Poslovni pregled - Informacije o novim primjerima ugovora

Špranca otkaza ugovora zbog nedopuštenog podzakupa...


Ovaj primjer objavljen je u paketu primjera ugovora:
UGOVORI O ZAKUPU
Link na pregled svih primjera ugovora
# Primjeri ugovora kada zakupnik može zakupljenu stvar dati u podzakup # Primjeri kojima se zakupnik obvezuje plaćati zakupninu... # Šprance ugovora o zakupu kojima se predaje određena stvar na korištenje... # Šprance i primjeri prava raskida ugovora o posudbi... # Primjeri ugovaranja obveze vraćanja stvari kod ugovora o posudbi... # Šprance ugovora o posudbi sa reguliranjem izvanrednih troškova... # Primjeri špranci ugovora o posudbi sa reguliranjem redovitih troškova...
Primjere ugovora možete koristiti kao predloške za pisanje Vaših konkretnih ugovora. Pronađite primjere ugovora koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje.
NOVI PRIMJERI UGOVORA: Ugovori o pretplatničkom odnosu za telekom. usluge, Primjeri prava raskida ugovora o posudbi..., Primjeri špranci ugovora o uzajamnom darovanju...

POSLOVNE USLUGE: Istraživanje tržišta, izrada poslovnih projekata, oglašavanje proizvoda i usluga, poslovno savjetovanje...IZ PRAVNOG LEKSIKONA:

Najmoprimac je dužan koristiti stvar u skladu s ugovorom o najmu i namjenom stvari kao dobar gospodarstvenik, odnosno dobar domaćin. On odgovara za štetu koja može nastati zbog protuugovorne uporabe i uporabe kojoj stvar nije namijenjena, neovisno o tome je li stvar rabio on ili neka osoba po njegovu nalogu, podnajmoprimac ili koja druga osoba kojoj je on prepustio stvar na uporabu.

Primjeri ugovora   Primjer ugovora   Prodaja ugovora i besplatni primjeri ugovora   Primjeri ugovora i šprance