od korištenja ugovorenog smještaja a da time ne raskine ugovor o raspolaganju ugostiteljskim smještajem, niti da odgovara ugostitelju za štetu, ako u ugovorenom roku pošalje ugostitelju obavijest o odustanku od korištenja. Ako rok obavijesti o odustanku nije određen ugovorom, utvrđuje se na temelju poslovnih običaja u ugostiteljstvu. U slučaju da obavijest o odustanku ne bude poslana u predviđenom roku, ugostitelj ima pravo na naknadu štete.

Primjeri ugovora   Primjer ugovora   Prodaja ugovora i besplatni primjeri ugovora   Primjeri ugovora i šprance