Poslovni pregled - Informacije o novim primjerima ugovora

Ugovori o pretplatničkom odnosu za telekom. usluge


Ovaj primjer objavljen je u paketu primjera ugovora:
UGOVORI - TELEKOMUNIKACIJSKE USLUGE
Link na pregled svih primjera ugovora
# Ugovori o nabavi i montaži telefonske i druge telekom. opreme # Primjeri ugovora između vas kao pružatelja usluge i telekom. tvrtki # Pregled uvjeta za pružanje telefonskih usluga s dodatnom naplatom # Ugovori za pružanje raznih usluga kad se pozivatelju dodatno naplačuje poziv # Drugi primjeri po prijedlozima informatičkih tvrtki... # Primjer pravilnika o informatičkoj sigurnosti unutar tvrtke # Ugovori o instalaciji i korištenju programa prema korisnicima
Primjere ugovora možete koristiti kao predloške za pisanje Vaših konkretnih ugovora. Pronađite primjere ugovora koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje.
NOVI PRIMJERI UGOVORA: Primjeri ugovora o najmu apartmana ili soba, Ugovori o organiziranju putovanja, ugovori za usluge prijevoza, smještaja, Tužba za naknadu štete u slučaju tjelesne povrede

POSLOVNE USLUGE: Istraživanje tržišta, izrada poslovnih projekata, oglašavanje proizvoda i usluga, poslovno savjetovanje...IZ PRAVNOG LEKSIKONA:

U običnom govoru posudba i pozajmica (zajam) često se poistovjećuju, a to su dva bitno različita ugovorna odnosa i potrebno ih je znati razlikovati. Posudba je takav ugovor kojim se posuditelj obvezuje predati stvar na besplatnu uporabu, a primatelj se obvezuje nakon određenog vremena vratiti posuđenu stvar. Posudba je uvjek besplatni ugovor, pri kojemu se uvjek mora vratiti baš posuđena stvar i nije bitno je li ona potrošna ili nepotrošna, nego da se vraća uvjek ista stvar, a ne druga makar bila iste vrste, količine i kvalitete.

Primjeri ugovora   Primjer ugovora   Prodaja ugovora i besplatni primjeri ugovora   Primjeri ugovora i šprance