Poslovni pregled - Informacije o novim primjerima ugovora

Ugovor o izvođenju završnih i montažnih građevinskih radova


Ovaj primjer objavljen je u paketu primjera ugovora:
UGOVORI - GRADITELJSTVO
Link na pregled svih primjera ugovora
# Obavljanje poslova tehničkog savjetovanja i stručnog nadzora # Slučajevi nepredviđenih radova za koje izvođač nije prethodno znao # Suglasnost da promijenjene okolnosti ne utječu na vrijednost radova # Ugovori o izradi investicijsko tehničke dokumentacije za objekt # Ugovor o izradi investicijsko tehničke dokumentacije za objekt # Ugovori o uslugama arhitekta radi pripreme potrebne dokumentacije # Primjer ugovora o izvedbi elektroinstalacijskih radova i sl. primjeri
Primjere ugovora možete koristiti kao predloške za pisanje Vaših konkretnih ugovora. Pronađite primjere ugovora koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje.
NOVI PRIMJERI UGOVORA: Šprance za kupoprodaju gdje se izdaje akreditiv radi osiguranja, Primjeri ugovora o posudbi sa reguliranjem izvanrednih troškova..., Primjeri iz prakse, pregled literature i linkova, korisni članci...

POSLOVNE USLUGE: Istraživanje tržišta, izrada poslovnih projekata, oglašavanje proizvoda i usluga, poslovno savjetovanje...IZ PRAVNOG LEKSIKONA:

Cijena radova može se odrediti po jedinici mjere ugovorenih radova (jedinična cijena) ili u ukupnom iznosu za cijelu građevinu (ukupno ugovorena cijena). Ako ugovorom o građenju glede izmjene cijene nije predviđeno što drugo, izvođač koji je svoju obvezu ispunio u predviđenom roku može zahtijevati povećanje cijene radova ako su se u vremenu između sklapanja ugovora i njegova ispunjenja, a bez njegova utjecaja, povećale cijene elemenata na temelju kojih je određena cijena radova, tako da bi ta cijena trebala biti veća za više od dva postotka.

Primjeri ugovora   Primjer ugovora   Prodaja ugovora i besplatni primjeri ugovora   Primjeri ugovora i šprance