Poslovni pregled - Informacije o novim primjerima ugovora

Ugovor o suradnji na realizaciji stručne prakse studenata


Ovaj primjer objavljen je u paketu primjera ugovora:
UGOVORI - ŠKOLOVANJE - TEČAJEVI
Link na pregled svih primjera ugovora
# Ugovor o ostvarivanju programa predškolskog odgoja djeteta # Ugovor o stručnoj pomoći tijekom školovanja # Ugovori o sportskom usavršavanju ili treniranju # Primjeri ugovora o dopisno-konzultativnom školovanju # Ugovor o osposobljavanju kandidata za vozača (autoškola) # Ugovori o korištenju stipendije, odluka o dodjeli stipendije # Ugovor o vježbeništvu radi stjecanja prakse ili uvjeta
Primjere ugovora možete koristiti kao predloške za pisanje Vaših konkretnih ugovora. Pronađite primjere ugovora koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje.
NOVI PRIMJERI UGOVORA: Primjeri ugovora o donatorstvu gdje se zauzvrat dobiva mogućnost reklamiranja, Ugovor o godišnjem održavanju, popravcima i nadogradnjama, Ugovor o radu sa pregledom obaveznog sadržaja

POSLOVNE USLUGE: Istraživanje tržišta, izrada poslovnih projekata, oglašavanje proizvoda i usluga, poslovno savjetovanje...IZ PRAVNOG LEKSIKONA:

Ugovorom o posredovanju obvezuje se posrednik dovesti u vezu s nalogodavcem osobu koja bi s njim pregovarala o sklapanju ugovora, a nalogodavac se obvezuje isplatiti mu određenu proviziju, ako ugovor bude sklopljen. Pojam ugovora o posredovanju, izložen u čl. 835., u središte posrednikovih obveza prema nalogodavatelju stavlja njegovu obvezu da dovede «u vezu s nalogodavcem osobu koja bi s njim pregovarala o sklapanju ugovora», iz čega bi mogli proisteći pogrešni zaključci da je dovođenje treće osobe u vezu s nalogodavateljem glavna obveza posrednika, te da je tim dovođenjem u vezu posrednik ispunio svoje obveze.

Primjeri ugovora   Primjer ugovora   Prodaja ugovora i besplatni primjeri ugovora   Primjeri ugovora i šprance