Poslovni pregled - Informacije o novim primjerima ugovora

Šprance i primjeri ugovora za trgovačko zastupanje i trgovinu


Ovaj primjer objavljen je u paketu primjera ugovora:
UGOVORI O TRGOVINSKOM ZASTUPANJU
Link na pregled svih primjera ugovora
# Primjeri ugovora o komisionu samo za određenu robu # Formulari komisionog izvoznog ugovora radi prodaje inozemnim kupcima # Predlošci za komisione prodajne ugovore i naloge # Primjeri gdje se komitent obvezuje platiti proviziju za prodanu robu # Primjeri gdje se komisionar obvezuje isplatiti ostvarenu korist # Primjeri kako se komisionar obvezuje da osigura robu # Primjeri ugovora gdje komisionar prodaje robu
Primjere ugovora možete koristiti kao predloške za pisanje Vaših konkretnih ugovora. Pronađite primjere ugovora koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje.
NOVI PRIMJERI UGOVORA: Prodaja za određenu cijenu u određenom roku..., Obrasci ugovora o zakupu poslovnog prostora za trgovinu..., Šprance ugovora o posudbi sa reguliranjem izvanrednih troškova...

POSLOVNE USLUGE: Istraživanje tržišta, izrada poslovnih projekata, oglašavanje proizvoda i usluga, poslovno savjetovanje...IZ PRAVNOG LEKSIKONA:

Ugovorom o kreditu na temelju zaloga vrijednosnih papira banka odobrava kredit u određenom novčanom iznosu uz osiguranje zalogom vrijednosnih papira koji pripadaju korisniku kredita ili trećemu koji na to pristane. Ugovor o kreditu na temelju zaloga vrijednosnih papira mora biti sklopljen u pisanom obliku. Ugovor mora sadržavati naznaku vrijednosnih papira koji se zalažu, tvrtku i sjedište, odnosno ime i prebivalište imatelja papira, iznos i uvjete odobrenog kredita te iznos i vrijednost papira koji je uzet u obzir za odobrenje kredita. Ako korisnik ne vrati po dospjelosti dobiveni kredit, banka može, u svrhu namirenja, prodati založene vrijednosne papire prema pravilima založnog prava.

Primjeri ugovora   Primjer ugovora   Prodaja ugovora i besplatni primjeri ugovora   Primjeri ugovora i šprance